Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:για f20 lci εχεις βρει τιποτα εκει που ψαχνεις;

υπαρχει και αυτο https://xenonled.eu αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστος μπορει να ειναι.

Περαστικα και για το ατυχημα. Τις προαλλες πηγαινα Πατρα, ηταν νυχτα και στο νεο κομματι εξω απο Κιατο ειδα απο μακρυα καποιον να παταει φρενο χωρις λογο και πατησα και εγω. Μετα απο λιγο μολις συνηδειτοποιησα οτι στο διπλα ρευμα στεκοταν αγερωχο ενα τσοπανοσκυλο κοκκαλωμενο στην εθνικη. Με πιασε κρυος ιδρωτας

Ότι θες έχει το θέμα είναι ότι χοντρά χοντρά θέλεις ένα 1500ρι για εργοστασιακή δουλειά με αισθητήρες, πλυστικά κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#370661 καπου ειχα διαβασει οτι λογω διαφορετικου σχεδιασμου δεν μπαινουν. :hmmm:

επισης για πλυστικα δεν ειμαι σιγουρος οτι χρειαζονται δεδομενου οτι η bmw 2 tourer πχ ερχεται με led χωρις πλυστικα. (εχω δει αρκετα τετοια στον δρομο)

Επισης το 1500 ειναι για τ απλα η αυτα με την κατευθυνομενη δεσμη που στριβει στις στροφες, παει πανω κατω αναλογως ταχυτητα;

Με το λιγο ψαξιμο που κανω κατα καιρους δεν μπορω να βγαλω καμια ακρη.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#370663 Τυπικά χρειάζεται τα πλυστικά γιατί τα xenon είναι πάνω από το όριο φωτεινότητας που η νομοθεσία λέει ότι είναι απαραίτητα. Τα led, όχι.
Πρακτικά, τα πλυστικά είναι μια |λογοκρισία| και μισή και μπήκαν ως knee jerk reaction όταν βγήκαν τα πρώτα HID. Η αυτορύθμιση είναι σκέτη |λογοκρισία| αν δεν περιλαμβάνει και δυναμική παράμετρο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:Τυπικά χρειάζεται τα πλυστικά γιατί τα xenon είναι πάνω από το όριο φωτεινότητας που η νομοθεσία λέει ότι είναι απαραίτητα. Τα led, όχι.
Πρακτικά, τα πλυστικά είναι μια |λογοκρισία| και μισή και μπήκαν ως knee jerk reaction όταν βγήκαν τα πρώτα HID. Η αυτορύθμιση είναι σκέτη |λογοκρισία| αν δεν περιλαμβάνει και δυναμική παράμετρο.

Δηλαδή προτείνεις να γίνουν bypass αυτά τα 2?
Στην δική μου περίπτωση βλέπω ότι θέλει διάφορα παπαράκια που μπαίνουν στους άξονες μαζί με την ανάλογη καλωδίωση για την ρύθμιση.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
drdino έγραψε:Τυπικά χρειάζεται τα πλυστικά γιατί τα xenon είναι πάνω από το όριο φωτεινότητας που η νομοθεσία λέει ότι είναι απαραίτητα. Τα led, όχι.

Sorry, μπερδευτηκα γιατι εγω κατα καιρους κοιταω τι λυσεις υπαρχουν σχετικα με led, ενω ο dimik ψαχνει για xenon.
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:

Sorry, μπερδευτηκα γιατι εγω κατα καιρους κοιταω τι λυσεις υπαρχουν σχετικα με led, ενω ο dimik ψαχνει για xenon.

http://www.ebay.com/itm/BMW-F20-F21-LCI ... SwPcVV00rz

http://www.ebay.com/itm/BMW-1-1er-F20-F ... SwNRdYByiQ

κλάψε ελεύθερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#370678 απλα κοβετε :s_tongue

Παρ ολ αυτα ακομα δεν ξερω αν απο συμβατικα μπορεις να βαλεις τα LED σε μας...
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:απλα κοβετε :s_tongue

Παρ ολ αυτα ακομα δεν ξερω αν απο συμβατικα μπορεις να βαλεις τα LED σε μας...

Γιατί να μην μπορείς? Θα χρειάζεται σίγουρα κωδικοποίηση ή και κάποιον εγκέφαλο, σε μένα π.χ θέλει αλλαγή ο διακόπτης των φώτων, μπαλαστ, αισθητήρες, πλυστικά και αν θέλω adaptive θέλει το module του εσωτερικού φωτισμού όπου από ότι κατάλαβα γίνεται η κωδικοποίηση.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Anonymous Founder έγραψε:
belgarion έγραψε:Βέβαια μπορείς πάντα να πετύχεις κατσίκες και αγελάδες να κόβουν βόλτες σε "κλειστό" κατά τα άλλα αυτοκινητόδρομο ...
http://epirusgate.blogspot.gr/2017/03/b ... 7.html?m=1

.

Η Εγνατία Οδός έχει παντού περίφραξη, αλλά η περίφραξη μπορεί να έχει χαλάσει σε κάποιο σημείο ή ακόμη και να έχουν μπει από κάποιον κόμβο.
Όταν δούλευα εκεί, θυμάμαι πολλές φορές να γίνεται το τελευταίο.

Το σημείο στο οποίο αναφέρεται το άρθρο είναι κοντά σε κόμβο (είναι στον αυχένα πάνω από την Παραμυθιά), αλλά το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια και δεν ξέρω αν καθ ποια λύση θα μπορούσε να έχει αφού οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θεωρούν απόλυτα λογικό τα ζώα τους να πηγαίνουν όπου θέλουν ελεύθερα. Αλήθεια ποιος έχει υποχρέωση αποζημίωσης σε ατύχημα με οικόσιτα ζώα?(Αν φυσικά βρεις ποιός είναι ο ιδιοκτήτης τους)?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#370685 Είπαμε να κάνετε το retrofit αλλά εσεις το μαμήσατε. ΟΕΜ καινούρια κοιτάτε? Θα πάει στο θεό η τιμή. Κάνα ωραίο μεταχειρισμένο ζεύγος δεν παίζει?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Είπαμε να κάνετε το retrofit αλλά εσεις το μαμήσατε. ΟΕΜ καινούρια κοιτάτε? Θα πάει στο θεό η τιμή. Κάνα ωραίο μεταχειρισμένο ζεύγος δεν παίζει?

Ε βρες μας εσύ που έχεις τις άκρες ντε :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#370727 Και εδώ ένα! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#370729 Ότι ξέρω, ξέρετε. Ebay, car.gr και τα ρέστα κουφέτα. Στην περίπτωση των xenon για την Ε90 λογικά θα υπάρχουν επιλογές. Για F20 δύσκολα τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#371218 Ακολουθούσα μια M2 στη λεωφόρο Ειρήνης από τη διασταύρωση με την Ηρακλείου μέχρι το Δημαρχείο της Πεύκης.

πλιτς...