Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:Όσο ντεμέκ αλάνι είσαι αν φοράς πχ καμπαρτίνα άλλο τόσο είσαι αν φοράς αρβύλες.

Απλά το δεύτερο το έχεις δει να το φοράει ο παππούς σου/πατέρας σου/θείος σου και σου είναι πιο εύπεπτο να το υιοθετήσεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#357482 https://en.wikipedia.org/wiki/Trench_coat
https://en.wikipedia.org/wiki/Chukka_boot

:s_howdy

^Υπολοχαγός Μπούσος έτοιμος να αναφέρει στο χαράκωμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#357483 Έντυ μου εμμένω σε αυτό

Kon5 έγραψε:Αρβύλα για τα γούστα μου = πανκιά , φαντάροι, δρ μάρτινς ---> ντεμέκ αλάνια της εποχής.

Έτσι το βλέπω εγώ δλδ. Εσύ που το βλέπεις αλλιώς καλά κάνεις παίξε μπάλα όπως αγαπάς μάνα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By fot
#357484 Ευχαριστώ παίδες και ειδικά εσένα Γιάννη που αποκαλύπτεις τα μυστικά. Χαχα!

Καλή πρόταση:
Εικόνα

Και αυτό, για να σκέφτομαι με τι στο καλό θα το βάλω κάθε μέρα :
Εικόνα

Γενικά θέλω να ξεφύγω αυτή τη φορά απο το καφέ, όσο και αν μου αρέσει, αλλά πάλι εκεί .
Το στυλάκι από το παπούτσι που έβαλε ο Γιάννης νομίζω είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#357487 Κουβέντα να γίνεται kon.

fot το δεύτερο που έβαλες μετράει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:Κουβέντα να γίνεται kon.

fot το δεύτερο που έβαλες μετράει πολύ.

+1 για το μπρογκοειδή μποτίδιο.

Πάντως μιλιτέρ λουκ = ΑΘΑΝΑΤΟ
Άβαταρ μέλους
By dimik
#357581 Αρβυλο με τζινακι και Redneck καρώ πουκάμισο το φαντάζομαι σε βουκολικη εκδρομή στα βουνά, σε οποιοδήποτε κέντρο πόλης θα είναι λίγο περίεργο

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimik έγραψε:Αρβυλο με τζινακι και Redneck καρώ πουκάμισο το φαντάζομαι σε βουκολικη εκδρομή στα βουνά, σε οποιοδήποτε κέντρο πόλης θα είναι λίγο περίεργο

< >

https://www.theguardian.com/commentisfr ... le-fashion

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Αρβυλο με τζινακι και Redneck καρώ πουκάμισο το φαντάζομαι σε βουκολικη εκδρομή στα βουνά, σε οποιοδήποτε κέντρο πόλης θα είναι λίγο περίεργο

< >

Εικόναimage gratuite à télécharger

Τι έχει το καρό πουκάμισο με τζιν στην πόλη μωρέ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#357586 Με άρβυλο λέμε όχι με φεραγκάμο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Με άρβυλο λέμε όχι με φεραγκάμο :rtfm:

Μεταξύ μας, δεν μου λέει τίποτα μια μάρκα, ένα σχέδιο πουκάμισο, παπούτσι κλπ.
Με νοιάζει πως αυτό φαίνεται οπτικά συνολικά.

Βλέπω πολλές φορές γράφετε μέσα εδώ: να πάρω το τάδε παπούτσι ή το τάδε ρούχο. Σκέτο; Να το συνδυάσεις με τι;
Μόνο ο Έντυ και ο Στέφαν έχουν πιάσει το νόημα του συνολικού στυλ.
Όταν υπάρχει οπτική αρμονία, μπορείς να βάλεις οτιδήποτε. Έχω δει πολλά "σκέτα" ρούχα-παπούτσια που δεν ξέρεις με τι να τα συνδυάσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#357596 Μα όλα είναι θέμα ντουλάπας στην τελική.

Εγώ πχ που έχω στην ντουλάπα μου σκούρα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ανοιχτόχρωμα πουκάμισα, διάφορα χρώματα sweaters, κοστούμια και αθλητικά δεν μπορώ ξαφνικά να αγοράσω κάτι που ταιριάζει με t-shirt ή/και ξεβαμμένο τζιν. Εκτός αν την δω πάλι teenager και το γυρίσω τελείως.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Μα όλα είναι θέμα ντουλάπας στην τελική.

Εγώ πχ που έχω στην ντουλάπα μου σκούρα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ανοιχτόχρωμα πουκάμισα, διάφορα χρώματα sweaters, κοστούμια και αθλητικά δεν μπορώ ξαφνικά να αγοράσω κάτι που ταιριάζει με t-shirt ή/και ξεβαμμένο τζιν. Εκτός αν την δω πάλι teenager και το γυρίσω τελείως.

Επίσης διαφωνώ. Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή;
Σε πληροφορώ από τα 18-25 μου, μάλλον σαν γέρος ντυνόμουν. Τώρα στα almost 32 αισθάνομαι πιο νέος και ανανεωμένος.
Τι έχει το ξεβαμμένο τζιν ή σκισμένο τζιν ή το άρβυλο; Γαμάτα είναι όλα και το κυριότερο είναι ότι βρίσκονται πάντα στη μόδα, είναι διαχρονικά και ας σου φαίνονται μοντέρνα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#357604 Η απλά παίρνεις λίγο απ' όλα. Γιατί να έχεις ίδιο χρώμα όλα τα τζιν πχ?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Giuseppe Busso έγραψε:
dimik έγραψε:Μα όλα είναι θέμα ντουλάπας στην τελική.

Επίσης διαφωνώ. Γιατί να μην κάνεις μια αλλαγή;
Σε πληροφορώ από τα 18-25 μου, μάλλον σαν γέρος ντυνόμουν. Τώρα στα almost 32 αισθάνομαι πιο νέος και ανανεωμένος.
Τι έχει το ξεβαμμένο τζιν ή σκισμένο τζιν ή το άρβυλο; Γαμάτα είναι όλα και το κυριότερο είναι ότι βρίσκονται πάντα στη μόδα, είναι διαχρονικά και ας σου φαίνονται μοντέρνα.

Δεν είπα ότι έχει κάτι, δεν είναι το στύλ μου πλέον τέτοιο οπότε δεν θέλω να το γυρίσω, προς το παρόν.
Τώρα για το αν βρίσκονται πάντα στην μόδα κλπ το θεωρώ λίγο too much σαν δήλωση.

Deleted User 1 έγραψε:Η απλά παίρνεις λίγο απ' όλα. Γιατί να έχεις ίδιο χρώμα όλα τα τζιν πχ?

Ίδιο χρώμα δεν είναι όλα, είναι από μαύρο έως σχετικά ανοικτό μπλε όμως, δεν μου αρέσουν τα ανοικτόχρωμα, τα φόρεσα πολύ μέχρι τα 26-27 και τα βαρέθηκα.