Μπορεί η Βουλγάρικη εταιρεία να αναλάβει και καλά την.... προώθηση του ξενοδοχείου στην εκεί αγορά με ένα επίσης γερό τίμημα.
Νομίζω μπορεί να κάνει πολλά πραγματα, προκείμενου να γλιτώσει από την απίστευτη παράνοια του ασφαλιστικου.
REALZEUS έγραψε:Γίνεται κάτι τέτοιο σε ιδιόκτητο ξενοδοχείο; Και οι υπάλληλοι που θα είναι ασφαλισμένοι αν δεν υπάρχει ελληνικό ΑΦΜ; Άδεια λειτουργίας από ΕΟΤ;
κανονικά ελλάδα οι υπάλληλοι και θα υπάρχει ελληνικό αφμ
απλά έβγαλε ας πούμε 300Κ καθαρό κέρδος το ξενοδοχείο; τα επένδυσε όλα σε διαφήμιση σε εταιρεία του εξωτερικού,αν είναι και της εε ακόμα καλύτερα
απλά δεν αφήνεις τα κέρδη σου να φορολογηθούν εδώ μέσα
όπως μου έλεγε και φίλος που δουλεύει σε γνωστή πολυεθνική, αν ανέβουν οι φόροι θα αυξήσει η αντίστοιχη εταιρεία του εξωτερικού τα royalties από το τάδε προϊόν και χέστηκε η φοράδα...
αυτά τα πράγματα όσο θες τα τιμολογείς.. την παροχή υπηρεσίας ειδικά όσο γουστάρεις
κάπως έτσι και οι τεχνολογικοί κολοσσοί πήγαιναν και πάνε τα χρήματά τους στην ιρλανδία
και το πρόβλημα της υπόλοιπης εε δεν ήταν ότι τα πήγαιναν έτσι στην ιρλανδία, αφού δε μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό, αλλά ότι η ιρλανδία τους έστηνε επιπλέον κώλο από το ήδη καλό καθεστώς της
όσο τα λεφτά μπορούν να πάνε έξω, όποιος έχει θα τα βγάζει. και ειδικά μες στην εε μια χαρά κυκλοφορούν, αφού αυτό σημαίνει εε (και μερικές δουλίτσες της προκοπής για όσους μεταναστεύουν)
ε αντίστοιχα μη φανταστική συναλλαγή μπορούν να έχουν και πολλοί άλλοι
και όχι απλά έχουν αλλά και ελέγχονται και όχι μόνο από ελληνικές αρχές αλλά και τις έξω
markvag έγραψε:dimik έγραψε:kyr80 έγραψε:Οι εισφορές μου πενταπλασιάστηκαν.....
Θα τα πούμε από καμιά Βουλγαρία ή Κύπρο
Για έλα να σε κάνουμε πελάτη!![]()
< >
πουλάκι μου, εσύ είσαι που στερείς από τα κράτη τους φόρους;;; Σε βρήκαμε!![]()
![]()
![]()
Για πες που δουλεύεις τώρα...![]()
ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας...
![]()
![]()
Capitalism, ανταγωνισμός, ας βάλουν τα κράτη λογικούς φόρους σαν το δικό μας.
Άσε που παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κύριος...
< >
dimik έγραψε:markvag έγραψε:dimik έγραψε:kyr80 έγραψε:Οι εισφορές μου πενταπλασιάστηκαν.....
< >
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε που παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κύριος...![]()
< >
Καμιά κύπρια ελεύθερη παίζει να μου στείλεις?
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:dimik έγραψε:markvag έγραψε:dimik έγραψε:kyr80 έγραψε:Οι εισφορές μου πενταπλασιάστηκαν.....
< >
![]()
![]()
![]()
![]()
< >
Σαν τις δικηγόρινες είναι.... μακριά!!!!
< >
QsisVTS έγραψε:θες να μου πεις ότι η google γαλλίας δεν έχει φανταστική δραστηριότητα με την google ιρλανδίας;![]()
και όχι απλά έχουν αλλά και ελέγχονται και όχι μόνο από ελληνικές αρχές αλλά και τις έξω
Ρε συ αυτο που θελω να πω οτι πρεπει να υπαρχει ενα ενεργο μαγαζι εκει που εχεις διαλεξει για εδρα. Να σου πουλαει πραγματα, να σου πουλαει διαφημιση, αυτο που ειπε ο Hellenic tifosi. Οι περισσοτεροι ελληνες πιστευουν οτι θα αλλαξουν τοπο κατοικιας θα στελνουν εκει τα λεφτα και δεν ξερω τι και θα λενε οτι πληρωνονται στην Κυπρο.
Η google και η καθε google εχει τεραστια μαγαζια σε ολες τις χωρες. Γι αυτους ειναι πολυ ευκολο το ενα μαγαζι να πουλησει ακριβα solutions στα υπολοιπα και το μαγαζι που θελουν να βγαλει κερδη να τα βγαλει. Δεν ειναι το ιδιο ευκολο ομως για εναν δικηγορο η οτιδηποτε που η δραστηριοτητα του ειναι ΟΛΗ εδω.
Σε πιθανους εντατικους ελεγχους γελαει ο κοσμος απο τα ευρηματα σε ελεγχους μεγαλων μαγαζιων.
μερικες μονο απο τις περιπτωσεις που εχουν τσακωθει http://fortune.com/2016/03/11/apple-google-taxes-eu/
Απλά, εντελώς από το κεφάλι μου σκέφτηκα 2-3 πρόχειρα πράγματα που μπορούν να γίνουν ώστε να μηδενιστούν τα κέρδη εδώ και να φανούν έξω. ΟΚ, σίγουρα η διαχείριση του όλου πράγματος θα σου φάει λίγο χρόνο και χρήμα, αλλά καλύτερα έτσι παρά να δουλεύεις όλο το χρόνο και να στα φάει ο.... Κατρούγκαλος :P
Ο katrugalo είναι κομμουνιστής.
Οι δανειστές στα τρώνε.
bibendum έγραψε:QsisVTS έγραψε:θες να μου πεις ότι η google γαλλίας δεν έχει φανταστική δραστηριότητα με την google ιρλανδίας;![]()
Ρε συ αυτο που θελω να πω οτι πρεπει να υπαρχει ενα ενεργο μαγαζι εκει που εχεις διαλεξει για εδρα. Να σου πουλαει πραγματα, να σου πουλαει διαφημιση, αυτο που ειπε ο Hellenic tifosi. Οι περισσοτεροι ελληνες πιστευουν οτι θα αλλαξουν τοπο κατοικιας θα στελνουν εκει τα λεφτα και δεν ξερω τι και θα λενε οτι πληρωνονται στην Κυπρο.
Η google και η καθε google εχει τεραστια μαγαζια σε ολες τις χωρες. Γι αυτους ειναι πολυ ευκολο το ενα μαγαζι να πουλησει ακριβα solutions στα υπολοιπα και το μαγαζι που θελουν να βγαλει κερδη να τα βγαλει. Δεν ειναι το ιδιο ευκολο ομως για εναν δικηγορο η οτιδηποτε που η δραστηριοτητα του ειναι ΟΛΗ εδω.
Σε πιθανους εντατικους ελεγχους γελαει ο κοσμος απο τα ευρηματα σε ελεγχους μεγαλων μαγαζιων.
μερικες μονο απο τις περιπτωσεις που εχουν τσακωθει http://fortune.com/2016/03/11/apple-google-taxes-eu/
Έτσι ακριβώς. Δεν είναι τόσο απλό. Όσοι το κάνουν όντως δραστηριοποιούνται πάνω. Και έλεγχοι γίνονται...
http://www.oaee.gr/asfalish.asp?catasf_ ... ner_pgc=11
< Note >
Στο site του ΕΦΚΑ δεν έχει μπει η σύζυγος; Εμφανίζει και ληξιπρόθεσμες οφειλές από το προηγούμενο (υπο)ταμείο.
dimik έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:dimik έγραψε:markvag έγραψε:dimik έγραψε:
< >
![]()
![]()
![]()
![]()
< >
Σαν τις δικηγόρινες είναι.... μακριά!!!!
< >
Θωμα μην τον ακους αυτος γιατι πηρε και σωθηκε; αν ειχε παρει ελληνιδα θα φορτωνε τριφυλλι αυτην την εποχη στο δομοκο .