Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#359646 Είναι μαύρο και δεν τραβάει τα βλέμματα αλλά έχω δει στα πεζοδρόμια κάποιες να κοιτάνε.

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#359650 Αυτές, του πεζοδρομίου, δεν μετράνε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#361003 Πες μας γενικές εντυπώσεις, χώροι, διάκοσμος, αίσθηση ποιότητας, άνεση, κόλπα, κατανάλωση σε ηρεμία.
Και σχετικά με τον άλλον τομέα δες τι χώρους έχεις όταν πέφτουν τα καθίσματα.... :whistlink:
Και μάθε να κοιτάς τα λάδια τακτικά. Βασικά μάθε να τα τσεκάρεις κάθε φορά που βάζεις βενζίνη (δε θέλει τόσο συχνά αλλά αν το μάθεις και το κάνεις χωρίς να το σκέφτεσαι θα είσαι πιο ασφαλής).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#361010 Ναι, ναι, ανυπομονούμε να μάθουμε για τον διάκοσμο και την αίσθηση ποιότητας. Χαχαχα!
Βρε, για αυτά θα γράψει ο άνθρωπος ή για τα γούστα που βγάζει το θηρίο;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#362937 Έκανα |λογοκρισία| και το μπούκωσα ο ηλίθιος, i flooded that bitch. Το έβαλα μπροστά για να παρκάρω 1 μέτρο πιο κάτω και μετά δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα, ευτυχώς έχω οδική βοήθεια και το φόρτωσα για συνεργείο, 40 ευρώ στα καλά καθούμενα και αλλαγή ενός μπουζί.

.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
bihlas87 έγραψε:Έκανα |λογοκρισία| και το μπούκωσα ο ηλίθιος, i flooded that bitch. Το έβαλα μπροστά για να παρκάρω 1 μέτρο πιο κάτω και μετά δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα, ευτυχώς έχω οδική βοήθεια και το φόρτωσα για συνεργείο, 40 ευρώ στα καλά καθούμενα και αλλαγή ενός μπουζί.

.

Κάτσε βρε γιατί μπούκωσε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Kon5 έγραψε:
bihlas87 έγραψε:Έκανα |λογοκρισία| και το μπούκωσα ο ηλίθιος, i flooded that bitch. Το έβαλα μπροστά για να παρκάρω 1 μέτρο πιο κάτω και μετά δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα, ευτυχώς έχω οδική βοήθεια και το φόρτωσα για συνεργείο, 40 ευρώ στα καλά καθούμενα και αλλαγή ενός μπουζί.

.

Κάτσε βρε γιατί μπούκωσε? :hmmm:

Γιατί wankel και το ήξερε κιόλας! Είναι κλασσική συμπεριφορά.
Μπίχλα, κάπου θυμάμαι ότι υπήρχαν οδηγίες πως να το "ξε-μπουκώσεις". Ψάξε στα βανκελοφόρα (μην σου πω εδώ :rtfm:).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#362996 Μήπως τσιμπούκωσε και μπούκωσε το μπουζί;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#363010 Ο αλλος που κανει τοσες προσπαθειες να το βαλει μπροστα (σε ενα απο τα βιδεα του ξεν) δεν μαμαει τελειως την μιζα πχ;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#363054 Έβγαλα την ασφάλεια της αντλίας βενζίνης και μίζαρα με το γκάζι στο πάτωμα καμιά 10ρια φορές αλλά τζίφος.

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
xenos έγραψε:
Γιατί wankel και το ήξερε κιόλας! Είναι κλασσική συμπεριφορά.

Δηλαδή αν το βάλεις μπροστά και το ξανασβήσεις μπουκώνει;