Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#35487 Όντως πολυ καλο το interstellar! Το είδα σε 4Κ, άξιζε τον κόπο.

Μεγάλη βεβαίως, όπως οι περισσότερες ταινίες του Nolan, αλλα σε κρατούσε μέχρι το τέλος.

Της συζύγου δε τη άρεσε...κοιμήθηκε βασικα οπότε ναι, μη πάτε με γυναίκα.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#35489 Επική ταινιάρα το interstellar. :thumbsup: Τι να λέμε. Τι διαμάντια μας έχει δώσει αυτός ο Nolan. Μπράβο του. :metalo:
Και στην δικιά μου δεν πολυάρεσε, αν και είχε αρκετές συγκινητικές στιγμές που αρέσουν στις γυναίκες. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Bayern7 έγραψε:Επική ταινιάρα το interstellar. :thumbsup: Τι να λέμε. Τι διαμάντια μας έχει δώσει αυτός ο Nolan. Μπράβο του. :metalo:
Και στην δικιά μου δεν πολυάρεσε, αν και είχε αρκετές συγκινητικές στιγμές που αρέσουν στις γυναίκες. :s_sorry

Δεν πιάνουν τα περί μαύρης τρύπας, πολλών διαστάσεων κτλ και δεν...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Θα μαι μεσα στη βδομαδα με κουτσουνα και ενα ακομα ζευγαρι..Εχω πολυ καιρο να παω σινεμα!!!

Ποπ κορν & κοκα κολα :inlove:

Εγώ παίρνω νάτσος Geako με έξτρα σος πικάντικου τυριού. Πνίγονται στο τυρί μιλάμε. Στα ster όμως, τα village έχουν ελεεινά νάτσος.
Και φυσικά μεγάλη κόκα κόλα ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΟ. Γλιτώνεις τα νερά. Είναι απόλαυση όταν πατάει το κουμπί να γεμίσει, παίρνει τη στάνταρ ποσότητα που θα γέμιζε αν είχε παγάκια, και μετά αναγκάζεται να το γεμίσει μέχρι πάνω manually. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#35567 Ster ειναι λιγο ΓΤΠ ομως, δεν υπάρχουν πιο ωραιες θέσεις απο Village στο Cosmos σειρα L που εχει το διάδρομο κ μπορεις να απλωθείς λεμε
Εικόνα

ουτε να σε ενοχλει ο μπροστά ουτε τίποτα!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#35585 Στα ster στις μεγάλες αίθουσες έχει 2 σειρές (4η και 5η) στο κεντρικό διάζωμα τις μεγάλες κόκκινες δερμάτινες θέσεις, σαν πολυθρόνες, που γαμάνε. :metalo:
Παλιά τις χρέωνε έξτρα σε σχέση με τις απλές, τώρα είναι στην κανονική τιμή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι θέσεις των ster είναι πιο άνετες, πιο φαρδιές και με περισσότερο χώρο για τα πόδια από αυτές των village. :hmmm: Έχω καιρό να πάω στα village. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι 2 λόγοι που τους έριξα άκυρο και διάλεξα τα στερ είναι αυτός με τις θέσεις και τα νάτσος. :lol:
Εγώ βέβαια πάντα κλείνω διάδρομο για να απλώνω τα πόδια και να μην έχω άλλον από δίπλα να μοιραζόμαστε το armrest. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#35586 Στο πιο φαρδιες θα συμφωνήσω. Στο περισσότερο χώρο για τα πόδια δεν νομίζω. :hmmm:

Odeon πλατεία θεωρώ οτι έχει τις πιο άβολες θέσεις.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
JasonLouk έγραψε:Στο πιο φαρδιες θα συμφωνήσω. Στο περισσότερο χώρο για τα πόδια δεν νομίζω. :hmmm:

Odeon πλατεία θεωρώ οτι έχει τις πιο άβολες θέσεις.

Καλά στο πλατεία είναι τραγικά. Είναι και το θέμα του πάρκινγκ οπότε έχουν φάει άκυρο πανηγυρικά.
Μπορεί να κάνω λάθος για τον χώρο στα πόδια και να το μπερδεύω με τα odeon, αλλά στα ster μπορεί να περάσει όποιος θέλει να μπει μέσα χωρίς να σηκωθώ και είμαι και 1.97.
Ωστόσο το θέμα των νάτσος είναι deal breaker. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#35589 Κατάλαβες δλδ; Πας να δεις και ένα σοβαρό έργο στο σινεμά και έχεις το κριτσι κριτσι και τα ρεψιματα του Γκεο από δίπλα και την παντόφλα του Bayern7 να χτυπάει "Σύλλογος μεγάλος...." :thumbsdown:

Εικόνα

Οπότε κάθεσαι σπιτάκι σου και το βλέπεις με την ησυχία σου όταν το δείξει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το Mega.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
Bayern7 έγραψε:Στα ster στις μεγάλες αίθουσες έχει 2 σειρές (4η και 5η) στο κεντρικό διάζωμα τις μεγάλες κόκκινες δερμάτινες θέσεις, σαν πολυθρόνες, που γαμάνε. :metalo:
Παλιά τις χρέωνε έξτρα σε σχέση με τις απλές, τώρα είναι στην κανονική τιμή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι θέσεις των ster είναι πιο άνετες, πιο φαρδιές και με περισσότερο χώρο για τα πόδια από αυτές των village. :hmmm: Έχω καιρό να πάω στα village. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι 2 λόγοι που τους έριξα άκυρο και διάλεξα τα στερ είναι αυτός με τις θέσεις και τα νάτσος. :lol:
Εγώ βέβαια πάντα κλείνω διάδρομο για να απλώνω τα πόδια και να μην έχω άλλον από δίπλα να μοιραζόμαστε το armrest. :rtfm:

Ποιο μεγαλες πρεπει να ειναι οι θεσεις στα στερ, αλλα ποσο πίσω ειναι που δεν μπορεις να κλεισεις ακριβώς τις θέσεις που θες απο το site τους κ να πληρώσεις με κάρτα (εχει μισο χρόνο κ βαλε που λενε σύντομα)

κλεισε L20-21 αίθουσα 6 Vmax Village κ θα με θυμηθείς!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Κατάλαβες δλδ; Πας να δεις και ένα σοβαρό έργο στο σινεμά και έχεις το κριτσι κριτσι και τα ρεψιματα του Γκεο από δίπλα και την παντόφλα του Bayern7 να χτυπάει "Σύλλογος μεγάλος...." :thumbsdown:

Εικόνα

Οπότε κάθεσαι σπιτάκι σου και το βλέπεις με την ησυχία σου όταν το δείξει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το Mega.

Το ringtone το πέτυχες πάντως. Τον κανονικό ύμνο της βαζέλας έχω! :shifty:

Έτσι! Interstellar στο mega σε πρώτη προβολή και ταυτόχρονα αφιέρωμα στον προσφάτως εκλιπόντα από βαθιά γεράματα Matthew McConaughey.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
GeorgT έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Στα ster στις μεγάλες αίθουσες έχει 2 σειρές (4η και 5η) στο κεντρικό διάζωμα τις μεγάλες κόκκινες δερμάτινες θέσεις, σαν πολυθρόνες, που γαμάνε. :metalo:

Ποιο μεγαλες πρεπει να ειναι οι θεσεις στα στερ, αλλα ποσο πίσω ειναι που δεν μπορεις να κλεισεις ακριβώς τις θέσεις που θες απο το site τους κ να πληρώσεις με κάρτα (εχει μισο χρόνο κ βαλε που λενε σύντομα)

κλεισε L20-21 αίθουσα 6 Vmax Village κ θα με θυμηθείς!

Παλιά νομίζω μπορούσες! Το βγάλανε;; :slap:
Θέσεις κλείνω (τηλεφωνικά) μόνο όταν υποψιάζομαι ότι θα έχει πολύ κόσμο, πχ την Πέμπτη στην πρεμιέρα του interstellar.
Αλλιώς, τις καθημερινές ας πούμε, πάω 10 λεπτά πριν την προβολή και είμαι ΟΚ.

ΟΚ. Θα περάσω από τα ster να πάρω τα νάτσος μου και μετά βουρ για L20-21 αιθ. 6 Village. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#35610 Ace τι μας λέει ο Bayern7 εδώ; :x :x

:shifty:

Ναι ρε, Mega. Πηγαιντε εσείς στους σινεμαδες με τον κάθε ανώμαλο δίπλα σας να ταΐζει νατσος τον σκύλο του. :svivhaha:
Σοβαρά τώρα, είναι απελπιστική αυτή η κατάσταση. Αλλά έπρεπε να χαμε 1979 και να βηχε καμιά κουφαλα στο σινεμά του Σταλινγκραντ. Θα σου λεγα εγώ που θα πήγαινε μετά το διάλειμμα για να συνειδητοποιησει τον ταξικό του ρόλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#35612 1.97???? :omg:
Θηριο!!!

Αγαπητε g μην αρχιζεις τις κουτσουνιες (πως μασας ετσι κρατσα κρουτσα κλπ!!!!)

Ποπ κορν κοκα κολα (χωρις παγο σωστοςςςςς) και σινεμα ειναι must!!!!

Απλα εγω αποφευγω να πηγαινω τον πρωτο καιρο μολις βγαινει η ταινια για να μη γινεται ο χαμος...Τωρα θα κανω μια εξαιρεση!!!