Το κάθε δευτερόλεπτο το μεταφράζετε σε μέρες άδειας. 
Μάθετε λίγο μπαλίτσα τι κάνουμε εδω στις δικές μας άδειες. Respect στον τύπο. Απο κοντά βέβαια φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακές.

Το κάθε δευτερόλεπτο το μεταφράζετε σε μέρες άδειας. 

, έχω να δώ GoT από το προτελευταιο επεισόδιο της 5ης σεζόν.
Edmond,του Κοντού είναι το R?? Θωμά,scania χωρις V8
,δεν είναι scania,volvo είναι
Thomas_C200K έγραψε:Η κανονική άδεια είναι μόλις 30 ημέρες,
postruck έγραψε:Δουλειά του Γιώργου ΛαιτμερEdmond,του Κοντού είναι το R?? Θωμά,scania χωρις V8
postruck έγραψε:Δουλειά του Γιώργου ΛαιτμερEdmond,του Κοντού είναι το R?? Θωμά,scania χωρις V8
edmond έγραψε:postruck έγραψε:Δουλειά του Γιώργου ΛαιτμερEdmond,του Κοντού είναι το R?? Θωμά,scania χωρις V8
Λάιτμερ ναι.
Αφοι Παπαναστασίου (Express Τήνου).
V8 είναι, νομίζω με 530.
Θωμά ένα τέτοιο να κατεβάσετε εκεί στις υπόγες με κανά χειροποίητο τελικό μπουρί να σειστεί όλο το CERN.
Thomas_C200K έγραψε:Δε πανε τουνελ. Το Cern εχει FM και Iveco Trakker.
< >

Thomas_C200K έγραψε:edmond έγραψε:postruck έγραψε:Δουλειά του Γιώργου ΛαιτμερEdmond,του Κοντού είναι το R?? Θωμά,scania χωρις V8
Λάιτμερ ναι.
Αφοι Παπαναστασίου (Express Τήνου).
V8 είναι, νομίζω με 530.
Θωμά ένα τέτοιο να κατεβάσετε εκεί στις υπόγες με κανά χειροποίητο τελικό μπουρί να σειστεί όλο το CERN.
Δε πανε τουνελ. Το Cern εχει FM και Iveco Trakker.
Express Tήνου,μάλιστα,παλιότερα είχαν ενα 144 530,πάλι λευκό με μικρότερη αερογραφία με ενα λύκο.Αυτό είναι R,άρα δεν είναι 530.
![]()
Θωμά,το FM παει και έρχεται,αλλα το ivecoακόμα βουιζουν τα αυτιά μου μετά απο 10 ώρες σημερινό δρομολόγιο,με το δικό μας eurocargo.
Edmond,αν το scania έχει περάσει και απο κανα Λεπίδα και σιαθα νομίζουν οτι έρχεται κανα τέρας απο τα έγκατα της γής
![]()
![]()
< >
και βίντεο απο το 164,τόσος κόσμος το θέλει
,είσαι νόμιμος.Οταν θές "φασαρία"
το ανοίγεις και οπως έλεγε και τυπάς με το σαρανταρίο,κοπανάει το ελευθέρας και σε ακούν χλμ μακριά....Αυτό θα το ακούσεις μόνο σε scania V8,άντε και σε κανα mb V8,που δεν βγάζει ΤΟΝ ήχο του scania.Tώρα για όσους βάζουν ελευθέρας σε κάτι volvo,daf....
scania δεν θα γίνουν
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]