Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#37694 Έχω γράψει 100 φορές ότι προ McLaren τον Button τον θεωρούσα παλτό.
Ακόμη θεωρώ ότι σε απόλυτη ταχύτητα είναι λίγος (για κορυφή), και ότι τα πάει χάλια όταν δεν του ταιριάζει το μονοθέσιο.
Σε όλα τα υπόλοιπα όμως (που δεν είχα διακρίνει) παίρνει άριστα και αυτό τον κάνει κορυφαίο, έστω και ένα κλικ κάτω από τους άλλους.
Αν σε αυτά προσθέσουμε και ότι είναι συμπαθέστατος σαν χαρακτήρας, τον κάνει να έχει καθολική πλέον αποδοχή.

Στο παλμαρέ του πάντως έχει έναν σοδομισμό από τον Fisico που κάνει την φετινή επικράτηση του Ricciardo να μοιάζει οριακή.

Όπως και να έχει πάντως, εγώ την κωλοτούμπα μου την έχω κάνει και την έχω παραδεχτεί πολλάκις.
Βέβαια fanboy του Λούη δεν είμαι, οπότε να μας πει ο Eddie ποιους άλλους εννοεί.

g8777 ιδού το επίμαχο τόπικ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=32873&p=1317582&hilit=%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82#p1317582
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Geo f1 έγραψε:Επειδη δεν θυμαμαι καλα το 2011 ο Μπατον εβγαλε Αλονσο και Χαμιλτον εκτος πιστας? Ηταν τοτε που ηταν σχεδον 4 ωρες ο αγωνας?

Ήταν τότε που έχασε θέσεις στον πρώτο γύρο, έφαγε ποινή διέλευσης, είχε κλατάρισμα (με αυτά και με αυτά ήταν τελευταίος κάπου στα μέσα του αγώνα...) και τελικά... κέρδισε.

Το λες και 159,4%

Βέβαια fanboy του Λούη δεν είμαι, οπότε να μας πει ο Eddie ποιους άλλους εννοεί.

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#37699 Εδώ ρε Eddie εσύ δηλώνεις fanboy του Massa :svivhaha: και του Irvine :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: θα φοβηθώ να πω αν είμαι φαν του Λούη;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
EDDIE_147 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Επειδη δεν θυμαμαι καλα το 2011 ο Μπατον εβγαλε Αλονσο και Χαμιλτον εκτος πιστας? Ηταν τοτε που ηταν σχεδον 4 ωρες ο αγωνας?

Ήταν τότε που έχασε θέσεις στον πρώτο γύρο, έφαγε ποινή διέλευσης, είχε κλατάρισμα (με αυτά και με αυτά ήταν τελευταίος κάπου στα μέσα του αγώνα...) και τελικά... κέρδισε.

Το λες και 159,4%

Α ναι τοτε που ειχε μπει 100 φορες το sc και εκμηδενιζε τις διαφορες.. :oops:

ripper έγραψε:Εδώ ρε Eddie εσύ δηλώνεις fanboy του Massa :svivhaha: και του Irvine :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: θα φοβηθώ να πω αν είμαι φαν του Λούη;

Και του Σωτηρη!!!
Και του Μανσελλ!!
Και του Αλεζι!!!!
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 13 Νοέμ 2014, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#37706 Ναι, αν εξαιρέσεις το ότι έκανε 200 προσπεράσεις σε εκείνο τον αγώνα, απλά ήταν κωλόφαρδος. Καμία σχέση με το μεταφυσικό Donington του Senna.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37707 Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα ΙΚΕ.
Αλλο Ντονιγκτον Αλλο Καναδας
Αλλο Μακλαρεν 1993 Αλλο Μακλαρεν 2011
Αλλο Σεννα Αλλο Μπατον!!

Δλδ ενταξει μη λεμε τα αυτονοητα!!!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#37708 Ποια ειναι τα αυτονοητα;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Geo f1 έγραψε:Αλλο Σεννα Αλλο Μπατον!!

Alo Senna Alo Button είναι το σωστο, για να δειχνει και την αξια τους με τη σωστη σειρα.
(Ο Alo γραφεται 2 φορες διοτι προσεγγιζει πλεον το 200%)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37715 Κύριοι κύριοι...
Με τη σειρά...

Senna 233,99% (ούτε τιμή στο media markt :iconcool: )
Alonso 170%
Button 98%
Σωτήρης 15% έκπτωση σε όλες τις μάρκες DIAGEO

Ούτε ανάλυση, ούτε θεωρία, ούτε τίποτα.
Απλά, νοικοκυρεμένα, τακτοποιημένα.

Ο Alonso με το που θα οδηγήσει μονοθέσιο ονόματι McLaren Honda κερδίζει άλλο ένα 15% αυτόματα και έχει καιρό να ξεπεράσει το ποσοστό του Senna.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
kantoniou έγραψε:
(Ο Alo γραφεται 2 φορες διοτι προσεγγιζει πλεον το 200%)

Αυτό με το ποσοστό του Alonso πρεπει να είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί τελικά... Νομίζω πρέπει να απευθυνθούμε στο 4τφ καθώς αν θυμάστε η Lyoness είχε βγάλει έναν επικό μαθηματικό τύπο :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37718 Συζητηση βατομουρο!! :s_hang
Άβαταρ μέλους
By ripper
#37728 Eddie πολύ ωραία γελάμε με τα ποσοστά σου.
Την άποψη σου θα μας την πεις καμιά φορά;
Ποιος(ποιοι) είναι για σένα ο κορυφαίος εν έτη 2014.
Ο Massa. Ο Raikkonen; Είναι όλοι ίδιοι;
Πες την άποψή σου, μη φοβάσαι.
Βγες από την ντουλάπα βρε παιδάκι μου. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37733 Σωθηκες..

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#37738 Ripper τι εννοούμε οτι δεν είσαι φαν του Λούη; :x
Κανόνισε Μελβουρνη το 16 να πάρει το μάτι μου κρεμασμένο κάναν Κέρμιτ. :adminpower: