EDDIE_147 έγραψε:
Μια χαρά είναι ο Massa, μια χαρά είναι ο Σωτήρης.
το σύνολο δύο χαρές.......και μια τρομάρα......Τώρα αρχίζουμε και συνεννοούμεθα
EDDIE_147 έγραψε:
Μια χαρά είναι ο Massa, μια χαρά είναι ο Σωτήρης.
kantoniou έγραψε:Ο δε Αλονσο ηταν ότι καλυτερο τους ειχε τυχει, εδινε βαθμούς, θεσεις στο κατασκευαστών και εσοδα, ειχε καθολικη αποδοχή στους οπαδους και κανεις στην ομαδα δεν ειχε τον παραμικρο λογο να τον εξωθησει εκτός, ουτε να τον δυσαρεστησει.
τώρα θες και τα γράφεις;kantoniou έγραψε:Κατά τη γνωμη μου η ομαδα προσελαβε τον Κιμι λογω του ότι η πιθανοτητα να εφευγε ο Αλονσο πριν τη ληξη του συμβολαιου του, στο τελος της σεζον 2013 ή 2014 ετεινε στο 100% και ηθελαν να μην ψάχνονται για πιλοτο, με ολους τους αλλους με κλειστα συμβολαια (Φετελ, Χαμ, Ροζμπεργκ, Μπατον).

sparticle έγραψε:kantoniou έγραψε:Ο δε Αλονσο ηταν ότι καλυτερο τους ειχε τυχει, εδινε βαθμούς, θεσεις στο κατασκευαστών και εσοδα, ειχε καθολικη αποδοχή στους οπαδους και κανεις στην ομαδα δεν ειχε τον παραμικρο λογο να τον εξωθησει εκτός, ουτε να τον δυσαρεστησει.
τώρα θες και τα γράφεις;
sparticle έγραψε:kantoniou έγραψε:Κατά τη γνωμη μου η ομαδα προσελαβε τον Κιμι λογω του ότι η πιθανοτητα να εφευγε ο Αλονσο πριν τη ληξη του συμβολαιου του, στο τελος της σεζον 2013 ή 2014 ετεινε στο 100% και ηθελαν να μην ψάχνονται για πιλοτο, με ολους τους αλλους με κλειστα συμβολαια (Φετελ, Χαμ, Ροζμπεργκ, Μπατον).
Το ότι πήρε τον Κίμι στη συγκεκριμένη ηλικία και φάση, ήταν λάθος, όπως τελικά αποδεικνύεται και εκ των υστέρων. Το αν το είχαμε πει κάποιοι από τότε ή όχι, έχει σημασία μόνο για όσους κρατάνε σκορ στο forum ποιος την είπε πιο πολλές φορές σε ποιον.
Η αίσθηση που είχα εγώ πχ, ήταν ότι αφού δεν έδεσε το γλυκό την τριετία 2007-2009 στο άνθος αραβοσίτου της ηλικίας του, δεν έπρεπε να επιστρέψει, παρόλο που παραδέχτηκα ότι έκανε καλούς αγώνες με τη Lotus.
sparticle έγραψε:έχω καταταγεί από κάποιους στη λίστα των haters του Φινλανδού και από κάποιους άλλους στη λίστα των fanboys του Ισπανού
sparticle έγραψε:Έχει ο Kimi fanboys;
Είναι cool να έχει ο Kimi fanboys;
Ή μήπως είναι τόσο cool να είσαι οπαδός του Kimi, που δεν ονομάζεσαι fanboy, αλλά όλοι οι υπόλοιποι haters;
kantoniou έγραψε: Ο Αλονσο ηταν ο ανθρωπος που τους κρατουσε στις θεσεις τους, μασκαρεύοντας τα χαλια των αυτοκινητων που έφτιαχναν και φερνοντας σπόνσορες, βαθμούς, νικες και φραγκα. Ειχε κλειστο συμβολαιο, ηταν ο καλυτερος οδηγος, τον γουσταραν οι tifosi, γιατι να του κανει καψονια ο καθε Μοντεχρηστος ή Κυριακος; Απλα για να δειξει ότι την εχει πιο μεγαλη; Δεν πειθομαι...
EDDIE_147 έγραψε:Άρα ο Vettel έρχεται στο μπουρδέλο για να μαζέψει κανά φραγκάκι και να κλείσει την καριέρα του στην F1 πριν πάει DTM;
Είναι λίγο βλακεία να θεωρείς φιάσκο οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του πρωταθλήματος, ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό άθλημα.sparticle έγραψε:Castigamatti έχω ξαναπεί ότι διαφωνώ με την ισοπέδωση των προηγούμενων χρόνων για τη Ferrari, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι δεν ξόδευε ό,τι τη χρυσή εποχή της κυριαρχίας της................................
) του Σωτήρη του κουλού ο οποίος δεν έφερε το τημ της McLaren (λολ γουάτ - λέμε τώρα) για να πάρει τίτλο.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]