Deleted User 1 έγραψε:georgetz έγραψε:Ακριβώς όπως είπε και ο GTS, νομίζω οτι είναι σαφώς πιο σύνθετο π.χ απο 3άρα σε X3 κλπα απο απλά να υψώσεις την ανάρτηση.
Φρένα, στήσιμο, υλικά (?) και ίσως κάποια ακόμη πραγματάκια να θέλουν μεταβολές.
Η Stelvio μοιάζει όντως για περίπτωση Audi Allroad ή τελοσπάντων οπτικά υπερυψωμένη Τζούλια
Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να βρω που βρίσκονται αλλού οι διαφορές μεταξύ ενός Α4 και ενός Q5. Και εξηγούμαι:
- Ψαλίδια ίδια παντού γύρω γύρω
- Φρένα παντού ίδια γύρω γύρω
- Ανάρτηση (αμορτισέρ τουλάχιστον) επίσης ίδια
Αυτό που μπορεί να ελέγχεται είναι η χαρτογράφηση του κινητήρα, οι ρυθμίσεις της 4κίνησης και η κλιμάκωση του κιβωτίου. Αν και δεν έχω εντοπίσει κάπου στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπάρχει διαφοροποίηση.
Σαφώς και μπορεί να έχουν ομοιότητες σε μηχανικά μέρη, μπορεί και όχι.
Εντόπισα κάπου (audilife κάτι τέτοιο) , ότι το Q5 με το A4 , διαφέρουν σε διαστάσεις, χώρους , θέση οδήγησης ενώ σε σύγκριση με το αντίστοιχο Α4 Allroad, λένε, οτι το Q5 είχε σύστημα κατάβασης (Hill κάτι) ενώ το Allroad, νοπ.
Αυτά είναι εντωμεταξύ, τα πιο εύκολα να παρατηρηθούν, μπορεί και να είναι μόνο αυτά , μπορεί να είναι δομικές ενισχύσεις ή και σε άλλες εταιρίες, μπορεί να είναι πολλά περισσότερα.
Μου φαίνεται δύσκολο πάντως για SUV που καλό είναι να έχει γωνίες , σχέσεις, τετρακίνηση κλπα να είναι απλά
υπερυψωμένο το αμάξωμα , δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βέβαια

