Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#355678 Τσέκαρε cm.
Νομίζω είναι πιο αξιόπιστο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Bayern7 έγραψε:Τι έχουν; Δεν βλέπω κάτι; Εκτός από κάποια φυσιολογική φθορά σε φορεμένο παπούτσι. :hmmm:

1η φορα φορεθηκαν βραδυ και αμεσως λεκιασαν. Επρεπε να τα χω κερωσει ο μλκ.

<+
Άβαταρ μέλους
By fot
#355695 Thanks eddie.
Στεφαν μην τρελενεσαι. Μια χαρα φαίνεται το παπουτσι για καθημερινο και ετσι. Νομιζω πρέπει να αποδεχθεις οτι θα δειχνει έτσι.

Σου πατουσαν τα παπουτσια? Χαχαχα

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#355698 Νταξει ειμαι ψειρας το ξερω. Αλλα ηθελα λιγο να κρατησουν την καινουργιλα τους. Ο λεκκες απο αλκοολ δε νομιζω να φυγει με γομα παντως. Θα τα χωσω πλυντηριο μολις κλεισουν κανα 2μηνο.

<+
Άβαταρ μέλους
By fot
#355714 Παπούτσια καλοκαιρινά canvas και roshe run μόνο πλυντήριο. Το δέρμα δεν θα το έβαζα.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#355720 Τα παντα ολα βαζω. Απο suede Tod's μεχρι το LeBron μπασκετικο. Στους 30° και σε οσες λιγοτερες στροφες εχει. Δεν εχει χαλασει ποτε παπουτσι και τα αποτελεσματα ειναι πιο εντυπωσιακα απο καθε αλλο τροπο καθαρισμου, ειδικα στα δυσκολα υλικα οπως πχ σολες.

<+
Άβαταρ μέλους
By mirage
Deleted User 1 έγραψε:Νταξει ειμαι ψειρας το ξερω. Αλλα ηθελα λιγο να κρατησουν την καινουργιλα τους. Ο λεκκες απο αλκοολ δε νομιζω να φυγει με γομα παντως. Θα τα χωσω πλυντηριο μολις κλεισουν κανα 2μηνο.

<+

Ψηνεσαι να αγορασεις καινουργια λογικά για να γραφεις πλυντήριο ρουχων.
http://chriswoods.co.uk/2010/01/cleanin ... ve-learnt/

< >
Άβαταρ μέλους
By elvet
fot έγραψε:Τ

Παιδες φοραω 44 νουμερο και βρηκα σε ενα παπούτσι στο νετ 10+ και 11. Τι περνω? Δεν εχει 10.5

< >

Αυτό που έγραψε ο Eddie είναι σωστό , να δεις τα εκατοστά, ή τα γιαπωνέζικα νούμερα που είναι χιλιοστά, αν και δυστυχώς και αυτή η κλίμακα παίζει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Εάν το παπούτσι είναι από μάρκα που έχεις ήδη κρίνεις ανάλογα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
ArrowsFA1 έγραψε:Suede στο πλυντήριο; :lipsealed:

Βεβαιως. Ειχα κατι παλια Tod's που ειχαν ξεφτιλιστει και λεω ας τα βαλω. Ουτως ή αλλως για πεταμα πανε. Απο τοτε μεχρι τωρα πρεπει να χει περασει καμια 3ετια και το παπουτσι παραμενει απολυτα λειτουργικο. Σιγουρα γινεται λιγο πιο λειο το suede αλλα αν εισαι οκ με αυτο τοτε εχεις σχεδον νεο παπουτσι.

<+
Άβαταρ μέλους
By italakias
#355729 Το πλυντηριο ταλαιπωρει το δερμα και τις κολλες.
Μπορει και να στραβωσουν μπροστα κατα το στεγνωμα και γενικοτερα να τα κανει να φαινονται παλια.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#355732 Εντάξει. Τα ξεσκισες μια φορα ευκαιρια να τα ξαναξεσκισεις.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#355741 Απο το να βλεπω τους λεκκεδες θα το επιχειρησω ξανα και ξανα. Εγω δε λεω τρεχατε χωστε τα παπουτσια σας στο πλυντηριο ουτε οτι μενει ανεπηρεαστο το δερμα. Λεω το αποτελεσμα ειναι ακρως αποδεκτο εως εντυπωσιακο στις περιπτωσεις που ΕΓΩ εχω δοκιμασει.

<+