Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#377215 Κι εγω κανω μπανιο στην πισινα του πυρηνικου αντιδραστήρα. Τι θες τώρα;

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#377218 Ακόμη δεν γίνατε team mates και κάνετε σαν τον Louis με τον Fernando...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#377219 Περσινα ξινα σταφυλια. Ξερει ο g

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
KiloMeater έγραψε:"σχεδιασα" αυτο το κοστουμι
Εικόνα

ειναι απο μεταξυ, γκρι με μια ριγα . πως σας φαινεται;

εχει και επιλογη για γιλεκο.
επειδη δεν εχω μια φορα εχω πει να παρω αλλα παλι σπανι να το φορεσω μην παει χαμενο

η φοδρα πολυ μαρεσει σα χρωμα αυτο που εβαλα.
φυσκα ειναι κατι που δε φαινεται και το ξερει μονο αυτος που το φοραει παρολαυτα ειναι ωραια λεπτομερεια

Ωραίο, έχω ίδιο χρώμα/σχέδιο με κλασική φόδρα όμως και το φοράω για καλοκαιρινό

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#377225 Θα μπορούσε να ήταν και φάση

Λίγο κινηματογραφικό, κουλτουρέ, τραγούδι σε φάση είμαι αλτέρνατιβ και το δείχνω αμαλάχειναούμε, σελέμπριτι σε υπόγειο κλαμπ του Λονδίνου σούρα φάση και βγαίνω στις 4 με τραγιάσκα και μάτι θολωμένο :lol:

Καλό μεν δεν θα το φορούσα δε :lol:
Θα συνοδευόταν εξαιρετικά με μουστάκι, δαχτυλίδι χρυσό στο αριστερό χέρι και κομπολόι
Ο g μπορεί να συνεχίσει εγγυημένα
Άβαταρ μέλους
By elteo
Εικόνα

επειδη δεν εχω μια φορα εχω πει να παρω αλλα παλι σπανι να το φορεσω μην παει χαμενο

φυσκα ειναι κατι που δε φαινεται και το ξερει μονο αυτος που το φοραει παρολαυτα ειναι ωραια λεπτομερεια

Πολύ ωραίο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5

Και έλεγα κάτι μου θυμίζει (λείπει το δακτυλιδάκι βέβαια) hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: :innocent: :oops:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#377234 Εμ βεβαια. Τυφλωθηκατε απο την ΦΟΥΞΙΑ φοδρα, που να δειτε μια ριγα λες και ειμαστε στην Αττικη Οδο (+ΛΕΑ).

Kon 5 πιστο μου παιδι :s_empathy , ξερεις τι πρεπει να γινει. :s_bomb
Άβαταρ μέλους
By otso
Εικόνα

φοβερο κιλο αν το γυρνας και το μεσα εξω θα μπορεις να τριγυρνας σαν καρδιναλιος.
σατανικο για απιστους συζυγους και πρακτορες του ΟΗΕ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#377404 Δεν παρακολουθώ το παρόν θέμα αλλά έτυχα σε σελίδα για ρουχισμό που νομίζω μερικοί θα εκτιμήσετε. Ιδιαίτερα αν θέλετε να διαφέρετε από τους πολλούς.... και να μοιάσετε του βαρουφάκη...
http://www.joebrowns.co.uk/sp+men-shirt ... oloursel=A
Άβαταρ μέλους
By Dodger
otso έγραψε:φοβερο κιλο αν το γυρνας και το μεσα εξω θα μπορεις να τριγυρνας σαν καρδιναλιος.
σατανικο για απιστους συζυγους και πρακτορες του ΟΗΕ.

:lol: :lol: :lol: κλαίω ρε φούστη otso
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#377605 http://www.kalogirou.com/gr/antras/papoytsia/deta/andrika-papoytsia-salvatore-ferragamo-8058698776013/

Thoughts? :hmmm:

Πήγα την Παρασκευή πανικόβλητος Κολωνάκι (έφαγα και κλήση για παρκάρισμα και καλά να πάθω) που έλεγε στο site ότι έχει αυτάκαι τελικά δεν τα είχαν οι ηλίθιοι. Τα έχουν λέει σε μια αποθήκη και στα φέρνουν αν περιμένεις καμιά ώρα! :rant: Κατάθλιψη η Καλογήρου πλέον. Ένα βήμα πριν το λουκέτο.