REALZEUS έγραψε:Τα οποία αποτελέσματα δεν είχαν μεγάλη σχέση με τα όσα δήλωσαν τα πληρώματα ή με τις επιτυχείς βολές...
Which means?
REALZEUS έγραψε:Τα οποία αποτελέσματα δεν είχαν μεγάλη σχέση με τα όσα δήλωσαν τα πληρώματα ή με τις επιτυχείς βολές...
REALZEUS έγραψε:T80U Βασίλη με τον εμβολοφόρο 12κύλινδρο των 1250 ίππων και τον νέο welded turret. Πως μου κόλλησε το 90άρι;

REALZEUS έγραψε:T80U Βασίλη με τον εμβολοφόρο 12κύλινδρο των 1250 ίππων και τον νέο welded turret. Πως μου κόλλησε το 90άρι;
Lippi έγραψε:Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και το Τ80U Και το Τ84. Αλλά ένα από τα 2 ήταν στις δοκιμές στο Λιτόχωρο και ήταν το ουκρανικο.
Lippi έγραψε: Στο νυχτερινό Hunter killer o επιβλεπων την άσκηση σε κάποιο σημείο οταν είχε βαρεθεί να του λέει ο χειριστής ότι δεν βλέπει τον εχθρό (leclerc) του είπε "άνοιξε βγες έξω και κοίτα 20 μέτρα αριστερά σου!!!!".
REALZEUS έγραψε:Lippi έγραψε:Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και το Τ80U Και το Τ84. Αλλά ένα από τα 2 ήταν στις δοκιμές στο Λιτόχωρο και ήταν το ουκρανικο.
Και τα δύο ήταν. Αλλά δεν πέρασαν καν στον 2ο γύρο αν και εντυπωσίασαν τους πάντες.Lippi έγραψε: Στο νυχτερινό Hunter killer o επιβλεπων την άσκηση σε κάποιο σημείο οταν είχε βαρεθεί να του λέει ο χειριστής ότι δεν βλέπει τον εχθρό (leclerc) του είπε "άνοιξε βγες έξω και κοίτα 20 μέτρα αριστερά σου!!!!".
Αυτό ισχύει παντού και πάντα. Αν δεν βγάλεις κεφάλι από την θυρίδα δουλειά δεν γίνεται. Για αυτό και οι Ισραηλινοί έχασαν ένα σωρό ΑΠΜΑ στον 6 ημερών...
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]