Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#373980 Μπα, έχω ακούσει γυναίκα να ξεγενναει χωρίς επισκληριδιο, μας ήρθε να φύγουμε αλλά γεννούσε και η γυναίκα μου...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#373983 Βρε πονάνε και φωνάζουν, τα έζησα κι εγώ. Αλλά ότι βρίζουν τους άντρες τους, τον Τσιπρα ή απειλούν με πυρηνικό όλεθρο δεν παίζει, εκτός αν το κάνουν έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#374028 Τι βρισιδι μωρέ, και στις 2 γέννες εγώ το εριχνα το βρισιδι που με ξυπνησαν από τις 6 το πρωί να πάω στο μαιευτήριο.
Μαθανε όλες τώρα επισκληριδιο. Για να κάνουν και με την ησυχία τους μανικιουρ ενώ γεννάνε. Εμ μωρέ ΚΑΡΧΙΕΣ μου μην τα κάνετε μισά όμως. Επισκληριδιο και κατά τη σύλληψη. Τουλάχιστον θα έχετε μια δικαιολογία για τον ΜαρσελΜαρσοϊσμο σας.
ΟΥΣΤ.
Εκει, με κανονική γέννα, να φτάνει η διαστολή στα 80 cm. Και ραψιμο με σακοραφα μετά από αυτές που βελονιαζανε τα καπνα (για παλιούς αναγνώστες).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
mjacob έγραψε:για το Real Feel της υπόθεσης δεν θέλουν επισκληρίδιο;

Σ' εμάς έτυχε. Προχώρησε πολύ γρήγορα και ο γιατρός είπε ότι δεν είχε πολύ νόημα (όχι ότι δεν ζήτησε η λεγάμενη όταν άρχισαν τα ζόρια, ζήτησε, ταχαμου, επειδή τα ξερε κιόλας, στην αρχή ήταν σε φάση ελαμωρετιναμαςπειηεπισκληριδιοςτωρα :shifty: ).
Μετά η αδερφή μου (αναισθησιολογος) μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπε καλύτερα, μην πεφταμε σε κάναν σκιτζή
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#374135 35% καισαρικές;;; Μακάρι... Δυστυχώς τα ποσοστά καισαρικών τουλάχιστον στα ιδιωτικά μαιευτήρια είναι πάνω από 70%, μάλιστα πιο κοντά στο 85%. Εντελώς απαράδεκτο.

Υπάρχουν όλων των ειδών γυναίκες. Άλλες πονάνε και άλλες όχι (άσχετα από επισκληρίδιο ή όχι). 'Αλλες πανικοβάλλονται άλλες όχι. Άλλες βγάζουν τον σκασμό και άλλες μιλάνε ακατάπαυστα. Οι ιστορίες για απίστευτο βρίσιμο του συζύγου υπεύθυνου για την ταλαιπωρία και τους πόνους είναι πέρα για πέρα αληθνές. Τώρα το πόσες είναι συζητιέται. Νομίζω σε μεγάλο βαθμό είναι καθοδηγούμενες από τις μαμές που με αυτόν τον τρόπο αποπροσανατολίζουν την γυναίκα από τον πόνο τους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#374144 Μάλλον σχετίζεται με το ποιός από τους δυο ήθελε παιδί . Σπάνιο αλλά γνωρίζω περίπτωση που ήθελε ο άνδρας και κάνανε ένα παιδάκι με το ζόρι μετά από χρόνια όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά επειδή δεν ήθελε η κυρία.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#374146 Εμείς πάντως δεν μπόρεσαμε να αποφύγουμε την καισαρική...Ο γιατρός ήταν οικογενειακός φίλος , το προσπαθήσαμε για αρκετές ώρες με φυσιολογικό , όμως όταν άρχισαν κ έπεφταν οι παλμοί του μικρού , με συνοπτικές διαδικασίες υπογράψαμε κ σε ένα 20λεπτο τον κρατάγαμε στα χέρια μας...
Στο 2ο πρώτα ο θεός επειδή θα έχουν περάσει 6 χρόνια από τον 1ο τοκετό ,θα δούμε πως θα το χειριστούμε....
Άβαταρ μέλους
By theo13
#374161 Μπαμπάδες τα φώτα σας! Περιμένουμε τον μικρό μας σε ένα μήνα (το πολύ) και μέσα στα άλλα κοιτάζω για θερμόμετρο αλλά δε βγάζω άκρη. Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο και να μην ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
theo13 έγραψε:Μπαμπάδες τα φώτα σας! Περιμένουμε τον μικρό μας σε ένα μήνα (το πολύ) και μέσα στα άλλα κοιτάζω για θερμόμετρο αλλά δε βγάζω άκρη. Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο και να μην ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο :s_whiteflag

Με το καλο να δεχθειτε το νεο μελος!
Μην αγχωνεσαι! Για θερμομετρο εχεις αρκετο καιρο να ψαξεις, μπαινει ανοιξη, ερχεται καλοκαιρι, τελος οι ιωσεις.
Εμεις εχουμε αυτο
http://www.skroutz.gr/s/3747853/Microlife-NC-150.html
και ειναι ακριβες, αρκει να ακολουθεις τις οδηγιες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Εμεις εχουμε αυτο http://www.skroutz.gr/s/3747853/Microlife-NC-150.html

+1
Και ένα υδραργύρου όμως, για υψηλούς πυρετούς ή για cross-check, καλό είναι κατά τη γνώμη μου να υπάρχει.

Με το καλό να τον δεχτείτε! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By theo13
#374181 Nα είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τις συμβουλές σας! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
theo13 έγραψε:Μπαμπάδες τα φώτα σας! Περιμένουμε τον μικρό μας σε ένα μήνα (το πολύ) και μέσα στα άλλα κοιτάζω για θερμόμετρο αλλά δε βγάζω άκρη. Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο και να μην ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο :s_whiteflag

Εγώ με τα ηλεκτρονικά δεν έχω βγάλει άκρη. Όσα έχω δοκιμάσει λένε μλκίες.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Εμεις εχουμε αυτο http://www.skroutz.gr/s/3747853/Microlife-NC-150.html

+1
Και ένα υδραργύρου όμως, για υψηλούς πυρετούς ή για cross-check, καλό είναι κατά τη γνώμη μου να υπάρχει.

Με το καλό να τον δεχτείτε! :s_thumbsup

Ακριβώς!
Υπάρχει απόκλιση και θέλει λίγη προσοχή στη χρήση αυτό με τις υπέρυθρες.
Απο την άλλη το υδραργυρικό είναι λίγο ταλαιπωρία για το μωράκι (ειδικά μετά το 6μηνο που κουνιούνται και γυρίζουν), οπότε για διασταύρωση/ επιβεβαίωση της μέτρησης