10 χρόνια τώρα είχαμε forthnet 24mb, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, Nova + cinema pack (οχι αθλητικά) στα 50€.
Για Vodafone προς όλους 400', 60sms στα 38€ μετά από ανανέωση συμβολαίου που ήμουν στο RED1 με 42€. Για να έμενα στο RED1 έπρεπε να πάει το πάγιο στα 48€. Σημειώστε το αυτό!!!
Πέφτει τηλέφωνο από cosmote... σας δίνουμε το COSMOTE 65 plus (αντίστοιχο του RED1 δλδ 1500' προς όλους, 1500sms προς όλους, 2GB)στα 32€.
Αν πάω άλλον έναν αριθμό στο δικό μου ΑΦΜ (άρα οικογενειακό πρόγραμμα) πήγαινε το πάγιο στα 27€ το δικό μου και στα 36€ το δεύτερο νούμερο στο ίδιο πρόγραμμα.
ΑΝ φύγω από την forthnet και πάω στον ΟΤΕ (εδώ αρχίζει το πανηγύρι) τότε το 1 κινητό πήγαινε στα 24€ και το δεύτερο στα 32€ με το ΣΤΑΘΕΡΟ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ/TV στα 34,90€ το οποίο περιλαμβάνει 24mb internet/δωρεάν σταθερά, 30' κινητά/ ΚΑΙ FULL PACK OTE TV....
Όλα μέσα της λέω!!Μετά από αντιπροσφορά της Vodafone κατάφερα το RED1 για μένα και άλλον έναν αριθμό να το έχω στα 18,5€ ΤΕΛΙΚΟΤΑΤΗ τιμή και φυσικά καμία αντιπροσφορά της forthnet/nova δεν κατάφερε να μου αλλάξει γνώμη για τα 34,90€ του πακέτου ΟΤΕ/ΟΤΕtv!!
Παρόλο που από forthnet/nova δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, σταθερότατο ιντερνετ και ποτέ πεσμένο για τεχνικό πρόβλημα είπα να το τολμήσω και να πάω ΟΤΕ. F1, NBA, MOTO GP, CL από του χρόνου ήταν νομίζω αρκετά για να μου αλλάξουν γνώμη.
Οπότε από τα 88€ το μήνα για μούφα πρόγραμμα συμβολαίου στο κινητό, χωρίς αθλητικά κανάλια και HD στη TV...
πάμε στα 53€ το μήνα ΜΕ full pack + HD και unlimited πρόγραμμα σε 2 κινητά....
Της VODAFONE βέβαια της άξιζε άκυρο εξαιτίας της άρνησης τον Ιούνιο να μου κρατήσει το RED1 στα 42€ ενώ ήθελε 48€.
Σημείωση τιμές κλειδωμένες για 18μήνες στο κινητό και 24 μήνες για το ΟΤΕ/ΟΤΕtv
Μεγάλος πόλεμος!!!