Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο κ περισσότεροι γράφουν στο τοπικό!!!
Επόμενοι ελπίζω να είναι οι HF , Deleted User 1, Dodger ....
gianik έγραψε:με συνοπτικές διαδικασίες υπογράψαμε ....
theo13 έγραψε:Μπαμπάδες τα φώτα σας! Περιμένουμε τον μικρό μας σε ένα μήνα (το πολύ) και μέσα στα άλλα κοιτάζω για θερμόμετρο αλλά δε βγάζω άκρη. Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο και να μην ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο
skous έγραψε:gianik έγραψε:με συνοπτικές διαδικασίες υπογράψαμε ....
Τι εννοείς; Τι υπογράψατε;
< >
skous έγραψε:Στο Ελλάντα, σε δημόσιο ξέρω απο 3 περιπτώσεις (όσες εχω ρωτήσει δηλαδή) οτι δεν υπέγραψαν τίποτα και ποτέ.
Αντίστοιχα στην Γερμανία, υπογράφανε για το οτιδήποτε, απο τον καθετήρα, την επισκληρίδιο, μέχρι και το χειρουργείο.
< >
sargus έγραψε:skous έγραψε:Στο Ελλάντα, σε δημόσιο ξέρω απο 3 περιπτώσεις (όσες εχω ρωτήσει δηλαδή) οτι δεν υπέγραψαν τίποτα και ποτέ.
Αντίστοιχα στην Γερμανία, υπογράφανε για το οτιδήποτε, απο τον καθετήρα, την επισκληρίδιο, μέχρι και το χειρουργείο.
< >
Μήπως δεν το θυμούνται; Δε νομίζω ότι θα σε βάλει κανείς χειρουργείο χωρίς να υπογράψεις.

Σύμφωνα με πόρισμα του ελληνικού παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στο σύνολο των γεννήσεων το 56,8% είναι καισαρικές τομές. Το φυσιολογικό ποσοστό καισαρικών τομών, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, είναι το 15%. Οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερβαίνουν το φυσιολογικό ποσοστό αυτό, κατά το διπλάσιο, φθάνοντας το 30% σε καισαρικές τομές, στο σύνολο των τοκετών. Η Ελλάδα, υπερβαίνει στο διπλάσιο και την διπλάσια υπέρβαση των χωρών της ΕΕ, εκτινάσσοντας περίπου στο 60% το ποσοστό των καισαρικών στο σύνολο των γεννήσεων.
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]