Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#361643 O καλός φίλος και συνεργάτης τον βοηθάω όταν τα πράγματα σκουραίνουν, Στάθης Στασινόπουλος μετά από πολλές εξαγωγές στην Γερμανία, έστησε την εταιρία VELO Gmbh στη Βρέμη σε λίγο καιρό παίρνει γυναίκα και 3 παιδιά και την κάνει για άλλες πολιτείες, στο καλό φίλε και όλα κατ΄ευχήν.

https://www.youtube.com/watch?v=iFJAS_Ts9G8

https://www.youtube.com/watch?v=476KgBuAmO4

Υπάρχει και άλλος καλός φίλος και συνεργάτης από τον χώρο του ποδηλάτου, ο Νίκος της Cyclopolis, τον γνωρίζεται σαν NIDOSAN, Στάθη σε ζηλεύουμε ρε φίλε που γλυτώνεις από την εδώ γαλέρα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#361647 Ο Κυριάκος τους χειμερινούς μήνες λόγω δουλειάς , δίνει ρέστα στο petrolheads , χαρείτε τον για λίγο ακόμα, πριν ξεκινήσει η σεζόν..:)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#361658 Στα όσα σωστότατα έγραψε ο Κυριάκος, θα ήθελα να εκφράσω μιά διαφορετική άποψη σε κάτι συγκεκριμένο:
kyr80 έγραψε:Άρα πάμε σε αυτούς που έφυγαν.... Πήγαν σε ένα ξένο τρόπο ζωής, και εντυπωσιάστηκαν. Γιατί κάνουν πράγματα, που μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν ΠΟΛΥ μακριά των δυνατοτήτων τους. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το διαφημίζουν, και κάνουν τους νεόπλουτους. Όταν 2-3 χρόνια πριν δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν.

Eδώ, θα έπρεπε να εξετάσουμε και κάποιους επιπλέον λόγους, για τους οποίους "εντυπωσιάστηκαν" οι ξενιτεμένοι και που ενδεχομένως δεν αφορά μόνο στις ψηλές οικ. απολαβές που καρπώνονται και τις όποιες ανέσεις-υλικά αγαθά που αυτές τους παρέχουν και πιθανότατα αφορούν:
Την τάξη, την προγραμματισμένη ζωή που κανένας εξωγενής παράγων ή πρόσωπο δε διαταράσσει επειδή "έτσι γουστάρει", τη μειωμένη γραφειοκρατία, της επιβολής των νόμων και την αίσθηση δικαίου, που εμπνέει το περιβάλλον της χώρας όπου πλέον ζούν.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#361660 +1

Και τα υλικά αγαθά κακώς ''δαιμονοποιούνται''. Όποιος δεν θέλει δεν αγοράζει. Ό,τι μα ό,τι θέλει και όπως τη βρίσκει ο καθένας. Αν μου αρέσει σου κάνω παρέα αν όχι δεν σου κάνω. Τα χρήματα δικά σου είναι, με γειά σου που τα έβγαλες, καντα ό,τι θες, λόγος δεν μου πέφτει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#361662 σωστος ο Κυριακος!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#361663 Τωρα ξεφευγουμε. Δεν δαιμονοποιουνται τα υλικα αγαθα αλλα η κουλτουρα πισω απο την αποκτηση τους. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα για να περιγραφουν με το "οποιος δεν θελει δεν αγοραζει".
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#361668 Συγκεκριμένα αναφέρομαι. Πήρε macbook και dyson και του την έπεσαν. Καλά έκανε αφού γούσταρε και μπορούσε να τα πάρει. Και εγώ θέλω ένα φεράρι (ή έπαυλη σε β.π. κλπ ανάλογα) αλλά δεν μπορώ να το πάρω, δεν θα πω όμως αυτόν που το πήρε διάφορα περί κουλτούρας και σκέψης που κρύβεται πίσω από την αγορά κάθε υλικού αγαθού που μπορεί να κοστίζει πολύ κλπ κλπ.

Έχεις? Σου αρέσει? Το αντέχεις? Το θες? Πάρτο.

Δεν έχεις? Δεν το θες? Το βλέπεις ως προϊόν του κεφαλαίου ενώ εσύ είσαι άλλης κουλτούρας? Πάλι σεβαστό. Μην το παίρνεις.

Είπα να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με τα χρήματά του. Εμένα σαν κον5 λόγος δεν μου πέφτει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Kon5 έγραψε:Συγκεκριμένα αναφέρομαι. Πήρε macbook και dyson και του την έπεσαν..

κανεις δεν του την επεσε που πηρε μακμπουκ και ντυσον.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#361674 @Kon5
Νομίζω ότι αυτό που θέλουν να σου πουν είναι ότι ξαφνικά είναι σαν να δεις τον Italakia να γράφει εδώ ότι πλέον πίνει μόνο Merlier χρονιάς 1972 κ καπνίζει μόνο montechristo....Και όχι μόνο αυτό ,αλλά κ να μην μπορεί να κάνει παρέα με άτομα που καπνίζουν μαρλιμπορο κ πίνουν μαλαματινα...
(Δεν αναφέρομαι εννοείτε στον αδερφό του P.Pan)...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#361675 Δεν του την επεσαν επειδη αγορασε mac και οχι dell, του την επεσαν γιατι αυτο προβληθηκε ως επιτυχια και επιτευξη στοχων ζωης.
Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι θελει με τα χρηματα του. Και οι υπολοιποι ομως μπορουν να κρινουν την συμπεριφορα που απορρεει απο τον pluto του. Στις καλες εποχες. Γιατι σε εποχες ανεχειας υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα.