Σε δική μου περίπτωση φώναξα φίλο που πιάνουν τα χέρια του και την γλίτωσα με έναν καφέ, αλλιώς θα πλήρωνα ακόμα ντουλάπια κλπ
dimik έγραψε:Άρα δεν είναι η βρύση που πρέπει να αλλάξεις αλλά φίλους![]()
Πέρα από την πλάκα δοκίμασα κι εγώ πριν μερικούς μήνες να αλλάξω μόνος μου την βρύση στην κουζίνα αλλά ήταν μεγάλο παλούκι και είδα ότι θα κάνω ζημιά τελικά, εκεί χρειάστηκε ο φίλος που και γνώσεις είχες και εργαλεία είχε και χωρούσε ολόκληρος στο ντουλάπι.
dimitrisB έγραψε:Σε έχω!![]()
Grohe φτηνή ( τέτοιων τιμών, αυτή του νιπτήρα) , ήταν μάπα για τα λεφτά της, σε σύγκριση με κινέζικη των 25€ max.
Και οι 2 απο το Praktker που έβαλες link.
H Grohe μάλιστα (βέβαια αναφέρομαι σε αγορά του 2007-8) είχε υψηλής μεν "σκληρότητας" πλαστικο-κοκκάλινο χερούλι, αλλά λόγω "βαφής" στην 3ετία άρχισε να ξεφτίζει.
Γνώμη μου : Αν δεν σας ενδιαφέρει -προηγείται σε κάποιο είδος η "ντιζαινιά" την οποία θέλετε - και καλά κάνετε- να πληρώσετε, ας κάνετε φτηνότερες αγορές. Οι διαφορές τιμών, έναντι πραγματικής αντοχής - ουσίας, πολύ συχνά είναι δυσανάλογες .
. Μπορει βεβαια να μην ειναι ανοιγομενες .
xenos έγραψε:Μια απλή franke των 30-40 ευ λέω να πάρω. Δεν θα αξίζει;
Νίκος Παππάς έγραψε:xenos έγραψε:Μια απλή franke των 30-40 ευ λέω να πάρω. Δεν θα αξίζει;
ΟΧΙ
Θα γαμθουνε ολοι Μικερφουλη. :s_yes https[…]
https://www.youtube.com/shorts/56lrnME8j8Y Cher ,[…]
https://x.com/ElPredestinato/status/2110629536320[…]
Πήγα να πω ότι αυτό δεν είναι τσιμεντόλιθοι αλλά μ[…]