Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
#373622 Να σαι καλα να την θυμασαι!
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
markvag έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
Αν και πιστεύω ότι θα είναι τελείως παπόρι στην οδήγηση (όχι την Μ6), τη θεωρώ γαμάτο μπαρμπαδοόχημα.

Αν η μικρή μου εμπειρία είναι σωστή, δεν είναι έτσι. :twisted: :twisted: Καμία σχέση δηλαδή με μπαρμπαδοόχημα... :twisted:

630;
Έχεις γράψει στο οδήγησα;

Ναι, 630i, με 258 άλογα.

Όχι, δεν έγραψα στο οδήγησα (τότε δεν υπήρχε καν το petrolheads... :lol: ) ήταν το αυτοκίνητο που πήγα την :inlove: μετά το γάμο για φωτογραφίες και στο γλέντι. Φίλου καλου και εξαιρετικού ανθρώπου σε όλα του, που όταν του το ζήτησα για το γάμο μου το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη, με τιμή το συγκεκριμένο 108Κ καινούριο όταν την πήρε. Δεν έγραψα, πάνε κοντά 10 χρόνια από τότε (Αύγουστος του 2007... πότε πέρασαν 10 χρόνια ρε γμτ... :lipsealed: ) και φυσικά δεν είχα κάποια ιδιαίτερη εμπειρία (λίγο στην πόλη και χαλαρή εθνική - περιφερειακός).

ΟΚ, φυσικά οι επιδόσεις ήταν εξαιρετικές, το 6άρι αυτόματο της ZF άντε γεια, κορυφή το περιμετρικό parktronic που έδειχνε στην οθόνη του iDrive ακόμα και απόσταση σε εκατοστά από εμπόδια σε κάθε εκατοστό του αμαξώματος (το που πέρασα με αυτό το αμάξι χάρη στο parktronic αυτό ακόμα το θυμάμαι... ακόμα και με το 206 θα αγχωνόμουν, πόσο μάλλον με ξένο αμάξι των 110Κ... :lipsealed: αλλά με την μπέμπα το κατάφερα κοιτώντας την οθονίτσα), αλλά αυτό που θυμάμαι είναι αφενός πόσο άνετα κατάπινε ανωμαλίες (παρόλα τα 18άρια), χωρίς να θυσιάζει ιδιαίτερα σε αίσθηση και πόσο εύκολα ο φίλος διόρθωνε για πλάκα υπερστροφή ισχύος, χωρίς καν να σταματήσει ψιλοκουβεντούλα... :iconcool: Και δεν ήταν κανένας χεράς... :iconcool:

Εξαιρετικό αμάξι. :s_yes

Φυσικά και δεν υπήρχε περίπτωση ν' αφήσω τον κουμπάρο να οδηγήσει κι εγώ να είμαι στο πίσω κάθισμα, τον έστειλα με τη μάνα του... :innocent: :lol:

ΟΚ, βρίσκεις πιο σπορ, βρίσκεις πιο άνετα, αλλά σαν συμβιβασμός ήταν εξαιρετικός για τα γούστα μου...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#373642 Το 6ρι της ΖF αν είναι το ίδιο με το δικό μου καλό είναι αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο. Στο σπορ πρόγραμμα είναι βέβαια σαφώς καλύτερο.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#373686 Πιστεύω ότι και αυτό το σχέδιο έχει γεράσει καλύτερα λόγω μπανγκλοντηζάιν.

Το μπαρμπαδοόχημα δεν το λέω με την κακή έννοια.
Δεν μπορώ να φανταστώ ένα πιτσιρικά σε μια 6αρα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
EDDIE_147 έγραψε:Πιστεύω ότι και αυτό το σχέδιο έχει γεράσει καλύτερα λόγω μπανγκλοντηζάιν.

Κακάσχημο ήταν και τότε, κακάσχημο είναι και τώρα. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#373700 Όσο κακάσχημα είναι και τα άλλα σχέδια.
Εξαιρούνται ίσως 3αρα (πιο mainstream/εύπεπτη) και 7αρα (πιο σανκακοψοφοναχει) :lol: .

Πέρα από την πλάκα και η 7αρα του μου αρέσει...
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Το 6ρι της ΖF αν είναι το ίδιο με το δικό μου καλό είναι αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο. Στο σπορ πρόγραμμα είναι βέβαια σαφώς καλύτερο.

< >

Λογικά δεν είναι ακριβώς το ίδιο... :hmmm: Πάντως, εμένα μου άρεσε πολύ το κιβώτιο. Πάντα στη σωστή σχέση και πάντα γρήγορο και ομαλό.
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Το 6ρι της ΖF αν είναι το ίδιο με το δικό μου καλό είναι αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο. Στο σπορ πρόγραμμα είναι βέβαια σαφώς καλύτερο.

< >

Λογικά δεν είναι ακριβώς το ίδιο... :hmmm: Πάντως, εμένα μου άρεσε πολύ το κιβώτιο. Πάντα στη σωστή σχέση και πάντα γρήγορο και ομαλό.

To ίδιο είναι ZF 6HP26 , σε σειρές 3,5,6 και 7 https://en.wikipedia.org/wiki/ZF_6HP_transmission.
Ναι ομαλό είναι δεν μπορώ να πω, λίγο πιο σπιρτόζικο ίσως το ήθελα αλλά μπορεί απλά να συνήθισα στο DSG :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#373836 1-2 χρόνια πιο πριν είχα οδηγήσει ένα Golf DSG (το διτούρμπινο με 170 άτια) και προσωπικά προτιμώ το ZF... :hmmm:

Δεν μου έκανε για αργό (ίσως ένα απειροελάχιστο κλικ σε σχέση με το DSG), αλλά ενώ το DSG μπορείς να το πιάσεις να κοιμάται, το ZF δεν κατάφερα να το πιάσω στον ύπνο...

Βέβαια, ίσως να μου έκανε διαφορά και η απόκριση του κινητήρα, που ενώ στο golf ήταν κάπως αργή, στην πενβέ ήταν :twisted:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#374318 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
gianik έγραψε::inlove:

Δεύτε λάβετε τελεύταιον ασπασμόν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#374348 Με το Χ3 τι έκανες;
Άβαταρ μέλους
By drdino