Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
BOYT έγραψε:αγοραασα απο το ebay καταλαθος ενα πρωην που κοιταγα ενω εψαχνα να δω ποσο εχει μεταφορικα.
πως μπορω να το ακυρωσω με καποιο τροπο η αν ξερετε αν δεν το πληρωσω ποτε ακυρωνετε γιατι η καρτα που εχω βγαλει δεν ειναι συνδεδεμενη καν με το λογαριασμο και αυτη που εχω εχει ληξειοποτε δεν περνουν λεφτα απο πουθενα, τους εχω στειλει δυο mail αλλα απαντηση καμια.
το θελω αυτο που πηρα αλλα εχει 150 μεταφορικα. ενω εχει 100 ευρω ε δεν τα δινω.

Τι εννοείς το αγόρασες κατά λάθος; Πάτησες αγορά και εισήλθες στο paypal για να ολοκληρώσεις ή απλώς πάτησες το buy now ? Μην αγχώνεσαι αν δε πληρώσεις δεν προχωράει. Δεν είναι όπως παλιά που πάταγες buy και έπρεπε sony και καλά να το αγοράσεις αλλιώς θα σε κακοχαρακτήριζαν.
Άβαταρ μέλους
By BOYT
#32905 πατησα απλα το buy για να δω ποσο ειναι τα μεταφορικα και τυχαια ειδα στο Mail οτι εχω κανει παραγγελια, μου εχουν στειλει δυο φορες να πληρωσω, να παρουν λεφτα απο καπου δεν μπορουν αφου δεν υπαρχει λογαριασμος καν, αλλα σε ποσες μερες ακυρωνετς αυτο, γιατι το Mail τους το εχουν γραμενο μαλλον.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32912 νομίζω ότι μετά από κάποιες μέρες θα σου ανοίξουν μία unpaid case ζητώντας σου να πληρώσεις. Αν δεν το κάνεις , απλά θα είναι καταγεγγραμένη η εν λόγω στο προφίλ σου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Έκανα την πρώτη μου αγορά με amazon :yahoo: :lol:

μλκία όμως που δεν έχει paypal

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0049A7MMG για την ανάγκη (credits to fubar :iconcool: )

Ήρθε σήμερα με ACS. Βέβαια ο πωλητής δε μου έστειλε ποτέ tracking nr αλλά είδα στο πακέτο ότι έχει και το σκάναρα κιόλας Your item, posted on 24/10/14 with reference RO****GB was delivered in GREECE on 03/11/14.

Γιατί ο φούστης να μη μου το πει;

Βέβαια πορτοκαλί δείχνει η εικόνα, κίτρινα είναι τα grips :lol:

Ήρθαν και κάτι κορδελάκια για μια μπέμπα που 'χα πάρει από ebay και μου 'χαν στείλει refund λόγω υπερβολικής καθυστέρησης :oops:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#33421 Σήμερα παρήγγειλα μέσω ebay.de μτχ αντλία βενζίνης για το scooter. Το περίεργο είναι, ότι ο πωλητής είναι Ιρλανδία, αλλά το ebay.uk δεν το έβγαζε στην αναζήτηση. Ανταλλακτικό που έψαχνα για μήνες. Αντιπροσωπεία 250+ΦΠΑ. Ο Ιρλανδός 49.99λίρες.... not bad :yahoo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34591 Ηρθε η σημαια..μου το ειχε κρυψει το δεμα το παλιοκουτσουνι.Εικόνα

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#34614 Ειχα κανει εναν λογαριασμο οταν ημουν αγγλια στο paypal.

Προσπαθουσα ν αλλαξω πριν τ διευθυνση μου και δεν με αφηνει να διαλεξω αλλη χωρα εκτος απο Αγγλια; τι παιζει με αυτο;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#34622 Πρεπει να κανεις νεο λογαριασμο. Δεν αλλαζει η διευθυνση. Αυτο μου ειχαν πριν 1μιση χρονο απο το support τους. Μικρο το κακό.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#34686 billing address εννοεις;? γενικα, δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις διευθυνση
εγω εχω αφησει τη διευθυνση Ελλαδας παντως, εχω βαλει μια καινουργια πιστωτικη και δεν ειχα κανενα προβλημα, δε χρειαστηκε να αλλαξω λογαριασμό
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Ηρθε η σημαια..μου το ειχε κρυψει το δεμα το παλιοκουτσουνι.Εικόνα

Send from my 4.4.2 Note 3

Italian miniatures.. :hmmm: Πότε θα μας τη δείξεις τη σημαία; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#36215 Ξέρει κανείς τι είναι το sweden post για αγορές από Κίνα;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
panos2171 έγραψε:Ξέρει κανείς τι είναι το sweden post για αγορές από Κίνα;

Αρκετοί κινέζοι δεν συνεργάζονται -μόνο- με το China Post, αλλά -ειδικά αν έχουν κάποιο συνεργάτη εκεί- μπορεί να χρησιμοποιήσουν και τις υπηρεσίες κάποιου EU postal service, με στόχο να εκμεταλλευτούν κάποιες ειδικές υπηρεσίες, λιγότερες πιθανότητες για τελωνεία, συνδυασμένα shippings, μπορεί να έχουν και κάποια αποθήκη (stock) στη χώρα αυτή -άρα να γλυτώσουν χρόνο και χρήμα- κλπ

Πολύ συνηθισμένο με το RoyalMail (όπου σου λέει Item Location:UK αλλά αν δεις στα σχόλια λέει Ships from China), αλλά και με διάφορα άλλα ευρωπαϊκά ταχυδρομεία...