Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#371101 Κανένα απολύτως δεν πληροί όλα αυτά τα κριτήρια. Βασικά το πρόβλημα είναι η τιμή. Αν πας στα 50k παίρνεις Giulia ή 330i. :iconcool:

Από εκεί και πέρα, το πιο κοντινό σε όλα αυτά (λόγω της εξαίρεσης της μπροστινής κίνησης) είναι ένα... SUV. :omg: Kuga 1.5 4x4, 182 άλογα και αυτόματο με μετατροπέα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο θα ήθελες HF πάντως...
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:Κανένα απολύτως δεν πληροί όλα αυτά τα κριτήρια. Βασικά το πρόβλημα είναι η τιμή. Αν πας στα 50k παίρνεις Giulia ή 330i. :iconcool:

Από εκεί και πέρα, το πιο κοντινό σε όλα αυτά (λόγω της εξαίρεσης της μπροστινής κίνησης) είναι ένα... SUV. :omg: Kuga 1.5 4x4, 182 άλογα και αυτόματο με μετατροπέα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο θα ήθελες HF πάντως...

Αμα παει σε KUGA ας κοιταξει τπτ της προκοπης.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#371121 Όχι ρε σεις, δεν ψάχνω ακόμη, αλλά έλεγα αν σε 1-2 χρόνια αλλάξω την 120i, τι διάβολο μπορώ να πάρω, ώστε να είναι λίγο πιο άνετο και να μπορεί να δεχτεί ακόμη και καθισματάκια αν ποτέ το πάρω απόφαση να διαδώσω τα γονίδιά μου...
:lol:
Πραγματικά, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που να είναι οικονομικό και καλό, πας αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο με πολλά κυβικά (ώστε να έχεις τις επιδόσεις και να το πάρεις και φθηνά).
Μια E60 523i ή κάτι μεγαλύτερο σε κυβισμό ίσως, δεν ξέρω. Ή μια 325i. Πραγματικά, σκ@τ@ είναι η κατάσταση.
:vava:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Όχι ρε σεις, δεν ψάχνω ακόμη, αλλά έλεγα αν σε 1-2 χρόνια αλλάξω την 120i, τι διάβολο μπορώ να πάρω, ώστε να είναι λίγο πιο άνετο και να μπορεί να δεχτεί ακόμη και καθισματάκια αν ποτέ το πάρω απόφαση να διαδώσω τα γονίδιά μου...
Πραγματικά, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που να είναι οικονομικό και καλό, πας αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο με πολλά κυβικά (ώστε να έχεις τις επιδόσεις και να το πάρεις και φθηνά).
Μια E60 523i ή κάτι μεγαλύτερο σε κυβισμό ίσως, δεν ξέρω. Ή μια 325i. Πραγματικά, σκ@τ@ είναι η κατάσταση.

Θα περιμενεις λιγο να φερει ο Σακαρακης το νεο Civic, 1500 κεκ, 180 αλογα, χωροι, πχιοτητα, αξιοπιστια, τι αλλο θες.
Α, και μπροστα στην 1 (το μποτακι) που εχεις ειναι και ομορφο!

ΛΗΞΙΣ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Αμα παει σε KUGA ας κοιταξει τπτ της προκοπης.

Σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα καλύτερο με τους περιορισμούς που μας τέθηκαν.

Νίκος Παππάς έγραψε:Θα περιμενεις λιγο να φερει ο Σακαρακης το νεο Civic, 1500 κεκ, 180 αλογα, χωροι, πχιοτητα, αξιοπιστια, τι αλλο θες.

Πισωκίνητο ή τετρακίνητο είναι αυτό; :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#371144 ΠΩ ! :shifty:

Η πισω κινηση ειναι υπερεκτιμημενη σε ο,τι αφορα μωρα στο αυτοκινητο! :protest:
Οποιαδηποτε εστω και αμυδρη, ανεξαρτητη κινηση της ουρας εγκυμονει κινδυνους ρουκετας!
Επισης κινδυνους μουρμουρας, γιατι μολις γινουν μαναδες, ξαφνικα η ¨ασφαλεια" παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο πριν.

Πισωκινητο μονο πανω απο 2 λιτρα τα οποια ειναι NO, ΝΟ, ΝΟ, για τον Γρηγορη.
Ειπαμε, Ελλαδα- Τελη Κυκλ- ΦΠ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#371163 Εντάξει, μην ανησυχείς, θα κατέβει από το ροζ συννεφάκι λίαν συντόμως.
Στην τελική του στέλνω τον mjacob να του κάνει σεμινάριο για τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση και τον αποτελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Asimov έγραψε:Κατάλαβα :shifty:

Και γω καταλαβα.

Εικόνα

Μου θες και πισωκουνα. :svivhaha:

Κατσε να πω στην ΗταΦιαιανα οτι θα καθεται ξαπλα στο ταξιδι και θα φευγουν οι κιρσοι και οι ραγαδες :shifty: και τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Κατάλαβα :shifty:

Είναι όντως ξεκάθαρο... :shifty: :svivhaha: Τη μια ρωτάει για μαιευτήρια, την άλλη για οικογενειακό αμάξι... πόσο πιο καθαρά να το πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα;;; :shifty: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Νίκος Παππάς έγραψε:Η πισω κινηση ειναι υπερεκτιμημενη σε ο,τι αφορα μωρα στο αυτοκινητο! :protest:
Οποιαδηποτε εστω και αμυδρη, ανεξαρτητη κινηση της ουρας εγκυμονει κινδυνους ρουκετας!
Επισης κινδυνους μουρμουρας, γιατι μολις γινουν μαναδες, ξαφνικα η ¨ασφαλεια" παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο πριν.

Διαφωνώ, όλα είναι θέμα εκπαίδευσης... :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Anonymous Founder έγραψε:Όχι ρε σεις, δεν ψάχνω ακόμη, αλλά έλεγα αν σε 1-2 χρόνια αλλάξω την 120i, τι διάβολο μπορώ να πάρω, ώστε να είναι λίγο πιο άνετο και να μπορεί να δεχτεί ακόμη και καθισματάκια αν ποτέ το πάρω απόφαση να διαδώσω τα γονίδιά μου...

skoda... η σιγουρη μεταβαση

edit: με προλαβαν :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#371178 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου! :s_biggrin
Κάτι τέτοιο πχ:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9437863/
https://www.car.gr/9438330-bmw-523

Ευτυχώς δεν υπάρχει βιασύνη, μιας και η :inlove: είναι μικρή ακόμη.
Ας λέτε εσείς, ξέρετε πως σας αγαπάω! :s_empathy