Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
g8777 έγραψε:............

Αντε μην στείλω τον Dodger από κει (2.06 140 κιλά, μικρός του είχε χαλάσει το αγαπημένο του παιχνίδι ένας σκύλος) :adminpower:

:lol: :lol: :lol: :lol: βγάλε 22 πόντους και 52kg και το πέτυχες :metalo:

Άσε με όμως τώρα, είμαι :inlove: με το νέο μου μοντεμορούτερ και το γουάιρλες πληκτρολόγιο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Dodger έγραψε:
g8777 έγραψε:............

Αντε μην στείλω τον Dodger από κει (2.06 140 κιλά, μικρός του είχε χαλάσει το αγαπημένο του παιχνίδι ένας σκύλος) :adminpower:

:lol: :lol: :lol: :lol: βγάλε 22 πόντους και 52kg και το πέτυχες :metalo:

Άσε με όμως τώρα, είμαι :inlove: με το νέο μου μοντεμορούτερ και το γουάιρλες πληκτρολόγιο :yahoo:

τους εχεις αλλου? :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#36404 οποιος παει και φτιάξει το PC του GEO θα ναι μεγαλος κοκσακερ :rtfm:

Ποτε ποτε ποτε μην τους τα δίνετε ετοιμα στο πιάτο. :rtfm: Οσα και να δινουν!

Ααα ρε Geo... κριμα ρε γμτ να μην σε ειχα κοντα. Δεν θα σου επερνα τσακιστη δεκάρα, αλλα θα σε ειχα βγάλει την πιστη ανάποδα, θα με εβριζες, αλλα στο τελος της μέρας (καλα για σενα βδομαδας) θα ειχες μάθει. :twisted:

Θα επερνα κοκα κολες, ποπ κορν, ταινιες... και θα σε ειχα do this do that... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#36466 Έτσι μου έρχεται να δώσω τις βενζίνες στον κορσερ για να κατέβει μια βόλτα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36471 οοοο αυτο μου φανηκε σαν προκληση....!!!!

Και γω τα διοδια λοιπον....!!!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#36474 Πάντως, άσχετα με τους "προβληματισμούς" του Geo :innocent: , όποιος είναι προς τα βόρεια προάστια (ειδικά προς Σταυρό και Μεσόγεια) και θέλει βοήθεια σε ότι έχει να κάνει με υπολογιστές, μπορεί να μου ρίξει ένα ΠΜ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Τα specs μην τα ψάχνεις, αν αυτός που θα το αναλάβει, ξέρει την δουλειά του, του είναι παντελώς άχρηστα.

Παίζει ρόλο να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις και τι ν'αντιμετωπίσεις :lol: Καλύτερα προετοιμασμένος λοιπόν :iconcool:

Γιώργο καλό μηχανηματάκι βλέπω, άσε τον corsair να ωρύεται :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36496 Για 5ετια και βαλε ναι..Θυμαμαι ειχα σκασει μπολικα τοτε στο Πλαισιο!!

Θελω μητρικη με usb 3 και να υποστηριζει τουλαχιστον 6 δισκους!
Άβαταρ μέλους
By gakost
Geo f1 έγραψε:Για 5ετια και βαλε ναι..Θυμαμαι ειχα σκασει μπολικα τοτε στο Πλαισιο!!

Θελω μητρικη με usb 3 και να υποστηριζει τουλαχιστον 6 δισκους!

60αρης SSD = καλός αλλά οριακό μέγεθος.
usb3 μπορείς να βάλεις και σε παλιά μητρική αλλά θέλει κάποια (λίγα) €
controler για εξτρά δίσκους μπορείς να βάλεις και σε παλιά μητρική.
Άντε και να αλλάξεις μητρική τους 6 δίσκους το κουτί σου τους χωράει; :hmmm:

Μήπως να πάρεις μια άλλη μονάδα όπως την θέλεις και να γλιτώσεις και τα φράγκα και τον μπελά της επανεγκατάστασης;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#36559 Οι 6 δίσκοι είναι υπερβολή, αν χωράνε στο κουτί όμως, συνήθως οι μητρικές έχουν πόρτες SATA ακόμη και για τόσους.
USB 3.0 μπορείς να βάλεις σε οποιαδήποτε μητρική με μια κάρτα PCI-e. Εγώ έβαλα στον ένα υπολογιστή μου που έχει μητρική σχεδόν 10ετίας πάνω του...
Μάλιστα, επειδή δεν έβρισκα φτηνή κάρτα στην Ελλάδα (ζητούσαν 20€ !), πήρα μία από κινέζο και eBay με λιγότερα από 10€. Δουλεύει μια χαρά και είχε και οδηγούς για Windows 8.1.

To μηχάνημα του Geo είναι τούμπανο σε specs και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή, απλώς προσθήκες. Και ο SSD αν δεν έχεις πολλά προγράμματα, φτάνει.

EDIT:
Υπάρχουν και φτηνές λύσεις στην Ελλάδα πλέον:
http://www.e-shop.gr/sharkoon-usb-30-ho ... PER.801044
Από Πλαίσιο δεν βάζω, γιατί τις πουλάει σαν Turbo-X και προφανώς πρόκειται για προϊόντα βαθιάς Κίνας, βαθύτερης και από την δική μου κάρτα! Που υπόψιν, η δική μου είχε την δυνατότητα να συνδεθεί με θύρες USB 3.0 στο κουτί ώστε να έχεις πρόσβαση από εμπρός.
:s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36568 :s_rofl :s_shout :s_rofl

Δεν ηξερα να δω τα σπεκς του υπολογιστη μου και συ εγραψες το παραπανω jmarr?? :omg:

HF μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για αυτο που ειπες περι usb 3. Να αγορασω και γω αν ειναι