Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:
dstou έγραψε:Παίζει η καλύτερη επιλογή για Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα να είναι να κάθεσαι στ΄ αυγά σου.

Δεν "παίζει"... στάνταρ :)

Σωστό! Γενικά αυτό ισχύει σε τέτοιες μέρες που όλοι βγαίνουν... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Έκλεισε το Furin Kazan
Το δημοφιλές ιαπωνικό εστιατόριο Furin Kazan της οδού Απόλλωνος στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησε να λειτουργεί χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου, έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας στην εστίαση. Στην πόρτα του ιστορικού καταστήματος -που μας σύστησε πρώτο την ιαπωνική κουζίνα κάνοντας την περιοχή γύρω του αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις των έθνικ γεύσεων- είναι θυροκολλημένη μια δικαστική απόφαση έξωσης σύμφωνα με την οποία, ο χώρος που φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα το κατάστημα περνά πλέον σε άλλον ενοικιαστή.

:s_sad :s_sad :s_sorry :s_sorry
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
mjacob έγραψε:
Έκλεισε το Furin Kazan
Το δημοφιλές ιαπωνικό εστιατόριο Furin Kazan της οδού Απόλλωνος στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησε να λειτουργεί χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου, έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας στην εστίαση. Στην πόρτα του ιστορικού καταστήματος -που μας σύστησε πρώτο την ιαπωνική κουζίνα κάνοντας την περιοχή γύρω του αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις των έθνικ γεύσεων- είναι θυροκολλημένη μια δικαστική απόφαση έξωσης σύμφωνα με την οποία, ο χώρος που φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα το κατάστημα περνά πλέον σε άλλον ενοικιαστή.

:s_sad :s_sad :s_sorry :s_sorry

Όχι ρε πούστη! :(

Και ήμουν χθες στο Sushi Rolls στον Πειραιά και το μελετάγαμε το Furin γιατί είναι πεντσμαρκ στο Αθηναϊκό sushi.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#373969 Ελπίζω να ανοίξουν κάπου αλλού με περισσότερα τραπέζια, τα τελευταία χρόνια, όσες φορές προσπάθησα να πάω, είχε ουρά μέχρι έξω! :dizzy:
Κρίμα πάντως, ήταν πολύ καλό και με νορμάλ τιμές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#373970 Ε νορμάλ δεν ήταν ακριβώς οι τιμές. Όσες φορές έχω πάει δεν έχουμε πέσει κάτω από 30€ το άτομο κι αυτά με κοακόλα, όχι κρασί και ιστορίες. Βέβαια τρώμε και σαν τα ζώα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#373976 Αν ήταν τόσο δημοφιλές γιατί έκλεισε;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#373990 Μήπως εννοεί το Κoi ο HF.

Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως. Μόδα ήταν και θα περάσει. Όπως μόδα είναι και τα μπεργκεράδικα.
Κάποτε αν σου έλεγαν ότι θα κλείσουν καταστήματα Goody's, θα σε περνούσαν για τρελό. Και έκλεισε το καλύτερο κατήστημα στο Πασαλιμάνι.
Άνοιξε μετά από χρόνια σαν μπεργκεράδικο και αυτό, έχοντας πάρει πούλο από την αγορά όντας ντεμοντέ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#374011 Σουσι ειναι μεγαλη μοδα/φουσκα, πολυ ευκολο φαγητο να ετοιμασεις. Goody's θελαν ανανεωση αλλα ειναι περισσοτερο οτι ειναι ακριβα για τα σημερινα δεδομενα. Αλλα πραγματι αν πας πισω 10-15 χρονια κανενας δεν θα φανταζονταν οτι τα μαγαζια θα ειναι μονιμα αδεια σημερα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Asimov έγραψε:Αν ήταν τόσο δημοφιλές γιατί έκλεισε;

Γιατί του έκαναν έξωση λόγω του ότι πέρασε σε άλλον. Δεν βάρεσε κανόνι.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#374025 μιαπουταναφεραμε Hachiko στο Ψυχικό έχει παίξει κανείς;
Όλο λέω να το τιμήσω (κάνει και delivery) και δεν έχω αξιωθεί ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:Μήπως εννοεί το Κoi ο HF.

Δεν μου κάνει εντύπωση πάντως. Μόδα ήταν και θα περάσει. Όπως μόδα είναι και τα μπεργκεράδικα.
Κάποτε αν σου έλεγαν ότι θα κλείσουν καταστήματα Goody's, θα σε περνούσαν για τρελό. Και έκλεισε το καλύτερο κατήστημα στο Πασαλιμάνι.
Άνοιξε μετά από χρόνια σαν μπεργκεράδικο και αυτό, έχοντας πάρει πούλο από την αγορά όντας ντεμοντέ.

Εγώ πάλι πάντα απορούσα πως τα Goody's δεν κλείνουν.
Μόνο αν ήθελε η παρέα πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#374084 @Deleted User 1

εστιατοριο για Μ Σαββατο, Πασχα στις Σπετσες... παει ενα φιλικο ζευγαρι και ελεγε οτι ψαχνεται και τους λεω ωπα... σταφαν θα μας πει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#374088 Ποσειδώνιο που είναι είναι σεφ που ο φίλος μου ο Σταμάτης. Αλλιώς Ορλώφ.

Μετά ας έρθουν Guzel να βάλουν ένα χεράκι γιατί θα έχουμε κάτι οικοδομικές εργασίες. Θα χω γενέθλια εκείνη τη μέρα. :shifty: