Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#362039 Σελιδα 17-23 καποιες επιπλεον πληροφοριες για τα υβριδικα συστηματα που εχουν ηδη διατεθει
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#362211 S40 έχει σταματήσει εδώ και καιρό. V40 θα βγει καινούργιο σε κανέναν χρόνο (;) .
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#362399 Υποτιθεται οτι πανε για 3x3 ως core models (S/V/XC-40/60/90), με τα Cross Country να μην μετρανε σαν ξεχωριστα μοντελα, αλλα εκδοση οπως η R-Design παρα τις εκτεταμενες αλλαγες..επομενως μετα το V40 θα υπαρξει και S40, εκτος αν αλλαξει κατι.

Πρωτο μετα το XC60, σιγουρα θα βγει το XC40...Εμφανιστηκε και Ολλανδια το μουλαρι..
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Το θεμα της νεας χρονιας ομως ειναι τι ειναι αυτο το μουλαρι..
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#362402 Wild guess...Μεγαλυτερο XC90 σε μεταξονιο για Κίνα

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#362407 Μ'αρέσει το έρμα πάνω :lol:

Η tfl έχει πολλά προτζεκτάκια πάνω σε electrification.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#362409 Μπορεις να μου πεις τι το θελουν το βαρος εκει πανω? Στην οροφη θα βαλουν τις μπαταριες?...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#362912 εχθες ημουνα στο Golden Hall, για απλη βολτα δικη μου και κατι ερευνα αγορας για την γυναικα μου, ειχε λοιπον το √90, επιασα κουβεντα με τον πωλητη εκει, ηταν το D5 δυο τουρμπινες τετρακουνητο με haldex οπως μου ειπε, 2 τοννοι βαρος!!! 230 αλογα, μηκος περιπου 5μ,κ.λ.π., τιμη αρχιζε απο 62000ευρω ρωταω, αυτο ετσι οπως ειναι, μου λεει 80.000. δεν ξερω αν εχει αλλη επιλογη ο αγοραστης σε αλλο κοστος αλλα πολυ ακριβο νομιζω. βεβαια καταναλωση μου ειπε γυρω στα 6 και τελη 168....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#362950 Εχετε δει ποτέ Βόλβο ταξί?

Εικόνα

Εικόνα

Από Αντίκυρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#362955 Έχω δει το καλοκαίρι στη Θάσο , στον Ποτό S60 προηγούμενης γενιάς με γυναίκα οδηγό μάλιστα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#363014 και στο χωριο μου εχει,ειχε μαλιστα και καποιο προηγουμενο βολβο με μοτερ πετρελαιο vw 5κυλινδρο?