Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
PeterPan έγραψε:Αυτό ισχύει. Γενικά όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις αυτόν που βγάζει τα λεφτά με τον ιδρώτα του κ την αξία του. Αυτός μπορεί να τα κάνει ο,τι θέλει.

Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Ας τα κάνει ότι θέλει και όπως θέλει. Και ξέρουμε και οι δυο μας καλά πως ο ιδρώτας εδώ βόρεια δεν έχει καμία σχέση με τον ιδρώτα στην Ελλάδα ( δεν εννοώ το κλίμα :s_wink )

Σε λίγες εβδομάδες οργανώνει ελληνικός σύλλογος αποκριάτικο χορό. Είχα παρευρεθεί στον περσινό. Το σκέφτομαι να πάω και φέτος, αλλά να ακούω τα πόσα €€€ ξοδεύει ο κάθε πατριώτης , δεν έχω καμία όρεξη. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mirage
#361339 Ειναι απλο. Δεν συγχρωτιζεσαι με ατομα που δεν θα γουσταρες Ελλαδα. Τι κι αν μιλατε την ιδια γλωσσα. Δε χρειαζεται πολυ σκεψη.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#361340 Αυτοί οι χοροί έχουν πλάκα αν είσαι μόνος. Αν έχεις γκόμενα δε λένε κ πολύ...

Αλλά κ στατιστικά να το δεις, όλο κ κάποιος νορμάλ θα υπάρχει εκεί, δε γίνεται όλοι να μιλούν για Porsche κ rolex...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 06 Φεβ 2017, 02:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kyr80
PeterPan έγραψε:
kyr80 έγραψε:50.000€ για σπουδές θεωρείται ρίσκο;;;; 50.000€ για επένδυση(πόσο μάλλον για σπουδές) είναι ψίχουλα.

Καλά, όπως το βλέπει ο καθένας...

Εγώ δεν ξέρω πολλούς που έδωσαν κοντά 30.000€ δίδακτρα...

< >

Εγώ από την άλλη ξέρω πάρα πολλούς. Όποιος δεν σπούδασε στην πόλη του, ξοδεύει περίπου τόσα στον κύκλο σπουδών του(για στέγαση-σίτιση)
Για ιατρική έχω ιδία άποψη, πόσο κοστίζει να πληρώνεις για να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό με δίδακτρα. Και δεν το θεώρησα ποτέ ρίσκο. Οι σπουδές δεν είναι ρίσκο. Λάθος στα είπαν.
Ρίσκο είναι να βάλεις λεφτά κάπου, με κίνδυνο να μην τα πάρεις πίσω.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
gianik έγραψε:Ο Realzeus π.χ λέει ότι δεν θέλει γάμους κ παιδιά.ειμαι σίγουρος ότι το λέει συνειδητοποιημενα κ μπράβο του.Τωρα όμως είναι 40, πουτσο μου λαλουτσο μου, όταν φτάσει τα 70 που δεν θα τον κοιτάει κανείς ίσως το μετανιώσει...Ίσως πάλι όχι..
Ο καθένας απολαμβάνει την ζωή όπως αυτός νομίζει...

Ίσως το μετανιώσω φίλε μου, ίσως όχι. Από την άλλη όμως δεν θεωρώ ότι κάνει κάποιος παιδιά για να τον φροντίσουν, τα κάνει επειδή θέλει να προσφέρει κάτι στον κόσμο. Ε σε αυτόν τον κόσμο εγώ δεν θέλω να φέρω ακόμα 1-2-3 σκλάβους του συστήματος. :(
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
REALZEUS έγραψε:
gianik έγραψε:Ο Realzeus π.χ λέει ότι δεν θέλει γάμους κ παιδιά.ειμαι σίγουρος ότι το λέει συνειδητοποιημενα κ μπράβο του.Τωρα όμως είναι 40, πουτσο μου λαλουτσο μου, όταν φτάσει τα 70 που δεν θα τον κοιτάει κανείς ίσως το μετανιώσει...Ίσως πάλι όχι..
Ο καθένας απολαμβάνει την ζωή όπως αυτός νομίζει...

Ίσως το μετανιώσω φίλε μου, ίσως όχι. Από την άλλη όμως δεν θεωρώ ότι κάνει κάποιος παιδιά για να τον φροντίσουν, τα κάνει επειδή θέλει να προσφέρει κάτι στον κόσμο. Ε σε αυτόν τον κόσμο εγώ δεν θέλω να φέρω ακόμα 1-2-3 σκλάβους του συστήματος. :(

καλά ρε συ μην το κάνεις και τόσο δραματικό

σκλάβος του όποιου συστήματος μπορείς να είσαι μπορείς και να μην είσαι

η ελευθερία ξεκινάει από μέσα μας, εσύ δηλαδή νιώθεις σκλάβος;

επίσης πάντα θα μπορούσες να φέρεις στον κόσμο κάποιον που θα τον άλλαζε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:
PeterPan έγραψε:
kyr80 έγραψε:50.000€ για σπουδές θεωρείται ρίσκο;;;; 50.000€ για επένδυση(πόσο μάλλον για σπουδές) είναι ψίχουλα.

Καλά, όπως το βλέπει ο καθένας...

Εγώ δεν ξέρω πολλούς που έδωσαν κοντά 30.000€ δίδακτρα...

< >

Εγώ από την άλλη ξέρω πάρα πολλούς. Όποιος δεν σπούδασε στην πόλη του, ξοδεύει περίπου τόσα στον κύκλο σπουδών του(για στέγαση-σίτιση)
Για ιατρική έχω ιδία άποψη, πόσο κοστίζει να πληρώνεις για να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό με δίδακτρα. Και δεν το θεώρησα ποτέ ρίσκο. Οι σπουδές δεν είναι ρίσκο. Λάθος στα είπαν.
Ρίσκο είναι να βάλεις λεφτά κάπου, με κίνδυνο να μην τα πάρεις πίσω.

Καλά, αν τα δίνεις σε βάθος 5ετίας είσαι καλύτερα, αν δώσεις 50.000€ σε 9 μήνες για το μεταπτυχιακό δεν το λες κ λίγα...

Επειδή εγώ ξέρω άπειρους που έκαναν μεταπτυχιακά, διδακτορικά κτλ κ δεν θα πάρουν πίσω τα λεφτά που ξόδεψαν εύκολα, σου λέω πως είναι ρίσκο σήμερα οι σπουδές, ειδικά αν δουλέψεις στην Ελλάδα...

Επομένως είναι ρίσκο ... κανένα πτυχίο δεν εγγυάται σήμερα επαγγελματική αποκατάσταση που να βγάλεις κ τα λεφτά που σπούδασες...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 06 Φεβ 2017, 02:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
PeterPan έγραψε:
mirage έγραψε:Μια χαρα τα λεει ο nomarxis. Πετρο μπορεις να μου εξηγησει ποιο ρισκο πηρε ο αδερφος σου; Εμενα μου φαινεται μια ακομα κλασσικη περιπτωση αλλαγης δουλειας. Απο μια μόνιμη θεση σε μια αλλη με καλυτερες απολαβες κλπ. Εκτος αν χανω κάτι

< >

Ήταν η επένδυση πολλών χιλιάδων €+ για τις σπουδές του. Στη δουλειά που ήταν δεν μπορούσε να κάνει απόσβεση. Εδώ μπορεί γρήγορα σχετικά...

Επίσης σε κάθε νέα δουλειά αλλάζει το εργασιακό περιβάλλον. Στην Αγγλία ήταν πολύ ευχαριστημένος εργασιακά, 8ωρο καθημερινά, Πέμπτη για μπύρες με το Team, Παρασκευή Burgers κτλ. Είχε καλούς φίλους, κοπέλα κτλ. Στην Ελβετία έπρέπε να αλλάξει ασφάλειες, νοικιάσει σπίτι , προκαταβάλλει 2-3 ενοίκια. Μόνο η μετακόμιση έκανε ένα σεβαστό ποσο € . Όλα αυτά είναι έξοδα, κάτι λιγότερο από μία ντουζίνα €.

Αλλά κ στη νέα δουλειά φαίνεται να ρολάρει αρκετά καλά.

< >

αυτό ακριβώς βαριέμαι... Είτε μόνος ,είτε με την οικογένεια σε αυτούς τους χορούς} :s_wink
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nomarxis έγραψε:τον ήλιο της πατρίδας μας

Αυτό δηλαδή που σας αρέσει να καίγεστε με ξεπερνάει... :vava:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
REALZEUS έγραψε:

Αυτή η ατάκα κ τα τραγούδια του Καζαντζίδη είναι σήμα κατατεθέν της ξενιτιάς...

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
PeterPan έγραψε:Καλά, αν τα δίνεις σε βάθος 5ετίας είσαι καλύτερα, αν δώσεις 50.000€ σε 9 μήνες για το μεταπτυχιακό δεν το λες κ λίγα...

< >

Ξέρεις πάνω κάτω τι έχω δώσει, και πόσο κόσμο ξέρω εκεί πάνω που πλήρωσε τα ίδια ή περισσότερα. Και όχι 50κ€ απαξ για μεταπτυχιακό. Αλλά σχεδόν 50κ€ Χ 6 χρόνια.
Με περίπτωση να γυρνούσε Ελλάδα για 1100€ το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
REALZEUS έγραψε:

Δε με καίει!! :s_cool ατάκα είναι !!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kyr80 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Καλά, αν τα δίνεις σε βάθος 5ετίας είσαι καλύτερα, αν δώσεις 50.000€ σε 9 μήνες για το μεταπτυχιακό δεν το λες κ λίγα...

< >

Ξέρεις πάνω κάτω τι έχω δώσει, και πόσο κόσμο ξέρω εκεί πάνω που πλήρωσε τα ίδια ή περισσότερα. Και όχι 50κ€ απαξ για μεταπτυχιακό. Αλλά σχεδόν 50κ€ Χ 6 χρόνια.
Με περίπτωση να γυρνούσε Ελλάδα για 1100€ το μήνα.

Για να δώσεις τόσα λεφτά για να κάνεις κάποιον γιατρό, πρέπει να έχεις πατέρα με το διαβαλκανικό

Αλλά όπως σου είπα, εμάς δε μας έτρεχαν από τα μπατζάκια οπως μερικούς εδώ μέσα, εμάς κ αυτά τα λεφτά μας φαίνονταν πολλά. Αρκεί να άξιζαν βέβαια...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 06 Φεβ 2017, 02:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:

Πω

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
PeterPan έγραψε:... κ τα τραγούδια του Καζαντζίδη είναι σήμα κατατεθέν της ξενιτιάς...

< >

:lol: δεν μπορώ να ακούσω ούτε ένα τραγούδι του

:adminpower: ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Δεν με χαλαν καθόλου...πόσο θα'θελα εκείνη την ωραία μακλάρεν που πόσταρε ο άλλος στο καρσπότινγκ αλλά μόνο με ΛΕΦΤΑΑΑΑΑα μπορώ να την πάρω. :lol: :s_drinks