Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#36686 Θα ήθελα πάντως να έλθουν κατά εδώ και τα παιδιά των "Ιστορικών", αλλά το βλέπω δύσκολο... Υπάρχουν πολλοί με γνώσεις και θα γράφονταν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν βλέπω διάθεση ν' αλλάξουν σπίτι.
:sorry:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#36709 Εμένα μου λείπει πολύ η πληροφόρηση για το Suzuki S-Cross & την 116d.
Tρελό μείον των petrolheads... :s_sad :s_sad :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#36713 Αυτο το λες γιατι εισαι εγκαθετος κατοχος βενζινοκινητου και ζηλευεις που αυτοί τρεχουν με το μισό κοστος απο εσένα :s_dance :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
asterix έγραψε:
AEA4TF έγραψε:Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.

Αυτό που ΔΕΝ γράφτηκε από τους παραιτηθέντες μοντ είναι τελικά ποια λάθη κάνανε και έφτασαν σε σημείο θραύσης οι σχέσεις τους με το περιοδικό. :lipsealed:

asterix έγραψε:Η απάντηση σου είναι αληθής κατά το ήμισυ γιατί αναφέρεστε μόνο στο γεγονός ότι το περιοδικό έχρισε admin τον sv2. O τωρινός admin του από εκεί forum αναφέρει ότι: επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης. Ο ποιητής μάλλον εννοεί ότι πριν ορισθεί ο sv2 admin υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις της διαχειριστικής ομάδας του 4tforum με την διεύθυνση του περιοδικού. Αν αυτό ισχύει τότε μάλλον πρέπει να δώσετε κάποιες εξηγήσεις στου χρήστες, άλλωστε η ειλικρίνεια είναι το βασικό συστατικό μια δυνατής σχέσης.

Μάλλον δεν τα διάβασες όλα και βγάζεις λάθος ή βολικά για εσένα συμπεράσματα.
Αν και δεν είναι πρέπον να σχολιάσω τις κινήσεις της προηγούμενης Διαχείρισης, θα αρκεστώ να πω μόνον στο ότι τα λάθη είχαν να κάνουν με το "ξεμπανάρισμα" χρηστών και το επακόλουθο προμοτάρισμα συγκεκριμένων "εταιρειών" στο θέμα των Πυραμίδων. Ο σκοπός της νέας Διαχείρισης είναι να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά να φαίνεται και τίμια
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p3085300

και
Η προηγούμενη Διαχείριση ήταν ο SV2 και οι Braker και ΣΙΑ. Η μπάλα δεν παίρνει την προ-προηγούμενη Διαχείριση.
Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω ή να απολογηθώ για επιλογές της Ιδιοκτησίας.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 5#p3085516

Άβαταρ μέλους
By tazio
#39008 Ωραία, τώρα κατάφερες να ενεργοποιήσεις τη περιέργεια μου και θα αναγκαστώ να επισκεφθώ το 4Τ φόρουμ για να διαβάσω το σύνολο των τελευταίων ποστ του θέματος που αναφέρεις για να έχω καλύτερη άποψη.
Με λίγα λόγια. Με το κόλλημα σας το προμοταρετε, κατανοητό;
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#39011 Συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να γυρναμε συνεχως προς τα πισω (αν και καποιες φορες ειναι δυσκολο).
Δεν συμφωνω φυσικα οτι ετσι προμοταρεται το 4ΤΦ. Σχεδον ολοι οσοι ειμαστε εδω το γνωριζουμε πολυ καλα, και ειμαστε εδω για συγκεκριμενους και υπαρκτους λογους, τι μπορει να προκαλεσει ενα τετοιου ειδους "προμοταρισμα";
Αντιθετα στο 4ΤΦ εχουν καθε λογο να μην γινονται αναφορες στο νεο φορουμ, κατι που εχουν αντιληφθει και εχουν ενεργησει αναλογως... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kantoniou έγραψε:Αντιθετα στο 4ΤΦ εχουν καθε λογο να μην γινονται αναφορες στο νεο φορουμ, κατι που εχουν αντιληφθει και εχουν ενεργησει αναλογως... :iconcool:

Ο νέος αδμιν έχει επιβάλει σοβιετική πειθαρχία! :adminpower:

Και ας το παίζει τρελίτσα εδώ μέσα... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#39018 Το προμοταρισμα το έγραψα (και νόμισα ότι θα γίνει αντιληπτό) για να «ενοχλήσω» μήπως και σταμάτησει αυτό το τοπικ γιατί το μόνο που δείχνει, τουλάχιστον σε εμένα, είναι απωθημένα (δικαιολογημενα ή όχι είναι άλλο ζήτημα).
Αν πραγματικά δε σε ενδιαφέρει κάτι δε του δίνεις σημασία, εκτός αν το φοβάσαι (μη παρεξηγηθεί και αυτή η λέξη).

Θα πρότεινα και πάλι, να διαγραφεί το τοπικ αυτό να τους γράψουμε στα τρίσβαθα των @@ μας και τέλος με το παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
By DAP
tazio έγραψε:Το προμοταρισμα το έγραψα (και νόμισα ότι θα γίνει αντιληπτό) για να «ενοχλήσω» μήπως και σταμάτησει αυτό το τοπικ γιατί το μόνο που δείχνει, τουλάχιστον σε εμένα, είναι απωθημένα (δικαιολογημενα ή όχι είναι άλλο ζήτημα).
Αν πραγματικά δε σε ενδιαφέρει κάτι δε του δίνεις σημασία, εκτός αν το φοβάσαι (μη παρεξηγηθεί και αυτή η λέξη).

Θα πρότεινα και πάλι, να διαγραφεί το τοπικ αυτό να τους γράψουμε στα τρίσβαθα των @@ μας και τέλος με το παρελθόν.

Ναι σε ολα......
Άβαταρ μέλους
By bill33
A-Viper7 έγραψε:
popolaros έγραψε:o anton εκανε την πρωτη μπαντα ή ακομα;

Δώσε και κανά λινκ... :rtfm:

Ακόμα περιμένει: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 75&start=0 :help:

tazio μην είσαι περίεργος! :iconcool: :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By tazio
bill33 έγραψε:...
tazio μην είσαι περίεργος! :iconcool: :innocent: :lol:

Είμαι εκ φύσεως ο ...μπιπ μου εγείρεις κι εσύ ακόμα περισσότερο με αυτά που γράφεις, τι να κάνω ο άνθρωπας. :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#40459 Με χαρά βλέπω ότι οι διαφημίσεις του GDN ενεργοποιήθηκαν στο forum (ενώ αντίστοιχα στο παλιό νεκρώθηκαν :shifty: ).

Αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος μπορεί κάποιος mod να με ενημερώσει (μάλλον ο HF καλύτερα) για το ύψος του μποναμά σε μηνιαία βάση;
Είτε από εδώ είτε με pm.

Ρωτάω για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Administrator
#40498 Οι διαφημίσεις στο petrolheads.gr έχουν ζωή μόλις λίγες μέρες. Οποιαδήποτε πρόβλεψη στην παρούσα φάση, είναι παρακινδυνευμένη. Εξηγώ:
-Έχει σημασία πόσα κλικ γίνονται. Είναι διαφορετικό να έχεις 1 ή 2 κλικ κάθε μέρα και άλλο να έχεις 100. Το τελευταίο δύσκολο βέβαια...
-Έχουν σημασία τα views. Αυτά παίζουν πολύ. Η περισσότερη κίνηση είναι τα Σαββατοκύριακα. Ιστορικό υψηλό χτυπήσαμε την περασμένη Κυριακή, με περισσότερα από 40Κ hits στην σελίδα.
-Έχει σημασία πόσοι χρησιμοποιούν Tapatalk. Το οποίο, όσο το ψάχνω, τόσο το αντιπαθώ, γιατί και κάνει τα δικά του χωρίς να δίνει λογαριασμό και δίνει ψίχουλα από διαφήμιση (στην περίπτωσή μας 1-2 $ το μήνα! :s_hang :s_crazy ).
-Έχει σημασία πόσοι από τους επισκέπτες χρησιμοποιούν AdBlock. Αν όλοι άφηναν την διαφήμιση, τότε θα μιλούσαμε για συμπαθητικά έσοδα μηνιαίως, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.
-Γενικώς, έχει σημασία τι σελίδα έχεις, πόσοι συμμετέχουν, κοκ. Το πρόβλημα είναι πως όσο αυτά αυξάνουν, τόσο αυξάνει και το κόστος του hosting. Τώρα το hosting είναι σχετικά οικονομικό και θα βγαίνει θεωρώ άνετα με τις διαφημίσεις. Αν αυξηθεί κι άλλο όμως η κίνηση (που είναι κάτι που το θέλουμε προφανώς...), τότε ξεχνάς το shared hosting όπως τώρα και πηγαίνεις σε Cloud (πολύ ακριβό) ή σε VPS (φθηνό, αλλά απαιτεί περισσότερη ενασχόληση).
-Για να μην το κουράζω: αν όλα πάνε καλά και υπάρχει η στήριξη από τους χρήστες , το site θα βγάζει τα έξοδά του και θα αφήνει και κάνα ψιλό παραπάνω το μήνα. Αλλά αυτό, δεν ξέρω τι διάρκεια μπορεί να έχει... Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιο σοβαρό εισόδημα, καλώς ή κακώς.
-Η λύση είναι να δημιουργήσεις κι άλλο traffic και άλλα ενεργά μέλη. Μια άλλη πηγή ανεκμετάλλευτη αυτή τη στιγμή είναι το Youtube. Εκεί θα μπορούσαμε να κάνουμε ωραία πράγματα και δεν θα είχαμε και πρόβλημα, αφού το όποιο φορτίο το τρώει το Youtube και όχι το site. Αλλά τα video θέλουν χρόνο και όρεξη, δεν γίνονται εύκολα.