Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#371395 To Αλεξάνδρα έχει και μονόκλινα.

Επίσης το παιδί μαζί σου στο δίνουν όλα τα μαιευτήρια, αρκεί να διαλέξεις rooming in (ή κάπως έτσι).

Αν δεν διαλέξεις, τότε σε παπνε σε δωμάτιο με άλλους που εχουν κάνει ίδια επιλογή.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
nass έγραψε:
markvag έγραψε:@ast: με πιάνει κατάθλιψη το τι έχουν οι πολιτισμένες χώρες και τι εμείς στην μπανανία... :sorry:

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό :hmmm:
Λίγο-πολύ την ίδια εμπειρία έχω και γω από το "Ελενα" στην Αθήνα (ΟΚ μείον το χαλαρωτικό μπάνιο συν κόστος €500 για το λουξ δωμάτιο)
Επίτηδες πήγαμε εκεί εξ΄αρχής γιατί αρνηθήκαμε την παγίδα "πάω όπου πάει ο γιατρός μου" και να πληρώσουμε την ίδια ιατρική πράξη διαφορετική τιμή ανάλογα με τη θέση του ξενοδοχείου. Βρήκαμε γυναικολόγο, του εξηγήσαμε, παρακολούθηση σε όλη την εγκυμοσύνη κανονικά κοκ.
Και το να 'χεις το δικό σου γιατρό έχει σημασία αντί όποιον τύχει να εφημερεύει, όπως στην περίπτωση μιας ξαδέλφης στην Αγγλία, που την πετσόκοψαν τη γυναίκα :protest: έκανε 6 μήνες να ξανακάνει σεξ.

Πόσο πληρώσατε στο ιδιωτικό και πόσο πληρώνει ο Γάλλος;;; Σημειώνω πως το Γαλλικό δημόσιο μαιευτήριο είναι καλύτερο σε παροχές από το μέσο Ελληνικό ιδιωτικό (ιδίως με την πρεμούρα τους να μην σου δίνουν το παιδί... :rant: ). Κι εμείς σε ιδιωτικό γεννήσαμε (σε διαφορετικό το κάθε παιδί) και, παρόλο που πληρώσαμε ένα σεβαστό ποσό, δεν θα μπορούσα να πω πως ζήσαμε το επίπεδο υπηρεσιών που έζησε ο ast με τη γυναίκα του...

Εγώ πάλι όταν διάβαζα το ποστ του ast αναρωτιόμουν αν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών απολαμβάνει και ο γαλλομαροκινός-αλγερινός whatever στα υποβαθμισμένα προάστια των Παρισίων :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#371592 Τι τραβάω ο έρμος;

Από εκεί που ο μικρός άκουγε σωστά ροκ ακούσματα εδώ και λίγο καιρό ακούει 2J , TUS και απο χθες Τσαλίκη

Βοήθεια ααααα!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Εγώ πάλι όταν διάβαζα το ποστ του ast αναρωτιόμουν αν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών απολαμβάνει και ο γαλλομαροκινός-αλγερινός whatever στα υποβαθμισμένα προάστια των Παρισίων :hmmm:

Αυτό είναι ένα άλλο θέμα... :oops:

Νίκος Παππάς έγραψε:Τι τραβάω ο έρμος;

Από εκεί που ο μικρός άκουγε σωστά ροκ ακούσματα εδώ και λίγο καιρό ακούει 2J , TUS και απο χθες Τσαλίκη

Βοήθεια ααααα!

Από το Moto G

Εγώ τι να πω... σήμερα ήρθε μια φίλη της μεγάλης για να κοιμηθεί στο σπίτι μας...

Ένα θα γράψω... πριν λίγο γύριζαν βίντεο για μακιγιάζ για το κανάλι που θα κάνουν στο youtube όταν γίνουν 18... :ninja:

Εκτός από τις ίδιες, σε κάποια φάση πήραμε πρέφα τον μικρό με κραγιόν στα μαλλιά του... :ninja: :help:

Σε λίγο θα τις βάλουμε να δουν μια ταινία (μαζί και ο μικρός) μπας και γλιτώσουμε την πυρηνική έκρηξη... :lol: :lol: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Εσένα θα ήθελα να σε δω σε μερικά χρόνια που θα βγει ραντεβού.

Από το Moto G

Το περιμένω πως και πως... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
markvag έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Εσένα θα ήθελα να σε δω σε μερικά χρόνια που θα βγει ραντεβού.

Από το Moto G

Τον :shifty: περιμένω πως και πως... :lol: :lol:

fixed :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#371684 Λες να τρομάξει;;;

Εικόνα

:lol: :lol: :twisted: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#371796 Πρέπει να αγοράσεις τέτοια μπλουζάκια.

http://www.letsfamily.gr/system/assets/ ... wood_2.jpg

http://m.city.sigmalive.com/sites/default/files/003.png

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Πρέπει να αγοράσεις τέτοια μπλουζάκια.

http://www.letsfamily.gr/system/assets/ ... wood_2.jpg

http://m.city.sigmalive.com/sites/default/files/003.png

Από το Moto G

:ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Άβαταρ μέλους
By ast
dimik έγραψε:Εγώ πάλι όταν διάβαζα το ποστ του ast αναρωτιόμουν αν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών απολαμβάνει και ο γαλλομαροκινός-αλγερινός whatever στα υποβαθμισμένα προάστια των Παρισίων :hmmm:

Καταρχάς, μένουμε στην Τουλούζη, όπου θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα είναι συνολικά πιο ανθρώπινα όσον αφορά τη γκετοποίηση κλπ. Παρόλα αυτά, ο γαλλικός νότος έχει πολύ μεγάλα ποσοστά μεταναστών από τις πρώην γαλλικές αποικίες.

Το νοσοκομείο ήταν δημόσιο, στο οποίο έκλεισα τηλεφωνικά θέση. Οι θέσεις για το συγκεκριμένο 15ήμερο τοκετών άνοιγαν συγκεκριμένη μέρα και ώρα, κι έγινε μια ψιλομάχη μέχρι να βγάλω γραμμή. Πλέον μου είπαν φίλοι που έκλεισαν πρόσφατα πως η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλά online. Ασφάλεια έχουμε και οι δύο ως μισθωτοί, και σίγουρα δεν είμαστε Γάλλοι. :lol: Μάλιστα, όταν γεννήθηκε ο μικρός ήμασταν λίγοτερο από χρόνο στη χώρα.

Τώρα, δεν μπορω να σκεφτώ γιατί ένας γαλλοαλγερινός ή γαλλομαροκινός (που κατά πάσα πιθανότητα έχει και την υπηκοότητα) δεν πληροί τα κριτήρια που πληρούσαμε εμείς. :hmmm: Όχι πως κλείνω τα μάτια στην περιθωριοποίηση, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ που θα μπορούσε να "κολλήσει" η αίτηση κάποιου ζευγαριού που θέλει να γεννήσει με τον τρόπο που το κάναμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
By dimik
ast έγραψε:

Καταρχάς, μένουμε στην Τουλούζη, όπου θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα είναι συνολικά πιο ανθρώπινα όσον αφορά τη γκετοποίηση κλπ. Παρόλα αυτά, ο γαλλικός νότος έχει πολύ μεγάλα ποσοστά μεταναστών από τις πρώην γαλλικές αποικίες.

Το νοσοκομείο ήταν δημόσιο, στο οποίο έκλεισα τηλεφωνικά θέση. Οι θέσεις για το συγκεκριμένο 15ήμερο τοκετών άνοιγαν συγκεκριμένη μέρα και ώρα, κι έγινε μια ψιλομάχη μέχρι να βγάλω γραμμή. Πλέον μου είπαν φίλοι που έκλεισαν πρόσφατα πως η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλά online. Ασφάλεια έχουμε και οι δύο ως μισθωτοί, και σίγουρα δεν είμαστε Γάλλοι. :lol: Μάλιστα, όταν γεννήθηκε ο μικρός ήμασταν λίγοτερο από χρόνο στη χώρα.

Τώρα, δεν μπορω να σκεφτώ γιατί ένας γαλλοαλγερινός ή γαλλομαροκινός (που κατά πάσα πιθανότητα έχει και την υπηκοότητα) δεν πληροί τα κριτήρια που πληρούσαμε εμείς. :hmmm: Όχι πως κλείνω τα μάτια στην περιθωριοποίηση, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ που θα μπορούσε να "κολλήσει" η αίτηση κάποιου ζευγαριού που θέλει να γεννήσει με τον τρόπο που το κάναμε εμείς.

Αν κολλάει κάπου, το οποίο δεν γνωρίζω βέβαια, θα ήταν πιθανότατα το είδος της ασφάλειας, δηλαδή αν δουλεύεις minimum wage δεν ξέρω κατά πόσο θα απολαμβάνεις τα ίδια ωφελήματα.
Ξαναλέω ότι δεν γνωρίζω :s_smile