Πάλι καλά που δε μας μόστραρες και το μεταλλικό κουτί με το βερνίκι του ΕΣ!
Το οποίο τους χειμώνες που "πέτρωνε" , έμπαινε πάνω στη ξυλόσομπα ή σε κανα καμινέτο για να μαλακώσει.....
dimitrisB έγραψε:Πάλι καλά που δε μας μόστραρες και το μεταλλικό κουτί με το βερνίκι του ΕΣ!![]()
Το οποίο τους χειμώνες που "πέτρωνε" , έμπαινε πάνω στη ξυλόσομπα ή σε κανα καμινέτο για να μαλακώσει.....
) απ΄τις αναθυμιάσεις!
dimitrisB έγραψε:Όταν άρπαζε όμως, μπορεί και να σε σκότωνε (κυριολεκτικά) απ΄τις αναθυμιάσεις!

Scotch έγραψε:Πολύ άνετα. Τα δικά μου τα είχα πάρει 35£. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν πολλοί τύποι, εξωτερικά τουλάχιστον είναι πανομοιότυπα με αυτά της φωτογραφίας.
Με γεια!
dimviii έγραψε:πολύ ωραια Πετρο,απο που τα βρηκες με αυτή τη τιμη βρε?
Pitt έγραψε:Με γειά σου Πέτρο!
dimviii έγραψε:πολύ ωραια Πετρο,απο που τα βρηκες με αυτή τη τιμη βρε?
Δεν πρόσεξες το χαρακτηριστικό κουτί της Amazon!![]()
Αν είχε κανένα μπουζί πεταμένο σε καμία γωνιά, μέχρι και το διάκενό του θα πρόσεχες...
dimviii έγραψε:και να το προσεχα δεν θα το αναγνωριζα ρε Πιττ. Δεν εχω αγορασει ποτε κατι από Αμαζον.
Sorry... 
Chris έγραψε:Εχει παρα πολλα μοντελα-διαφορετικα τριψηφια, δε νομιζω να εχουν ολα ιδια σολα.
dimviii έγραψε:πολύ ωραια Πετρο,απο που τα βρηκες με αυτή τη τιμη βρε?Scotch έγραψε:Πολύ άνετα. Τα δικά μου τα είχα πάρει 35£. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν πολλοί τύποι, εξωτερικά τουλάχιστον είναι πανομοιότυπα με αυτά της φωτογραφίας.
Με γεια!
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]