Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#363749 Πήγε φίλος πρόσφατα που του έδωσα ινφο από φορουμιτες της περιοχής. Για διαμονη https://g.co/kgs/2EKLbt grand forest metsovo. Για φαγητό στο Ανήλιο, μου μεταφερθηκε ότι ψήνει σε υγραέριο. Όχι απαραίτητα κακό, αλλά..... Καλύτερα στο 5 Φ.

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#363787 Βέβαια το 5Φ ειναι φάση πιο πολύ στο χέρι το φαΐ κτλ.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#363789 Μου θυμίζει φάση Αγ. Αθανάσιος .... όλοι δίνουν 100 για δωμάτιο και τους βλέπεις μετά σε πιτόγυρα των 2,8 Ε και σουβλακόμπυρες ...

YG Grand Resort Metsovo .... 127 E !!!!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#364109 Tα 2 που ανέφερες δε συγκρίνονται. Προκατ νεόσταυλοι vs αρχιβλαχιά και βάλια κάλντα; Παρδόν.

+προβατίνα κεμπάπ δεν ξέρουν τι είναι πιο δεξιά από την Κοζάνη...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#364119 Εχτες πηγαμε στο Ergon στο κεντρο. 8 ατομα. Πηραμε διαφορα πραγματα.

Απο τα πρωτα που δοκιμασαμε, μ αρεσε περισσοτερο η γραβιερα ναξου. Στην ουσια ηταν τυρι μεσα σε καταιφι. Αξιολογο πιατο.
Απο τα κυριως που πηραμε, το χειροτερο πιατο ηταν ο χειροποιητος γυρος και το καλυτερο η μοσχαρισια σπαλομπριζολα.

Απο γλυκα ωραιο ηταν το σοκολατενιο cheesecake ενω ιδιαιτερος ηταν και ο μπακλαβας.

Τα γλυκα μαλλον καλυτερα απο τα πιατα.

Ο χωρος ηταν αδιαφορος.

Αν θα ξαναπηγαινα; Μαλλον οχι...

ΥΓ. Απο τιμες λιγο πανω απο το νορμαλ. Συνολικα δεν ξερω ποσο μας ηρθε γιατι προεκυψε κερασμα στο τελος της βραδιας.

Σε γενικες γραμμες το φαγητο ηταν ανω του μετριου χωρις ομως να σε κανει να σου πεφτουν τα σαλια.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
famas έγραψε:Πήγε φίλος πρόσφατα που του έδωσα ινφο από φορουμιτες της περιοχής. Για διαμονη https://g.co/kgs/2EKLbt grand forest metsovo. Για φαγητό στο Ανήλιο, μου μεταφερθηκε ότι ψήνει σε υγραέριο. Όχι απαραίτητα κακό, αλλά..... Καλύτερα στο 5 Φ.

+ 1000 για το Grand Forest.

Για φαγητό ακόμη ψάχνω κάτι αξιόλογο στο Μέτσοβο. Δυστυχώς παίζει πολύ "αρπαχτή" λόγω της κίνησης που έχει. Εμείς είχαμε καταλήξει να τρώμε στο ξενοδοχείο, το φαγητό του οποίου ήταν αξιοπρεπέστατο (το λιγότερο) αν και ελαφρώς τσιμπημένο σε τιμή.

ΕικόναGrandForest_Pano by Alex, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By kostis20
St.Devote έγραψε:Καλησπέρα ....
Εχει κανείς να κάνει καμία πρότασoύλα για Μετσοβο ? Κατάλυμα ... φαγητάκι ... ποτάκι . ( ζευγαρι )
Φχαριστώ .

Εκτός από το grand forest καλό είναι και το άρωμα δρυός που είναι μέσα στο Μέτσοβο.Για ποτάκι θα πας στο Κάρμα που το έχει ο φίλος μου ο Τόλης.Διπλα στο Κάρμα υπάρχει και μία απλά αξιοπρεπής ταβέρνα.Τιποτα άλλο για φαγητό δεν έχω να προτείνω γιατί είναι όλα πολύ μέτρια δυστυχώς.Υπηρχε παλιά μία πολύ καλή ταβέρνα στον από κάτω δρόμο αλλά έκλεισε.
Ακόμα και στο Ανήλιο πλέον είναι πολύ μέτριο το φαγητό.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By dstou
#364686 Στο Μέτσοβο υπάρχει ένα τοπικό πιάτο, το πρόβειο κοντοσούβλι. Θα το φας σε πολλές ταβέρνες, εγώ προτιμώ τις κεντρικές απέναντι από την πλατεία που έχουν και τη μεγαλύτερη κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
By chivas23
#365022 Για Τσικνοπέμπτη πάντως στην Αττική πολύ καλή επιλογή για φαγητό είναι η Φωλιά Χρυσινα στο Γραμματικό ..κυρίως για οικογένειες που θέλουν να βγουν εκτός πόλης.. πολύ καλά ψητά και προσωπικά ιδίως το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι! (λίγο άκυρο με τα προηγούμενα αλλα σχετικό με τις επόμενες μέρες :) !) το ψωμί είναι δικό τους πράγμα σπάνιο και γενικά σαν χώρος αξίζει
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#365027 Εγω στα μερη αυτα παω στο Μαγειριο της Μαριως στο Ανω Σουλι.
Πολυ καλο φαγητο, πολυ καλο δικο τους κρασι, πολυ μεγαλες μεριδες, απαικτο γαλακτομπουρεκο στο τελος, σχετικα οικονομικο, πολυ καλα παιδια.
Το συστηνω ανεπιφυλακτα. :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
Τσικνοπέμπτη

Κανονικά αυτή η μέρα πρέπει να ανακυρηχθει σε εθνική εορτή. Απανταπαξαπαντες κλειστοι κανονικά και με το νόμο, όχι μόνο οι ΔΥ (έχουν κολλήσει εδώ και χρόνια στην ανεπίσημη ημιαργια της μέρας, ντροπής πράγματα :thumbsdown:). Ποια Δερβενακια και ποια Κορυτσα, τι να του πουν αυτά του Έλληνα. :s_no Η μάχη της Χασιας όμως τον έχει σημαδεψει :s_yes.
Θα βγουν τα λεφουσια μεθαύριο να κατασπαραξουν ότι κινείται, ψεμμα, ότι κινουνταν πριν 20 χρόνια :s_laughat, για να τσικνισει λίγο το μαλλί (τσικνα +λιγδα =αλας και νερό). Και από κοντά οι ρεβιζιονιστες της γλουτενης και της χορτοφαγίας, όχι που δεν θα το περναγαν ένα χέρι και αυτό το κόλπο.
Ιδού η μεγάλη ευκαιρία Περιστέρα μου :Για το τετραήμερο μεθαύριο, έκτακτη εισφορά σε όλα τα βοηθήματα πεψης :iconcool:
Παστιλιες Gaviscon από 8 ευρώ στα 30. Τέλος. Και μια παλέτα υποθετα στο Αλαφουζεικο ( ο Άρης να το λάβει στοματικως).
1981 - - - - - >Ένα βήμα πιο κοντά.

Θα διδάσκεται στο LSE ( The Fartonomics). :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#365066 Τσικνοπεμπτη μονο σε σπιτι φιλου για ψησιμο κρεατικων :metalo:

Χρονια πριν πηγαμε σε ενα μαγαζι που ημασταν πελατες και μολις μας ειδε ο ιδιοκτητης μας ειπε, σημερα ηρθατε ρε παιδια; Και ειχε δικιο, ουτε καλα φαγαμε οπως τις αλλες φορες, ουτε η εξυπηρετηση ηταν η ιδια. Στο τελος μας ζητησε συγνωμη για ο,τι δεν ηταν οπως επρεπε!
Άβαταρ μέλους
By nass
dstou έγραψε:Παίζει η καλύτερη επιλογή για Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα να είναι να κάθεσαι στ΄ αυγά σου.

Δεν "παίζει"... στάνταρ :)