Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#358874 OK thank u !
ναι τα εχω δει αυτα οπως επισης καπου διαβασα οτι νομιζω θα πανε ενα βημα πιο περα σχεδιαστικα το εσωτερικο του xc60 σε σχεση με του xc90..με οτι αυτο σημαινει..!
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#358937 Τα 90 εξαιρετικά.
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και το V60 απλό και cross.
Και το v40 είναι ωραίο αλλά δεν έχει αρκετό χώρο αποσκευών για οικογένεια imo.
Το v60 θα το σκεφτώ σοβαρά μεταξύ c class και x1 ή 3άρας.
Τελευταία επεξεργασία από Kon5 και 30 Ιαν 2017, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#358945 Το προβλημα του V40 δεν ειναι τοσο ο χωρος αποσκευων οσο το μπουντρουμι για τους πισω επιβατες.
V60 Cross Country :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#358953 Περί χώρου αποσκευών μιας που με ενδιαφέρει πολύ.

335 λίτρα για το v40 :thumbsdown: Καρότσι να βάλεις και κανα ψιλό ακόμα τέλος δλδ. Το κεφάλι του πίσω βρίσκει οροφή? :hmmm:

468 lt το 2 active tourer :lipsealed:

480 lt η c class

430 lt to v60 ? :lipsealed: :hmmm:

Στο τέλος θα κρατήσω το sx4 και βλέπω να αγοράζω κανα slk .. :lol:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Kon5 έγραψε:

EddieZ4,Euclid,ThomasC200 and 65 others like this
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
pierce21 έγραψε:
Kon5 έγραψε:

EddieZ4,Euclid,ThomasC200 and 65 others like this

:shifty: :shifty: :shifty: , Kon5 ηρέμησε πάρε την C :rtfm: :rtfm: και άσε τα βόλιβο. :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Kon5 έγραψε:Περί χώρου αποσκευών μιας που με ενδιαφέρει πολύ.

335 λίτρα για το v40 :thumbsdown: Καρότσι να βάλεις και κανα ψιλό ακόμα τέλος δλδ. Το κεφάλι του πίσω βρίσκει οροφή? :hmmm:

Στο μπες-βγες συνήθως βρίσκει το κεφάλι και στις μπροστινές θέσεις....Οι κολόνες του παρμπριζ είναι αρκετά χαμηλές.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Το V40 έχει μικρό χώρο αποσκευών μόνο αν έχεις την έκδοση με το ψευδο-δάπεδο. Ακόμα και αν το έχεις, απλά το πετάς και έχεις αξιοπρεπέστατο χώρο αποσκευών. :rtfm:

Πίσω εγώ δεν είχα θέμα (καθισμένος αφού είχα ρυθμίσει το κάθισμα για τα γούστα μου), αλλά δεν είναι και ότι πιο ευρύχωρο είναι η αλήθεια... και δεν είμαι και το πρώτο μπόι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#359485 Εχει ενα V90 στο Golden Hall του 92.000...

Αυτο και αν ειναι για καρδουλες...
Άβαταρ μέλους
By 224v
bibendum έγραψε:Εχει ενα V90 στο Golden Hall του 92.000...

Αυτο και αν ειναι για καρδουλες...

Πολλα τα λεφτα Αρη!!! το εχω δει, αλλα αν δεν πηγαινεις καθε βδομαδα Θεσσαλονικη π.χ. ωστε να το χαρεις που λεει ο λογος, τι να το κανεις μεσα στη πολη..... και σε δρομους που οι αλλοι σερνονται για την οικονομια του καθε κουβα....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By 224v
popolaros έγραψε:

Off topik αλλα ετσι για το ντριφτ δυο τετρακουνητων στο χιονι
Άβαταρ μέλους
By elvet

468 lt το 2 active tourer :lipsealed:

480 lt η c class

430 lt to v60 ? :lipsealed: :hmmm:

Πέρασα κι εγώ το στάδιο να κοιτάω τα αυτοκίνητα από πίσω. Πέρα από το απόλυτο νούμερο υπάρχουν και άλλα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά. Τα 430 του V60 είναι σαφώς καλύτερα από τα 480 της sedan c-class
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#360475 Το βολβό πιο πάνω δεν οδηγάει απλά σε χιόνι αλλά πάνω σε παγωμένη λίμνη
Εντάξει και με Micra άμα πάς εκεί βγάζεις θέαμα
Άβαταρ μέλους
By Kon5
KiloMeater έγραψε:Το βολβό πιο πάνω δεν οδηγάει απλά σε χιόνι αλλά πάνω σε παγωμένη λίμνη
Εντάξει και με Micra άμα πάς εκεί βγάζεις θέαμα

Και με το polo του 95' που είχα, με χειμερινά ελαστικά πάλι θέαμα έβγαζες σε τέτοια επιφάνεια :lol:
elvet έγραψε:Πέρασα κι εγώ το στάδιο να κοιτάω τα αυτοκίνητα από πίσω. Πέρα από το απόλυτο νούμερο υπάρχουν και άλλα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά. Τα 430 του V60 είναι σαφώς καλύτερα από τα 480 της sedan c-class

Εννοείς ένεκα ανοίγματος 5ης πόρτας? Να σου πω αρχίζει και μου αρέσει πολύ το v60 και με τον diesel με τα 180hp αυτόματο είναι καλή φάση.