Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#35477 ευχαριστώ παιδιά, θα δούμε τί θα πουν κ τί θα γίνει...
είναι κ το πρόβλημα με το ωράριο γμτ. τέλος πάντων. υπάρχουν κ χειρότερα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#35894 Ο μικρούλης της φωτο έσκασε πάνω στη τζαμαρία στο καθιστικό και έπεσε τέζα.
Εικόνα
Τον περιθαλψαμε αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς....

Μ'άρεσε ποσο ασχολήθηκαν Όλα τα πιτσιρίκια με ευαισθησία , τα δικά μου και γειτονικά, να βρούμε μέρος στον κήπο, να σκάψουμε, να το θάψουν.
Του φτιάξανε και κρεβατάκι με φύλλα
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#36357 Πολλά δεν μου αρέσουν... :(
Δεν μου αρέσει που κλείνω το γραφειάκι μου, μετά απο 2+ χρόνια.
Δεν μου αρέσει ο λόγος που το κάνω αυτό.
Δεν μου αρέσει που το μυαλό μου έχει γίνει μαρμελάδα τις τελευταίες μέρες.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να βρώ μεχρι τέλος του μήνα ενα ποσό και δεν ξέρω πως.
Δεν μου αρέσει που θα μου πάρει αρκετό καιρό να συνέλθω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου.
Δεν μου αρέσει που πουλάω τα πάντα (σχεδόν).

Λίγα που μου αρέσουν τώρα...
Μου αρέσει το ταξιδάκι στην Θεσσαλονίκη που έκλεισε η :inlove: για να ηρεμίσω λίγο.
Μου αρέσει που αν και θα μου πάρει καιρό, θα το ξανα ανοίξω.

:s_sorry
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#36379 Θάνε μην σε παίρνει από κάτω, όσο είναι δυνατόν !!! Πάμε γερά αγορίνα κι όλα θα φτιάξουν !!! ;)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#36397 Θάνο στα ίδια @#$% κολυμπάμε πολλοί. Όσο έχουμε όμως την υγεία μας και ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν ΟΛΑ θα φτιάξουν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#36423 Μου αρέσει που βρίσκομαι για λίγες μέρες στο χωριό..(Λεχούρι Καλαβρύτων)
Μου αρέσει που κοψαμε ξύλα για το τζάκι , το βράδυ άραγμα στο καφενείο , δίπλα στην ξυλόσομπα , ατέλειωτες συζητήσεις κ πειράγματα..
Μου αρέσει που αύριο ο γείτονας θα βγάλει τα τσίπουρα.Έχει γλέντι και μεζέ όλη μέρα...
Μου αρέσει που την Τετάρτη είναι ημέρα κυνηγιού (αγριογούρουνο..).Είμαι έτοιμος..
Δεν μου αρέσει που την Πέμπτη πρέπει να γυρίσω Αθήνα..
Άβαταρ μέλους
By Zorz
htanso21 έγραψε:Δεν μου αρέσει που κλείνω το γραφειάκι μου, μετά απο 2+ χρόνια.
Δεν μου αρέσει ο λόγος που το κάνω αυτό.

Περαστικά mate. :(
Άβαταρ μέλους
By gianik
htanso21 έγραψε:.....

:s_sorry

Μέσα απ την καρδιά μου , ευχομαι να πάνε ολα καλά..
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
giannik1977 έγραψε:Μου αρέσει που βρίσκομαι για λίγες μέρες στο χωριό..(Λεχούρι Καλαβρύτων)
Μου αρέσει που κοψαμε ξύλα για το τζάκι , το βράδυ άραγμα στο καφενείο , δίπλα στην ξυλόσομπα , ατέλειωτες συζητήσεις κ πειράγματα..
Μου αρέσει που αύριο ο γείτονας θα βγάλει τα τσίπουρα.Έχει γλέντι και μεζέ όλη μέρα...
Μου αρέσει που την Τετάρτη είναι ημέρα κυνηγιού (αγριογούρουνο..).Είμαι έτοιμος..
Δεν μου αρέσει που την Πέμπτη πρέπει να γυρίσω Αθήνα..

Και εγώ την Πέμπτη στο χωριό :yahoo: :yahoo: :yahoo: και θα έχει τον καλύτερο καιρό βροχή :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove: (Πάνω στα σύνορα Αιτ/νιας-Ευρυτανίας)

Θάνο περαστικά και να ανακάμψεις γρήγορα :)