Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
mjacob έγραψε:μιαπουταναφεραμε Hachiko στο Ψυχικό έχει παίξει κανείς;
Όλο λέω να το τιμήσω (κάνει και delivery) και δεν έχω αξιωθεί ακόμα.

Εχω φάει take away απο το Hachiko και ηταν πολυ κατω του μετρίου...βέβαια για να λεμε την αλήθεια το έφαγα με καποια ωρα καθυστέρηση εγω αφου ειχε φτάσει πολυ πριν απο εμένα...

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Ε νορμάλ δεν ήταν ακριβώς οι τιμές. Όσες φορές έχω πάει δεν έχουμε πέσει κάτω από 30€ το άτομο κι αυτά με κοακόλα, όχι κρασί και ιστορίες. Βέβαια τρώμε και σαν τα ζώα.

Νορμάλ σε σχέση με άλλα του κέντρου, ειδικά Κολωνάκι, που δεν έχω τολμήσει καν να μπω μέσα.
Το Koi είναι πιο φθηνό εννοείται, αλλά όχι τόσο καλό.
Άβαταρ μέλους
By nass
Deleted User 1 έγραψε:Ποσειδώνιο που είναι είναι σεφ που ο φίλος μου ο Σταμάτης. Αλλιώς Ορλώφ.

Φρου-φρου-κ-αρώματα το Ορλώφ :s_bored
Το Ποσειδώνιο καλό (ακριβό βέβαια αλλά λογικά) αλλά οι πιθανότητες εύρεσης τραπεζιού εκείνες τις ημέρες μικρές...
Δοκίμασε Ταρσανά (έχω καιρό να πάω όμως).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#374219 Και ο Ταρσανάς μέτριου παίκτου είναι. Γενικώς το φαί στο νησί χωλαίνει. Μέχρι και οι σουβλακάρες δίπλα στο Booze κλείσανε και άνοιξε μια |λογοκρισία| στη θέση τους. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
nass έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ποσειδώνιο που είναι είναι σεφ που ο φίλος μου ο Σταμάτης. Αλλιώς Ορλώφ.

Φρου-φρου-κ-αρώματα το Ορλώφ :s_bored
Το Ποσειδώνιο καλό (ακριβό βέβαια αλλά λογικά) αλλά οι πιθανότητες εύρεσης τραπεζιού εκείνες τις ημέρες μικρές...
Δοκίμασε Ταρσανά (έχω καιρό να πάω όμως).

Ως προς το Ορλωφ θα συμφωνησω (ας συμφωνησω και μια φορα :lol: ) με την εννοια του οτι το φαγητο του δενκακο (νταξει ,δεν με χαλαει το μετριο φαγητο) αλλα οι τιμες του λιγο τσιμπημενες σε σχεση με αυτο που προσφερει.

Ποσειδωνιο εχω παει για πρωινο (μετα απο ξενυχτι). Αν θυμαμαι καλα κατι λιγοτερο απο ενα 20αρικο το κεφαλι. Ωραια θεα , κυριλε , τσιμπημενες τιμες (και για φαγητο , απ οτι μου εχουν πει, ακομη πιο τσιμπημενες).

Ταρσανας , καλη θεα , γραφικο , αλλα παραειναι ακριβο για αυτο που προσφερει.

Ρολοϊ (που γραφεις πιο κατω), δεν κακο αλλα κλεισμενο απο παντου . Δε βλεπεις θαλασσα.

@Deleted User 1 (εσυ που πηγαινεις συχνα Σπετσες) , ενα μαλλον μικρο εστιατοριο με ιταλικη κουζινα μετα το Ορλωφ (πηγαινοντας προς παλιο λιμανι) που μαλλον ανοιξε το 2016 , τι λεει απο φαϊ ? Ειχαμε παει αργα (λιγο πριν κλεισει) για κανα ποτακι (χωρις νταπα-ντουπα).
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Asimov έγραψε:Αν ήταν τόσο δημοφιλές γιατί έκλεισε;

περί furin

http://www.kathimerini.gr/899979/articl ... urin-kazan

Τα ενοίκια (5.000 τον μήνα) ήταν απλήρωτα από τον περασμένο Αύγουστο. Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα. Χρέη στην εφορία, απλήρωτοι προμηθευτές, και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι κάποιοι από τους λόγους που έκλεισε το πιο επιτυχημένο γιαπωνέζικο εστιατόριο της Αθήνας.

@ mjacob

Δεν τρελάθηκα με το hachiko που πήρα delivery . Θα το έλεγα και ακριβό για αυτό που είναι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
pierce21 έγραψε:
Asimov έγραψε:Αν ήταν τόσο δημοφιλές γιατί έκλεισε;

περί furin

http://www.kathimerini.gr/899979/articl ... urin-kazan

Πηγα για πρωτη φορα και μαλλον τελευταια πριν κανενα μηνα. Το μαγαζι ηταν οντως γεματο και ενω οταν πηγαμε ειχε 1-2 αδια τραπεζακια οταν φυγαμε μετα απο 40 λεπτα ειχε 4-5 ζευγαρια που περιμεναν εξω.

Δεν ξερω απο το ειδος αλλα οτι φαγαμε ηταν ωραιο. Απο λεφτα ηταν τσιμπημενο και οντως εκανε και 10% αν πληρωνες μετρητα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#374469 Αν κατάφερε να είναι μονίμως γεμάτος και να χρωστάει στους πάντες, είναι περίπτωση....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
αεροζολ έγραψε:

@Deleted User 1 (εσυ που πηγαινεις συχνα Σπετσες) , ενα μαλλον μικρο εστιατοριο με ιταλικη κουζινα μετα το Ορλωφ (πηγαινοντας προς παλιο λιμανι) που μαλλον ανοιξε το 2016 , τι λεει απο φαϊ ? Ειχαμε παει αργα (λιγο πριν κλεισει) για κανα ποτακι (χωρις νταπα-ντουπα).

Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ποιο εννοείς. Μήπως λες το La Scala? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Asimov έγραψε:Αν κατάφερε να είναι μονίμως γεμάτος και να χρωστάει στους πάντες, είναι περίπτωση....

Δε ξέρω αν η φαντασία μου οργιάζει, αλλά:
Μήπως πολλά έβγαζε =>πολλά του έπαιρναν :ninja: και τελικά, λίγα "καθαρά" του έμεναν? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#374479 Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι είναι πιο πιθανό να έστειλε το ζεστό μετρητό έξω και να πιστόλιασε το σύμπαν μέσα, όπως έκανε και ένας γνωστός μου.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
mjacob έγραψε:μιαπουταναφεραμε Hachiko στο Ψυχικό έχει παίξει κανείς;
Όλο λέω να το τιμήσω (κάνει και delivery) και δεν έχω αξιωθεί ακόμα.

Το τιμησα και δεν θα το ξανατιμησω!
Καλό το φαγητό , ακριβό σχετικά, αλλά οι τσιγγάνες που άφησαν να αλωνιζουν επί 10λεπτο στα τραπέζια και το κλεμμένο i phone μου τελικά , μού δημιουργούν αλλεργία και μόνο στο άκουσμ του ονόματος Hach....(άρχισε ξανά η αλλεργία ...)

.