Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#375939 Εικόνα
Κερδίζει ο HF! :)
6,8Κ €
Το corian στοίχισε 1.300 €, τα υπόλοιπα είναι τα ντουλάπια/μηχανισμοί.
Λεπτομέρεια που επίσης πληρώθηκε με πρόσθετο κόστος +20€/τεμάχιο, έναντι ενός πόμολου των 5-10€ : οι "κρυφές" χούφτες ανοίγματος συρταριών-ντουλαπιών.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#375942 Eίναι σημαντικές οι διαφορές που βρίσκεις ψάχνοντας.
Οι δε τιμές λόγω κρίσης, ειδικά στις ακριβές "κατηγορίες", είναι μείον 50% έναντι τιμών πρό κρίσης.

2 μήνες ψάξιμο με επισκέψεις-διαπραγματεύσεις σε τουλάχιστον 15 "ειδικά" καταστήματα ανά την Αττική: απο Γλυφάδα-Κηφισιά, μέχρι Γέρακα/Παλλήνη και Περιστέρι.
Αυτό που "έψαχνα", έπαιζε μέχρι και 1.500€ διαφορά στα ντουλάπια, στο δε corian +500€ κατ΄ελάχιστον στη διακύμανση τιμής.
Τιμολόγια με ΦΠΑ κλπ πλήρη, αλλά το corian όπου πήγα και συστημένος .... "μαύρο" :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#375963 Τι κερδίζω δεν μας είπες όμως! :lol:
Έχουμε κάνει την ανακαίνιση στο πατρικό και οι τιμές γενικώς στα ντουλάπια κουζίνας, δεν παίζουν πολύ (εκτός αν κάποιος θέλει κάτι περίεργο).
Το Corian είναι μια κατηγορία από μόνο του (εμείς απλό πάγκο, δεν παίζαν λεφτά).
Οι μηχανισμοί μπορεί να στείλουν το κόστος πολύ πολύ ψηλά.

Καλά να είμαστε, εγώ με την :inlove: μου είμαστε μια χαρά στο νοίκι, και με τους μισθούς που παίρνουμε, εκεί θα παραμείνουμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Anonymous Founder έγραψε:Τι κερδίζω δεν μας είπες όμως! :lol:

Είναι σαν το τζακποτ του Τζόκερ. Θα περιμένεις, γιατί έπιασες μόνο 5 αριθμούς! :lol:
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#376009 Το corian ποτέ δέν κατάλαβα γιατί είναι τόσο περιζήτητο.

Ακριβό είναι, καίγεται και φθείρεται όπως και οι απλοί πάγκοι βακελιτη, και (τουλάχιστον εμένα) δέν μου φαίνεται και ιδιαίτερα όμορφο.
Άβαταρ μέλους
By glf
#376014 Έχω γράψει για τη δικιά μου κουζίνα από ΙΚΕΑ και με φωτο.
Μια χαρά.

RXristos έγραψε:Για τις κουζίνες του ΙΚΕΑ τι γνώμη έχετε;;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#376022 Πολύ όμορφη κουζίνα Δημήτρη!
Λίγο "χειρουργικοί" οι χρωματικοί συνδυασμοί για τα δικά μου γούστα, αλλά όχι απαγορευτικοί!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
fubar.gr έγραψε:...καίγεται και φθείρεται όπως και οι απλοί πάγκοι βακελιτη...

Μήπως είναι τύπου corian;
Θεωρητικά είναι υψηλής αντοχής, γι αυτό και το συναντάς π.χ. σε εργαστηριακούς πάγκους.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#376696 https://drive.google.com/file/d/0B4sIQi ... sp=sharing
απο αυτα τα ασπιτια, διαθεσιμα ειναι τα 1,2,3,5
Δεξια ειναι δρομος αλλα μικρος μονοδρομος συνοικιακος ησυχος και γενικα εχει καποια απλα απεναντι

ποιο σας φαινεται πιο καλη επιλογη;
Για μενα το επικρατεστερο ειναι το #3, με δευτερο το #2