Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Και τι σκατά μαύρο παπούτσι να πάρω? :rant: 2 μήνες παλεύω!

Εν απλό Oxford, χωρίς πολλά πολλά όπως ραφές, κουμπώματα κλπ.
Αυτό που προτείνει ο Eddie είναι ωραίο για casual φάση τύπου τζινακι, πουκαμισακι και σακάκι, για πιο κυριλέ δεν θα τα προτιμούσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#374064 Γενικά, μαύρο παπούτσι με τι χρώμα κοστούμι φοριέται;

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#374070 Παραδοσιακά: Με μαύρο, μπλέ (σκούρο), ανθρακί, γκρί (ανοιχτό + σκούρο).
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:Γενικά, μαύρο παπούτσι με τι χρώμα κοστούμι φοριέται;

< >

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Και τι σκατά μαύρο παπούτσι να πάρω? :rant: 2 μήνες παλεύω!

Εν απλό Oxford, χωρίς πολλά πολλά όπως ραφές, κουμπώματα κλπ.
Αυτό που προτείνει ο Eddie είναι ωραίο για casual φάση τύπου τζινακι, πουκαμισακι και σακάκι, για πιο κυριλέ δεν θα τα προτιμούσα.

< >

Δεν έχει σε νορμάλ τιμή ο μλκ ο Καλογήρου! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By italakias
Deleted User 1 έγραψε:http://www.kalogirou.com/gr/antras/papoytsia/loafers-slippers/andrika-papoytsia-tods-5301r30029/

Γνώμες παρακαλώ γιατί τελειώνουν και οι εκπτώσεις.

Φιλαρακο,αστο,δεν το χεις καθολου με το ντυσιμο.
Μην το ψαχνεις πολυ το θεμα,βρες ενα τροπο ντυσιματος που θα σε κανει να αισθανεσαι ανετα και το κυριοτερο να τα φορας τα ρουχα ,οχι να σε φορανε.
Διαφορετικα θα κυκλοφορεις σαν κατι χαζογκομενες που δεν ξερουν που παν τα 4 .
Άβαταρ μέλους
By famas
#374268 Άσχετο, αλλά θυμάμαι τον tasosdev να γράφει στο παλιό φόρουμ ότι πήγαινε σε επαγγελματικές συναντήσεις με τα αφεντικά φορώντας τζιν και t-shirt, με΄χρις ότου σταμάτησαν να τον παίρνουν μαζί.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimik έγραψε:
Scotch έγραψε:Αυτά (link) πώς τα βλέπουμε για καλοκαιρινό παπούτσι (με ποντικί κοστούμι);
< >

Ποντικί κοστουμι = καφέ, ταμπά παπούτσι και ζώνη, ειδικά για καλοκαίρι, με ένα λευκό πουκάμισο με ψηλό γιακά απογειώνεται.
< >

Μάλλον βλακεία έγραψα. Ανθρακί εννοούσα (το charcoal στον πίνακα που παρέθεσες) :oops:
Το παπούτσι δεν μας αρέσει σαν σχέδιο; Μόνο εγώ το βρίσκω κομψό; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Scotch έγραψε:Το παπούτσι δεν μας αρέσει σαν σχέδιο; Μόνο εγώ το βρίσκω κομψό; :lol:
Μιά χαρά είναι, προχώρα! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By pro
#374294 Loafers με κοστουμι μου θυμιζουν Καραμανλη (τον μικρο, ο μεγαλος ηταν αψογος στο ντυσιμο), ο οποιος πρεπει να τα εβαζε με ενα κοκκαλο 80 ποντους γιατι δεν μπορουσε να σκυψει να δέσει κορδόνια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#374296 Έχουμε κι απ' αυτό :s_thumbsup
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#374299 @ Scotch : Αν ψάχνεις για μαύρο πατούμενο που πρόκειται να φοριέται αποκλειστικά με κοστούμι, πάντα είναι προτιμότερα τα παπούτσια με κορδόνι. Σαν παπούτσι όμως αυτό του link, είναι πολύ καλό σχεδιαστικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimitrisB έγραψε:@ Scotch : Αν ψάχνεις για μαύρο πατούμενο που πρόκειται να φοριέται αποκλειστικά με κοστούμι, πάντα είναι προτιμότερα τα παπούτσια με κορδόνι. Σαν παπούτσι όμως αυτό του link, είναι πολύ καλό σχεδιαστικά.

Με κουράζει το κορδόνι για καθημερινό και συν τοις άλλοις, το θέλω λίγο πιο "χαλαρό" (όχι πολύ "επίσημο"). Έχω ήδη με κορδόνι, για πιο καλά, όπως και κάτι tabac sebago που δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να "ανοίξω" ικανοποιητικά και με κουράζουν σε καθημερινή χρήση.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#374455 Ωραία ειναι, εχω και εγώ κάτι παρόμοια και τα φοράω τις πιο 'χαλαρες' ημέρες στη δουλεια. Στις δύσκολες, με κορδόνι.

Εχω τα δυο απο τα τρία "βοηθήματα" πιο πάνω....ΙΚΕΑ :lol: