Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
CARυοθραύστης έγραψε:Κύριοι γνωρίζει κάποιος πού θα βρω... όχι στη λευκή αγορά κάτι βιβλία (pdf κοινώς) που χρειάζομαι;

Κάθε πμ ευπρόσδεκτο :s_roses

Ελάτε παίδες κρίματζ να χαθεί τέτοια ερώτησις κρίσεως... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Geo f1 έγραψε:Που μπορω να βρω ακριβως τα σπεκς του pc μου?

start->accessories->run πατας dxdiag και σου τα βγαζει σχεδον ολα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
cabala10 έγραψε:
Dodger έγραψε:....................

δεν περνεις και κανα universal τηλεχειριστηριο? :shifty:

Ό,τι μου πει ο g8777 :yahoo: :thumbsup: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:Μολις τελειωσει με το καλο η Φ1 (σε 2 εβδομαδες) θα χρειαστω επισημα την βοηθεια απο καποιον γνωστη-επαγγελματια ή μη για
1)Φορματ υπολογιστη c drive
2)Back up bookmarks και οτι αλλο νομιζει εκεινος
3)Μεταφορα υπολογιστη(πυργου κατω απο το γραφειο)τωρα ειναι διπλα στο γραφειο
4)καθαρισμος και τακτοποιηση εσωτερικου του πυργου (διαθετω φυσητηρα)
5)Εγκατασταση 1-2 παιχνιδιων οπως r factor ,asseto corsa
6)Εγκατασταση τιμονιερας g25 με το pc.

Φυσικα δεν το ζηταω να γινει δωρεαν αλλα με ενα λογικο κοστος.
Στα + θα γνωρισετε και τον Σπαικ και θα κερασω καφεδακι με κρουασανακια απο διπλανο φουρνο.

Ο υπολογιστης σεταριστικε το 2009 και απο τοτε δεν εχει γινει φορματ με αποτελεσμα αρκετα κολληματα και διαφορα errors που με αγχωνουν.

Αν όλα αυτά θέλεις να γίνουν στο σπίτι σου, μπορεί να χρειαστούν 2-3 ώρες, όχι συνεχούς δουλειάς προφανώς, απλώς θα υπάρχουν διαστήματα αναμονής.
Τα specs μην τα ψάχνεις, αν αυτός που θα το αναλάβει, ξέρει την δουλειά του, του είναι παντελώς άχρηστα.
Τα δύο πιο σημαντικά είναι τι λειτουργικό σύστημα (πχ Windows 7), τι μέγεθος σκληρό δίσκο, και αν έχεις τα αρχικά CD (γίνεται και χωρίς αυτά, απλώς χρειάζεται παραπάνω χρόνο).
Απάντησε σε αυτά πρώτα και μην χάνεσαι ψάχνοντας αδίκως άσχετα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36339 Ο δισκος ειναι 60αρης Vertex τελικα.
Windows 7 εχω 64 χωρις cd εγκαταστασης.

Εκανα και το καμπαλα

BIOS: BIOS Date: 07/14/09 16:03:07 Ver: 08.00.15
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz (8 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6136MB RAM
Page File: 3021MB used, 9246MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
Card name: AMD Radeon HD 7800 Series

Άβαταρ μέλους
By g8777
#36347 Έλα μωρέ Geo τώρα δλδ με νευριάζεις βραδιάτικα :x
I bet Nando's ass ότι το χες πάρει έτοιμο το PC από μαγαζί και δεν εκατσες να το συναρμολογησεις κομμάτι κομμάτι. Οπότε κουνα την νατσογεμισμενη κοιλιά σου και άνοιξε συρτάρια ντουλάπια τα Friskies και βρες το cd εγκατάστασης των Windows. Αλλιώς γύρνα γύρω γύρω το κουτί μπας και έχει κάνα αυτοκόλλητο με το serial.
Αντε μην στείλω τον Dodger από κει (2.06 140 κιλά, μικρός του είχε χαλάσει το αγαπημένο του παιχνίδι ένας σκύλος) :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Dodger έγραψε:Νταξ, δεν πάει άλλο. ΚΑΙ το 2 router της Wind (6 μήνες λειτουργίας), ένα λευκό TP Link με μονή κεραία, είναι γτπκ. 2 μέρες τώρα μία είμαι οκ, μετά από 5 λεπτά χωρίς πρόσβαση στο internet. Πείτε κάτι καλό, να μη χρειαστεί αλλαγή για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον.

Αν είναι και από Πλαίσιο, που το έχω κοντά και θα πάω αύριο να αγοράσω, ακόμα καλύτερα.

Φχαριστώ :(

Πραγματικα τα πιο σαβουρο-ρουτερ η wind τα εχει παρει ολα!

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36356 Χαχαχαχα οχι g σιγουρα ειναι κομματια..1000% Εχω και το ιστορικο απο την παραγγελία στο πλαίσιο. Νομιζω σπασμένα ειναι γιατι δεν ειχα αγορασει Windows..φιλοι τωρα?Dodger?

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#36361 Μολογα ποιος είσαι και τι έκανες στον Geo. Άκου εκεί κομμάτια. Geo είσαι. Παραγγέλνεις ένα PC όπως παραγγέλνεις γουρνοπούλα :ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
Serial θα βρεις μην αγχώνεσαι. Την ψωλια του activation να δω πως θα την περάσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36362 Βρε τοτε ασχολουνταν ο κομπιουτερας ο ξαδελφος..αυτος μου ειχε πει τι να παρω..

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#36363 φουρνοι γκρεμιστηκαν
ο μαρμαρινος βασιλιας θα ξεμαρμαρωθει
ο αλονσο θα παρει πρωταθλημα
το ιδιο και ο παο
οι ΕΛ θα γινουν υπερδυναμη

Obama backs net neutrality, says the internet should be classed as a utility

http://thenextweb.com/insider/2014/11/1 ... Stories%29
:s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#36365 Κουμπιουτερας ξάδελφος =Αυτός που ξέρει να κλείσει το PC και από το πληκτρολόγιο μόνο. :metalo:

Πες στον ξάδερφο λοιπόν να σηκωθεί από τον νατσολιγδιασμενο καναπέ του και να κόψει τον λαιμό του να σού βρει λειτουργικό.
(Windows 10 technical preview γουστάρεις Geo;Μπόμπα μιλάμε, 96% καθαρότητα, σήμερα κατεβασμένο. ΑΡΧΟΝΤΑΣ θα σαι τρέχει νεράκι τα πάντα όλα.
Ραντεβού στο γνωστό μέρος αν ενδιαφέρεσαι :whistlink:)