Για κωδικούς σε χαζο-site βάζουμε το Lastpass και ξεγνοιάζουμε, και αν βρεθούμε σε οποιοδήποτε Η/Υ έχουμε πρόσβαση
axel12p έγραψε:Τις τελευταίες ημέρες όπως ανέφερα και σε άλλο topic, έκανα αλλαγή από OTE σε Cyta και από τότε έχω σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Ο τεχνικός που ήρθε σήμερα βρήκε βραχυκύκλωμα στην γραμμή μου, παρά το γεγονός πως ένα χρόνο τώρα με τον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πράγματι βραχυκύκλωμα, αν και από το πρωί έξω ξεπατώσει την μισή καλωδίωση χωρίς αποτέλεσμα, υποψιάζομαι όμως πως παίζει ρόλο και το ρούτερ στο πρόβλημα μου. Θα δοκίμαζα το ρούτερ του ΟΤΕ, αλλά με περιορίζει το VoIP.
Θα συνεχίσω το ψάξιμο για το βραχυκύκλωμα, αλλά σκέφτομαι μήπως με την ευκαιρία προχωρήσω στην αλλαγή του router. Έχετε κάποιο να προτείνετε, το οποίο να μπορεί να δουλέψει με Cyta; Τις ρυθμίσεις για το Internet και την τηλεφωνία τις παίρνουν μόνα τους αυτά;
axel12p έγραψε:axel12p έγραψε:Τις τελευταίες ημέρες όπως ανέφερα και σε άλλο topic, έκανα αλλαγή από OTE σε Cyta και από τότε έχω σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Ο τεχνικός που ήρθε σήμερα βρήκε βραχυκύκλωμα στην γραμμή μου, παρά το γεγονός πως ένα χρόνο τώρα με τον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πράγματι βραχυκύκλωμα, αν και από το πρωί έξω ξεπατώσει την μισή καλωδίωση χωρίς αποτέλεσμα, υποψιάζομαι όμως πως παίζει ρόλο και το ρούτερ στο πρόβλημα μου. Θα δοκίμαζα το ρούτερ του ΟΤΕ, αλλά με περιορίζει το VoIP.
Θα συνεχίσω το ψάξιμο για το βραχυκύκλωμα, αλλά σκέφτομαι μήπως με την ευκαιρία προχωρήσω στην αλλαγή του router. Έχετε κάποιο να προτείνετε, το οποίο να μπορεί να δουλέψει με Cyta; Τις ρυθμίσεις για το Internet και την τηλεφωνία τις παίρνουν μόνα τους αυτά;
Καμιά βοήθεια για αντικατάσταση Cyta router; Το πρόβλημα συνεχίζεται...![]()
Μήπως να υπαναχωρήσω και να επιστρέψω ΟΤΕ που όλα δούλευαν ρολόι;;;
Red Garland έγραψε:@NickTG
H 3η εικόνα είναι σαν να έχεις ακουμπήσει το tower πάνω σε γάτα![]()
good job!
panos2171 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή για υπενθυμίσεις όπως έχουμε στα κινητά; Όχι ειδοποίηση με email, να μου πετάξει μέσα στη μούρη την υπενθύμιση ένα πράμα.
panos2171 έγραψε:Aυτά τα όλα είναι που δεν θέλω. Κάτι εντελώς απλό, να βάζω μια υπενθύμιση και να χτυπάει την προγραμματιζόμενη ώρα. Τίποτα παραπάνω.

NickTG έγραψε:Πριν:..
Μετά:..

corsair έγραψε:panos2171 έγραψε:Aυτά τα όλα είναι που δεν θέλω. Κάτι εντελώς απλό, να βάζω μια υπενθύμιση και να χτυπάει την προγραμματιζόμενη ώρα. Τίποτα παραπάνω.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ δες στο Metro interface.
Ο Λουης ήταν ο μόνος στη βροχή που ξεκίνησε με 1[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]