Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#375773 Λίγο "ψυχρή" για τα δικά μου γούστα αλλά πολύ στιλάτη!
Τα "μάτια" υγραερίου... :inlove: Κάνεις κάτι μαγειρέματα :metalo: :metalo:

Για τις κουζίνες του ΙΚΕΑ τι γνώμη έχετε;;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#375781 Μου φαίνεται λίγο στριμωχτός ο νιπτήρας. Μου δίνει την αίσθηση ότι αν πας να ξεπλύνεις κανένα πιάτο εκεί, θα κοπανήσει ο αριστερός σου αγκώνας στον φούρνο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
axel12p έγραψε:Μου φαίνεται λίγο στριμωχτός ο νιπτήρας. Μου δίνει την αίσθηση ότι αν πας να ξεπλύνεις κανένα πιάτο εκεί, θα κοπανήσει ο αριστερός σου αγκώνας στον φούρνο :hmmm:
Αυτό. Με τίποτα.
Και αν και δείχνει κούκλα στη φωτό δεν θα μπορούσα να ζω σε τέτοιο χώρο, πολύ ψυχρός, θέλω πιο γήινα χρώματα, ειδικά στην κουζίνα. Περί γούστου....
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#375810 1/O νεροχύτης όντως είναι σε άβολη θέση, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει σχεδιαστικά, όμως είναι τεράστιος (μιά γούρνα 80 εκ), οπότε δε σε "σκοτώνει".
2/@sknipper : Είναι όντως .... "χειρουργείο" ! :lol:
Δεν είστε οι μόνοι που εξέφρασαν την ίδια άποψη.

Και ως επίλογος, άλλες 2 φωτό :
Εικόνα

Εικόνα

Οποιος θελει, ... ποντάρει ( :lol: ) και για εκτίμηση στο κόστος, χωρίς τα ηλεκτρικά, τα οποα δεν ξεπέρασαν τα 2.600€ (ψυγειοκαταψύκτης Bosch, φούρνος-εστίες Whirpool, πλυντήριο πιάτων Ariston, μικροκύματα Franke, απορροφητήρας Elica).
Διευκρίνηση : πάγκος (προφανώς και νεροχύτης) με ενσωματωμένο στον πάγκο και το τραπέζι (1,20Χ0,90), είναι απο corian.
Άβαταρ μέλους
By otso
#375846 μονο 2 καρεκλες στο τραπεζι ;χρειαζεται και μια τριτη τουλαχιστον και φερνουμε ενα ζητιανο σε καθε γευμα να κατσει στο τραπεζι μας.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#375848 Πάρα πολύ ωραίο το σημείο αυτό με την συνέχεια του πάγκου σε τραπέζι και το παράθυρο δίπλα!!!!
Στο φως της ημέρας πρέπει να ζεσταίνει γενικότερα ο χώρος με το λίγο που καταλαβαίνω από την φωτογραφία.

Για κόστος.... σε επιπλοποιό/κουζινά ή από μαγαζί;;;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#375864 @οtso : 3 είναι οι καρέκλες ρε μάστορα, 1/πλευρά. Και τους ζητιάνους κερνάμε, αμαλαχειναουμ! :lol:
@RX : Σε εταιρεία με έπιπλα κουζίνας, όχι ιδιαίτερα επώνυμη.
@ Dimi : Τα "εργαλεία" είναι σε βοηθητική κουζίνα. Εκδιωχτήκαμε :lol: για αποφυγή .... "ατσαλιάς" :oops:
Η Tassimo αγοράστηκε (αυθαίρετα :x ) απ΄τη σύζυγο για αποκλειστική της χρήση, όποτε λείπω.
Άβαταρ μέλους
By otso
#375893 βοηθητικη κουζινα ε; ενταξει εχω μια θεια που εχει 4 , 2 εξω απο το σπιτι και μια κατω μια πανω οροφο ,στην χειροτερη και πιο απομακρυσμενη τηγανιζει ψαρια στις αλλες δεν ξερω τι κανει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#375930 Δεν ξέρω για το Corian τιμές (είναι σίγουρα αρκετά ακριβό), αλλά δεν ξέρουμε και τι μηχανισμούς έχεις επιλέξει.
Για τα ντουλάπια θα έλεγα μια καλή τιμή είναι 4000 για τα μέτρα που βλέπω.
Να βάλουμε και 1500 για το Corian;
Να βάλουμε κι άλλα 1000 για διάφορους ακριβούς μηχανισμούς;

Κάπου εκεί θα έλεγα.