η οποια πωλειται μεσα σε πλαστικη βιδωτη θηκη και ετσι εχω ασφαλη τροπο μεταφορας της μιας που εχω ρεζερβα.
Πλεον φορτισμα καθε 6 μερες βραδυ και το επομενο πρωι ετοιμες και οι 2!
Fiat Panda 7,6l/100km

fubar.gr έγραψε:Οι μπαταρίες πάντως θα μπορούσαν να είναι και παράλληλα, όχι απαραίτητα σε σειρά.
@Busso, με τη συγκεκριμένη αντίσταση που έχεις τώρα, υπάρχει κάποιο όριο watt κάτω απο το οποίο δέν μπορείς να το ρυθμίσεις? Πχ μπορείς να το βάλεις στα 15 watt?
Pitt έγραψε:fubar.gr έγραψε:Οι μπαταρίες πάντως θα μπορούσαν να είναι και παράλληλα, όχι απαραίτητα σε σειρά.
Σαφώς! Άλλωστε υπάρχουν τέτοια mod. Αυτά σκοπό έχουν να εκμεταλλευτούν την συνολική χωρητικότητα των μπαταριών, ώστε να μη χρειάζονται συχνά φόρτιση οι μπαταρίιες.
Pitt έγραψε:@Busso, με τη συγκεκριμένη αντίσταση που έχεις τώρα, υπάρχει κάποιο όριο watt κάτω απο το οποίο δέν μπορείς να το ρυθμίσεις? Πχ μπορείς να το βάλεις στα 15 watt?
Ναι, μπορεί να το βάλει στα 15W. Το ελάχιστο όριο (ανεξαρτήτως αντιστάσεως) είναι 1W.
fubar.gr έγραψε:Πάντως τα ρεύματα είναι μεγάλα, στα 150W τραβάει απο την μπαταρία 18 με 20 Ampere! Οι μπαταρίες αυτές είναι χωρίς προστασία?
, τα Volt πήγαν στα 9 και τα Ampere χτύπησαν 16.6. Dual for longer battery life - eVic VTC Dual
Giuseppe Busso έγραψε:Πάτησα fire στα 147.3W, τόσο με άφησε να πάω και όχι 150, τα Volt πήγαν στα 9 και τα Ampere χτύπησαν 16.6.
fubar.gr έγραψε:Υπόψιν οτι τα ampere αυτά είναι πάνω στην αντίσταση. Αυτά που τραβάει ο controller απο τις μπαταρίες είναι περισσότερα, και επειδή έχει κάποιες απώλειες, αλλά και λόγο του οτι είναι χαμηλότερη η τάση.
Γι αυτό είναι πολύ σημαντικο οι μπαταρίες να είναι καλής ποιότητας και απο εμπιστο κατάστημα και όχι απο ebay.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:Φαντάζομαι τι ντουμάνια θα βγάζεις αν κάνεις 3ml σε 130 τζόυρες, τόσα κάνω εγώ σε 220 περίπου.
Θύμισέ μου, από εσένα έκανα τράκα Marlboro στη συνάντηση?
bihlas87 έγραψε:Φαντάζομαι τι ντουμάνια θα βγάζεις αν κάνεις 3ml σε 130 τζόυρες, τόσα κάνω εγώ σε 220 περίπου.
Θύμισέ μου, από εσένα έκανα τράκα Marlboro στη συνάντηση?
fubar.gr έγραψε:ΟΚ, αυτό το ρώτησα για να καταλάβω αν έχει boost ή buck-boost ελεγκτή.
Πάντως τα ρεύματα είναι μεγάλα, στα 150W τραβάει απο την μπαταρία 18 με 20 Ampere!
Οι μπαταρίες αυτές είναι χωρίς προστασία?
Giuseppe Busso έγραψε:Οι μπαταρίες IMR δεν χρειάζονται προστασία.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]