Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
dimik έγραψε:Για να λέμε την αλήθεια τα μενού της 320 είναι απαράδεκτα, πολλή λίγη πληροφόρηση και ηλιθιο χειρισμό.
Που είναι η στιγμιαία κατανάλωση (ψηφιακά), η απόσταση διαδρομής, η ώρα διαδρομής?
Επισης αυτοκίνητο του 10, αξίας άνω των 30.000 χωρίς έγχρωμη μεγάλη οθόνη στο ηχοσυστημα? Σοι και καλά να βάλεις idrive και να παίζεις με το άθλιο χειριστήριο του?

< >

υπαρχουν αφτερμαρκετ πραγματα που μπορεις να βαλεις....
καπου ειχα δει ενα αλλα δεν θυμαμαι...θα το ψαξω.
Θα μοιαζει πολυ το ταμπλω με την νεα 5... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
dimik έγραψε:Κάηκε η λάμπα του Angel Eye χθές :inlove: , ξέρουμε τι λάμπες παίρνει?
Όπου ψάχνω λένε για αλλαγή με LED αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καγκουριά

Εμένα εδώ και μήνες μου βγάζει όποτε του κατέβει προειδοποίηση για καμένο φως. Έλα όμως που δουλεύουν όλα. Φλας, ημέρας, μεσαία, μεγάλα, ομίχλης, στροφής, φρένα, δυνατά φρένα, τα πάντα όλα. :s_dunno

Έπαθα ακριβώς το ίδιο! Ήταν τελικά μια από τις λάμπες της όπισθεν!
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:
dimik έγραψε:Για να λέμε την αλήθεια τα μενού της 320 είναι απαράδεκτα, πολλή λίγη πληροφόρηση και ηλιθιο χειρισμό.
Που είναι η στιγμιαία κατανάλωση (ψηφιακά), η απόσταση διαδρομής, η ώρα διαδρομής?
Επισης αυτοκίνητο του 10, αξίας άνω των 30.000 χωρίς έγχρωμη μεγάλη οθόνη στο ηχοσυστημα? Σοι και καλά να βάλεις idrive και να παίζεις με το άθλιο χειριστήριο του?

< >

:shifty: :shifty: :shifty:

Είμαστε Σπαρτιάτες κύριος :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εμένα εδώ και μήνες μου βγάζει όποτε του κατέβει προειδοποίηση για καμένο φως. Έλα όμως που δουλεύουν όλα. Φλας, ημέρας, μεσαία, μεγάλα, ομίχλης, στροφής, φρένα, δυνατά φρένα, τα πάντα όλα. :s_dunno

Έπαθα ακριβώς το ίδιο! Ήταν τελικά μια από τις λάμπες της όπισθεν!

Και αυτές δουλεύουν. Πιθανολογώ ότι είτε κάποια “ετοιμάζεται”, είτε το μεταχειρισμένο πίσω led των φρένων που είχα βάλει (το καινούργιο είχε €145) δίνει λάθος ένδειξη για κάποιο λόγο.
Άβαταρ μέλους
By markvag

< >

Έχεις δίκιο σε όλα...

Γενικά πάντως οι πρήμιουμ ( :tomato: ) Γερμανοί την έχουν αυτή τη νοοτροπία... ντε και καλά να κάνεις upgrade... Πχ οι άλλοι στη Στουτγκάρδη σε κάνουν να πληρώσεις ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, αλλιώς ούτε καν με το χέρι δεν διπλώνουν... :iconcool: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By bibendum

< >

...και αν μπεις σε κανα κρυφο μενου, μπορει να εχει της παναγιας τα ματια απο πληροφορια...
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:

< >

...και αν μπεις σε κανα κρυφο μενου, μπορει να εχει της παναγιας τα ματια απο πληροφορια...

Nαι το ξέρω το κρυφό μενού, το πρόβλημα είναι γιατί είναι κρυφό την ώρα που οι περισσότεροι κατασκευαστές το έχουν φανερό.
Και δεν μιλάω για θερμοκρασίες λαδιού κλπ αλλα για τα απλά του trip computer.

Εν τω μεταξύ το σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το ραδιοσιντι με κανένα επώνυμο 2din.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#378757 Η Ε90 320i πρωτοκυκλοφόρησε Ελλάδα το 2005.

Πέραν τούτου, ποτέ δεν είχε και κάνα σοβαρό i.c.e , καλώς για μένα, δε στόχευε σε τέτοιο κοινό
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimik έγραψε:
bibendum έγραψε:

< >

Nαι το ξέρω το κρυφό μενού, το πρόβλημα είναι γιατί είναι κρυφό την ώρα που οι περισσότεροι κατασκευαστές το έχουν φανερό.

Εν τω μεταξύ το σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το ραδιοσιντι με κανένα επώνυμο 2din.

αυτη την απορια την εχω και εγω. Μια απαντηση μπορω να δωσω "ειναι |λογοκρισία|"
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimik έγραψε:
bibendum έγραψε:

< >

Ολες οι οθονες και τα γραφικα στο ταμπλω θελουν certification απο διαφορες χωρες και αυτο περνει συνηθως 2 χρονια αρα οτιδηποτε μπαινει στα αυτοκινητα τεχνολογικα ειναι παρωχημενο την στιγμη που παρουσιαζεται. Ο λογος που κρυβει τις πληροφοριες στο κρυφο μενου ειναι οτι θελει να αποφυγει επιπλεον πιστοποιησεις και τυχον μυνησεις απο ατομα ασχετα με τα του αυτοκινητου που θα διαβασουν τις πληροφοριες λαθος και θα προκαλεσουν καταστροφικες βλαβες.

Επισης πολλοι κατασκευαστες που αναφερεσε δεν πουλανε στην Αμερικη αρα αποφευγουν τις πολλαπλες πιστοποιησεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#378764 Αν μου έλεγε ότι έβαλες μπρος πριν από 1 ώρα και έχεις κάνει 47χλμ με μέση ταχύτητα 47χλμ/ω τι καταστροφικό θα μπορούσα να κάνω δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#378773 Σε εμας το εχει αυτο. Με επιλογη να το μηδενιζεις αυτοματα σε καθε εναρξη η να κραταει πληροφοριες για οσο θες. Αλλα μεχρι εκει: μεση καταναλωση, μεση ταχυτητα, ωρα εκκινησης. Οποιοδηποτε φτηνο Κορεατικο του 2000+ εχει αυτες τις πληροφοριες.

Δεν ξερω αν του GTS δειχνει περισσοτερα που εχει διευρυμενο πινακα.

Οντως στο κρυφο μενου εχει απο πολλες εξειδικευμενες πληροφοριες που δεν χρειαζονται στην καθημερινοτητα μεχρι πολυ χρησιμες. Επελεξαν να τις κρυψουν, οταν ολες οι αλλες οι εταιρειες τα δειχνουν αυτα και εχουν βαλει και σχεδιαγραμματα και το παρουσιαζουν σαν κατι σουπερ ουαω...

Οσον αφορα την στιγμιαια καταναλωση το αναλογικο μια χαρα κανει την δουλεια του, γιατι τι να διαβαζεις το ηλεκτρονικο και να λεει 11.2, τι το αναλογικο και να λεει 11 το ιδιο ειναι νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#378774 Mα αυτή τη γαμωθερμοκρασία λαδιού τι την βάζεις μόνο στο κρυφό; :rant: Και δεν το δείχνει και το torque!