Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#359352 Πες μου πρώτα αν κατάλαβες ότι συντάξεις, μισθοί, μίζες, εξοπλιστικά, ρύζια, βόλοι είναι όλοι μπικικίνια και μετά συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#359366 Αν θες να συζητήσεις μπορείς να μας πεις αν αντιστοίχησε ή όχι ο φίλος σου τις επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία με το 70% του χρέους.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Αν θες να συζητήσεις μπορείς να μας πεις αν αντιστοίχησε ή όχι ο φίλος σου τις επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία με το 70% του χρέους.

Σου έχω απαντήσει 4-5 φορές.
Μπορείς να συνεχίζεις να κάνεις τον καθυστερημένο σε κάθε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:
Red Garland έγραψε:Αν θες να συζητήσεις μπορείς να μας πεις αν αντιστοίχησε ή όχι ο φίλος σου τις επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία με το 70% του χρέους.

Σου έχω απαντήσει 4-5 φορές.
Μπορείς να συνεχίζεις να κάνεις τον καθυστερημένο σε κάθε περίπτωση.

Επειδή σε κυνηγάω να απαντήσεις και δεν απαντάς ρωτάω, μην κάνεις το χαζούλη. :oops:
Ένα ναι ή όχι είναι, δεν είναι τόσο δύσκολο δα.
Έλα λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#359406 Δεν ήξερα αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στα εργασιακά... :shifty:

http://i2.aftocdn.gr/mediafiles/2017/01/Proslipseis-Likovrisi-Pefki_aftodioikisi.pdf

Γιατί προφανώς όλα τα υπόλοιπα τμήματα του δήμου είναι άρτια στελεχωμένα και αυτό που έλειπε ήταν τα καλλιτεχνικά! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Δεν ήξερα αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στα εργασιακά... :shifty:

http://i2.aftocdn.gr/mediafiles/2017/01/Proslipseis-Likovrisi-Pefki_aftodioikisi.pdf

Γιατί προφανώς όλα τα υπόλοιπα τμήματα του δήμου είναι άρτια στελεχωμένα και αυτό που έλειπε ήταν τα καλλιτεχνικά! :rtfm:

Για προσωπικό δημοτικού ωδείου μου κάνει στο οποίο στέλνεις τα παιδιά σου με το αζημίωτο από όσο θυμάμαι από τότε που ήμουν πιανίστας στα νιάτα μου. Οπότε δεν βλέπω το πρόβλημα.
Συνήθως δε τα δημοτικά ωδεία αναλαμβάνουν επιπλέον και τις δημοτικές εκδηλώσεις όπως και την διατήρηση δημοτικής μπάντας.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#359429 Και ενώ ο Garland συνεχίζει να πιέζει το spraycap χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει ξεμείνει από bulk, τα golden boys ετοιμάζονται για νέο γιουρούσι στην Ελλαδίτσα

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =114426295

Φωτιά στις τράπεζες: Το ΔΝΤ προειδοποιεί για νέα ανακεφαλαιοποίηση

«ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΕΙΤΕ 10 ΔΙΣ.»

gto τι λένε οι φιλενάδες σου;
Πάλι θα πληρώσει η Ελλαδίτσα τα bonus των golden boys;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter

Δεν αντιλαμβανομαι τι ρωτας αλλα προσωπικα το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι οτι ο συμφορουμιτης εχει μαθει πλεον να κανει μεθοδο των τριων

Εικόνα

Τωρα οποιαδηποτε αλλα συμπερασματα καλο θα ειναι να τα κρατησουμε για τους εαυτους μας, διοτι οι παραβολες εχουν πολλες αναγνωσεις