Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
Kon5 έγραψε:Το 2ο και 3ο ωραία τα άλλα δεν θα τα φορούσα.

+1

τα μονα που εχουν καλα πουκαμισα με ομορφο γιακά και καλη γραβατα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
pik. έγραψε:κοντεμα το τζιν θελει. :hmmm:

όχι, είναι μποτάκι κ το σηκώνει... το τζην είναι μια χαρά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Kon5 έγραψε:Ρίγα έχεις Νίκο όχι και άλλη imo.Γιατί δεν παίρνεις ένα ωραίο γαλάζιο σκέτο με rex γιακά. Έχει και διάφορα υφάσματα εξαιρετικά. Πρόσφατα πήρα 2 boss τέτοια από αττικα.

Αύριο το πρωί πετάω.

Μετά παίζει το γαλάζιο (που είναι καλό, Brooks brothers) να το συνδυασω με μια ακόμα γραβάτα. Θα το βάλω Τρίτη και μετά αν το κάνω έτσι Παρασκευή.

Αυτή:

Εικόνα

Το γκρι μάλλον μένει.

Βασικά 4 μέρες είναι, Δευτέρα θα είμαι ψιλό business casual.

Καπετάν-τριφτη... θα μείνει στη βαλίτσα κι αν το σηκώνει το κλίμα θα σκάσω έτσι τη τελευταία μέρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#361174 Νίκο 2ος και 4ος συνδυασμοί γαμώ.
Ειδικά η γραβάτα του 4ου μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Νίκο 2ος και 4ος συνδυασμοί γαμώ.
Ειδικά η γραβάτα του 4ου μπροστά.

Good.

Ουσιαστικά 4 συνδυασμούς θέλω, 4 μέρες είμαστε, αλλά θέλω έναν backup για παν ενδεχόμενο.

Το λιλα δε θα το βάλω. Ευχαριστώ. Απλά θα μείνει ως backup και θα πάρω και τη παραπάνω γραβάτα για το γαλάζιο.

Το λευκό είναι και μένα το αγαπημένο μου. :)

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
pik. έγραψε:
Kon5 έγραψε:Το 2ο και 3ο ωραία τα άλλα δεν θα τα φορούσα.

+1

τα μονα που εχουν καλα πουκαμισα με ομορφο γιακά και καλη γραβατα. :iconcool:

+1, το πρώτο είναι πολύ επίσημο σαν γαμπριάτικο, το γκρι είναι παπουδίστικο και το λιλά σαν βοηθός χειριστή φωτοτυπικού μηχανήματος.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#361238 Είναι πολύ επίσημο πάντως το event.

Ευχαριστώ σε όλους για το feedback.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Pitt έγραψε:
PeterPan έγραψε:πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Εικόνα

Μπράβο σου Πέτρο! Μου αρέσουν τα περιποιημένα παπούτσια και οι νοικοκυρεμένες δουλειές. :s_thumbsup
Αν βρώ χρόνο θα βγάλω μια φωτογραφία από την "εργαλειοθήκη" που έχω για τα παπούτσια...

Τελικά βρήκα χρόνο σήμερα που ήταν και μέρα περιποίησης παπουτσιών... :lol:
Κυριολεκτούσα όταν είχα αναφέρει για "εργαλειοθήκη" αφού δεν με βόλεψε κανένα κουτί, παρά μια εργαλειοθήκη Stanley 20". :s_dunno

Εικόνα

Εικόνα

Κι ένα ενθύμιο που αν και το έχω λιώσει από την χρήση, δεν πρόκειται να το πετάξω. Το έχω σχεδόν 35 χρόνια.
Σε κάποιους ίσως ξυπνήσει αναμνήσεις... :shifty:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 05 Φεβ 2017, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#361259 :omg:

Άβαταρ μέλους
By dimviii
#361261 βουρτσες που χρησιμοποιουσαν οι λουστροι?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Kon5 έγραψε::omg: [/video]

Χα, χα, χα! Κοντά έπεσες. :s_thumbsup
Έψαξα για να αγοράσω κασελάκι λούστρων, αλλά όσα βρήκα εδώ ήταν και μικρά και πανάκριβα... :lol:

dimviii έγραψε:βουρτσες που χρησιμοποιουσαν οι λουστροι?

Αν εννοείς το ενθύμιο, Nope! :s_no
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Pitt έγραψε:
Pitt έγραψε:
PeterPan έγραψε:πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Εικόνα

Μπράβο σου Πέτρο! Μου αρέσουν τα περιποιημένα παπούτσια και οι νοικοκυρεμένες δουλειές. :s_thumbsup
Αν βρώ χρόνο θα βγάλω μια φωτογραφία από την "εργαλειοθήκη" που έχω για τα παπούτσια...

Τελικά βρήκα χρόνο σήμερα που ήταν και μέρα περιποίησης παπουτσιών... :lol:
Κυριολεκτούσα όταν είχα αναφέρει για "εργαλειοθήκη" αφού δεν με βόλεψε κανένα κουτί, παρά μια εργαλειοθήκη Stanley 50". :s_dunno

Εικόνα

Εικόνα

Κι ένα ενθύμιο που αν και το έχω λιώσει από την χρήση, δεν πρόκειται να το πετάξω. Το έχω σχεδόν 35 χρόνια.
Σε κάποιους ίσως ξυπνήσει αναμνήσεις... :shifty:

Εικόνα

Pitt υποκλίνομαι! Πιο τακτικός κ από επαγγελματίας! Νοικοκύρης! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οι τελευταίες είναι από τα άρβυλα?

ΥΓ: πολύ καλή η ιδέα με την εργαλειοθήκη, θα την υιοθετήσω :) :) :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 05 Φεβ 2017, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
PeterPan έγραψε:Pitt υποκλίνομαι! Πιο τακτικός κ από επαγγελματίας! Νοικοκύρης! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το βρήκες! Μου τις έδωσαν όταν κατατάχθηκα και τις έχω ακόμη... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Pitt έγραψε:
PeterPan έγραψε:Pitt υποκλίνομαι! Πιο τακτικός κ από επαγγελματίας! Νοικοκύρης! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το βρήκες! Μου τις έδωσαν όταν κατατάχθηκα και τις έχω ακόμη... :s_thumbsup

να ζήσεις και να σου φέρνουν αναμνήσεις!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#361269 Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :s_howdy

Διόρθωσα την διάσταση της εργαλειοθήκης. Είχα γράψει 50" αντί 20" (51cm) :s_dunno