την διαχωριστικη μαντρα μπορεις να την ψηλωσεις ;
πας να δεις τι οικογενειες ζουνε , οποτε εξαρταται απο την γειτονισα αν ειναι μπαζο , η αν ειναι χαριτωμενη και θελεις να περνεις ματι ειδικα αν ειναι πισινα , αν ολες ειναι μπαζα ρωτας αν μπορεις μα σηκωσεις τον φραχτη να μην παιρνουν την δικη σου ματι.
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Γιατι;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Το 5 θα παρεις.
Γιατι;
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ αυτό, είναι λίγο υποπτο ότι όλα τα βορινα έχουν μείνει απούλητα
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Οποτε κανενα. Γιατι δεν κοιτας κατι πιο παλιο προς ανακαινιση;
< >
Το 5 σε σχέση με την πρώτη σειρά εχει 25κ λιγότερο
belgarion έγραψε:Τα είδες από κοντά? Το 3 τι έχει στην εξωτερική πλευρά? Το 1 έχει παράθυρα προς το πάρκινγκ? Μήπως είναι πιο φωτεινό καθότι η πλευρά αυτή είναι η Ανατολική?Επίσης όταν βρέχει/φυσάει και κουβαλάς πράγματα δεν θα έχεις μεγαλύτερη απόσταση να κάνεις από το πάρκινγκ ως το σπίτι?Πάντως εγώ για ένα από τα 2 ακριανα θα πήγαινα,χάνεις σε μόνωση, κερδίζεις σε ησυχία
< >
Ναι τα είδα γιατι η οικοδομή προχωράει. Το 1 δε μου αρέσει γιατ ιειναι δίπλα στα αμάξια , ειδικά ο κήπος . Παράθυρο πλαϊνό δεν εχει.
Η πρώτη σειρά εχει πρόσβαση με δίκη της πορτούλα το κάθε σπιτι στο δρόμο εμπρός που ειναι ήσυχος, παίζει να αφήνω το αμάξι εκεί εμπρός και οχι στην επίσημη θέση μου.
KiloMeater έγραψε:https://drive.google.com/file/d/0B4sIQiOuzHHqSGlqR1VNMVN4OVdRb0txRVZCY2dkT1RDNmVF/view?usp=sharing
απο αυτα τα ασπιτια, διαθεσιμα ειναι τα 1,2,3,5
Δεξια ειναι δρομος αλλα μικρος μονοδρομος συνοικιακος ησυχος και γενικα εχει καποια απλα απεναντι
ποιο σας φαινεται πιο καλη επιλογη;
Για μενα το επικρατεστερο ειναι το #3, με δευτερο το #2
Λογικα το 3
belgarion έγραψε:g8777 έγραψε:Το 5 θα παρεις.
Γιατι;
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ αυτό, είναι λίγο υποπτο ότι όλα τα βορινα έχουν μείνει απούλητα
Δεν ειναι υποπτο, ετσι κανουν δουλειες. Τα καλα φευγουν πρωτα ή τα δεινουν σε φιλους.
-Η πισίνα γιατί είναι τόσο μικρή; Ως έχει, δεν έχει νόημα νομίζω...
-Πού παρκάρεις το αυτοκίνητο; Δεν έχει το σπίτι γκαράζ; Αν δεν έχει, το βρίσκω τραγικό. Είναι σαν να πας ν' αγοράσεις σπίτι στα Γιάννενα χωρίς να έχεις κλειστό γκαράζ. Θα το φάει το αγιάζι, η βροχή και ο πάγος το αυτοκίνητο.
-Πώς είναι φτιαγμένα τα σπίτια; Με μπετόν-τούβλο, ή παίζει γυψοσανίδα; Ρωτάω γιατί αυτό έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα και την διάρκεια του υλικού.
-Πού είναι η περιοχή; Αν είναι πολύ έξω από το κέντρο, είναι καλή επένδυση; Τα προάστια έχουν συχνά την τύχη να χάνουν αξία, γι' αυτό το λέω.
Γιατι εχει δικη του ανεξαρτηση εισοδο από το δρομο κι όχι όπως το 5 να περνας εξω από τα σπιτια των αλλονων και να περπατάς. ( φανταζομαι ότι τα μπεζ είναι θεσεις παρκινγ)
Γενικά οι φασεις "κοινοβιο" μου τη δινουν.
Μετά το 2 & το 5
Ως μεσαια σπιτια εχουν λιγοτερες απολειες θερμανσης.
Το 1 ουτε για αστειο.
Δε ξερω πια δωματια βλεπουν το παρκινγκ αλλα το σταματα ξεκίνα θα σου χαλαει τον υπνο.
Anonymous Founder έγραψε:Ερωτήσεις:
-Η πισίνα γιατί είναι τόσο μικρή; Ως έχει, δεν έχει νόημα νομίζω...
-Πού παρκάρεις το αυτοκίνητο; Δεν έχει το σπίτι γκαράζ; Αν δεν έχει, το βρίσκω τραγικό. Είναι σαν να πας ν' αγοράσεις σπίτι στα Γιάννενα χωρίς να έχεις κλειστό γκαράζ. Θα το φάει το αγιάζι, η βροχή και ο πάγος το αυτοκίνητο.
-Πώς είναι φτιαγμένα τα σπίτια; Με μπετόν-τούβλο, ή παίζει γυψοσανίδα; Ρωτάω γιατί αυτό έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα και την διάρκεια του υλικού.
-Πού είναι η περιοχή; Αν είναι πολύ έξω από το κέντρο, είναι καλή επένδυση; Τα προάστια έχουν συχνά την τύχη να χάνουν αξία, γι' αυτό το λέω.
Η πισίνα ειναι μακετο, άμα θες φτιάχνεις. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει , προτιμώ BBQ.
H περιοχή ειναι εκεί που μένω λίγο πολυ τα τελευταία χρόνια και την ξέρω. Δέν ειναι κέντρο, δεν θα πήγαινα να μείνω κέντρο . Ειναι από τις πιο ανάπτυσσομενες περιοχές οικιστικά.
Τα περισσότερα σπίτια δεν ειναι με τούβλο, ούτε αυτό ειναι. Μερικά που είδα με τούβλα ηταν παράλογα ακριβά . Στον τωρινό που ζούμε που ειναι της ίδιας κατασκευαστικής μια χαρά ειναι και χωρίς τούβλα.
Θα μου άρεσε και εμένα το κλειστό γκαράζ αλλά δεν παίζει εύκολα, μόνο σε μονοκατοικίες το βρίσκεις η σε μπλοκς με apartments στα υπόγεια. Αυτό που μπορείς να κανείς ειναι ενα σκέπαστρο , σε συννενόηση ίσως με άλλους δίπλα που μπορεί να ενδιαφέρονται ,να μην χιόνιζεται κάθε πρωί.