Από εκεί και πέρα, το πιο κοντινό σε όλα αυτά (λόγω της εξαίρεσης της μπροστινής κίνησης) είναι ένα... SUV.
Kuga 1.5 4x4, 182 άλογα και αυτόματο με μετατροπέα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο θα ήθελες HF πάντως...
Kuga 1.5 4x4, 182 άλογα και αυτόματο με μετατροπέα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο θα ήθελες HF πάντως...
REALZEUS έγραψε:Κανένα απολύτως δεν πληροί όλα αυτά τα κριτήρια. Βασικά το πρόβλημα είναι η τιμή. Αν πας στα 50k παίρνεις Giulia ή 330i.![]()
Από εκεί και πέρα, το πιο κοντινό σε όλα αυτά (λόγω της εξαίρεσης της μπροστινής κίνησης) είναι ένα... SUV.Kuga 1.5 4x4, 182 άλογα και αυτόματο με μετατροπέα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο θα ήθελες HF πάντως...
Anonymous Founder έγραψε:Όχι ρε σεις, δεν ψάχνω ακόμη, αλλά έλεγα αν σε 1-2 χρόνια αλλάξω την 120i, τι διάβολο μπορώ να πάρω, ώστε να είναι λίγο πιο άνετο και να μπορεί να δεχτεί ακόμη και καθισματάκια αν ποτέ το πάρω απόφαση να διαδώσω τα γονίδιά μου...
![]()
Πραγματικά, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που να είναι οικονομικό και καλό, πας αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο με πολλά κυβικά (ώστε να έχεις τις επιδόσεις και να το πάρεις και φθηνά).
Μια E60 523i ή κάτι μεγαλύτερο σε κυβισμό ίσως, δεν ξέρω. Ή μια 325i. Πραγματικά, σκ@τ@ είναι η κατάσταση.
mirage έγραψε:Αμα παει σε KUGA ας κοιταξει τπτ της προκοπης.
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα περιμενεις λιγο να φερει ο Σακαρακης το νεο Civic, 1500 κεκ, 180 αλογα, χωροι, πχιοτητα, αξιοπιστια, τι αλλο θες.
Asimov έγραψε:Κατάλαβα

και τα λεμε.
Asimov έγραψε:Κατάλαβα
Τη μια ρωτάει για μαιευτήρια, την άλλη για οικογενειακό αμάξι... πόσο πιο καθαρά να το πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα;;;
Νίκος Παππάς έγραψε:Η πισω κινηση ειναι υπερεκτιμημενη σε ο,τι αφορα μωρα στο αυτοκινητο!![]()
Οποιαδηποτε εστω και αμυδρη, ανεξαρτητη κινηση της ουρας εγκυμονει κινδυνους ρουκετας!
Επισης κινδυνους μουρμουρας, γιατι μολις γινουν μαναδες, ξαφνικα η ¨ασφαλεια" παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο πριν.

Anonymous Founder έγραψε:Όχι ρε σεις, δεν ψάχνω ακόμη, αλλά έλεγα αν σε 1-2 χρόνια αλλάξω την 120i, τι διάβολο μπορώ να πάρω, ώστε να είναι λίγο πιο άνετο και να μπορεί να δεχτεί ακόμη και καθισματάκια αν ποτέ το πάρω απόφαση να διαδώσω τα γονίδιά μου...
![]()
Πραγματικά, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που να είναι οικονομικό και καλό, πας αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο με πολλά κυβικά (ώστε να έχεις τις επιδόσεις και να το πάρεις και φθηνά).
Μια E60 523i ή κάτι μεγαλύτερο σε κυβισμό ίσως, δεν ξέρω. Ή μια 325i. Πραγματικά, σκ@τ@ είναι η κατάσταση.
είναι μικρή ακόμη.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]