Μεγάλη βεβαίως, όπως οι περισσότερες ταινίες του Nolan, αλλα σε κρατούσε μέχρι το τέλος.
Της συζύγου δε τη άρεσε...κοιμήθηκε βασικα οπότε ναι, μη πάτε με γυναίκα.
Sent from a mobile device
Bayern7 έγραψε:Επική ταινιάρα το interstellar.Τι να λέμε. Τι διαμάντια μας έχει δώσει αυτός ο Nolan. Μπράβο του.
![]()
Και στην δικιά μου δεν πολυάρεσε, αν και είχε αρκετές συγκινητικές στιγμές που αρέσουν στις γυναίκες.
Geo f1 έγραψε:Θα μαι μεσα στη βδομαδα με κουτσουνα και ενα ακομα ζευγαρι..Εχω πολυ καιρο να παω σινεμα!!!
Ποπ κορν & κοκα κολα

Έχω καιρό να πάω στα village. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι 2 λόγοι που τους έριξα άκυρο και διάλεξα τα στερ είναι αυτός με τις θέσεις και τα νάτσος.
JasonLouk έγραψε:Στο πιο φαρδιες θα συμφωνήσω. Στο περισσότερο χώρο για τα πόδια δεν νομίζω.![]()
Odeon πλατεία θεωρώ οτι έχει τις πιο άβολες θέσεις.

Bayern7 έγραψε:Στα ster στις μεγάλες αίθουσες έχει 2 σειρές (4η και 5η) στο κεντρικό διάζωμα τις μεγάλες κόκκινες δερμάτινες θέσεις, σαν πολυθρόνες, που γαμάνε.![]()
Παλιά τις χρέωνε έξτρα σε σχέση με τις απλές, τώρα είναι στην κανονική τιμή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι θέσεις των ster είναι πιο άνετες, πιο φαρδιές και με περισσότερο χώρο για τα πόδια από αυτές των village.Έχω καιρό να πάω στα village. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι 2 λόγοι που τους έριξα άκυρο και διάλεξα τα στερ είναι αυτός με τις θέσεις και τα νάτσος.
![]()
Εγώ βέβαια πάντα κλείνω διάδρομο για να απλώνω τα πόδια και να μην έχω άλλον από δίπλα να μοιραζόμαστε το armrest.
g8777 έγραψε:Κατάλαβες δλδ; Πας να δεις και ένα σοβαρό έργο στο σινεμά και έχεις το κριτσι κριτσι και τα ρεψιματα του Γκεο από δίπλα και την παντόφλα του Bayern7 να χτυπάει "Σύλλογος μεγάλος...."![]()
Οπότε κάθεσαι σπιτάκι σου και το βλέπεις με την ησυχία σου όταν το δείξει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το Mega.
GeorgT έγραψε:Bayern7 έγραψε:Στα ster στις μεγάλες αίθουσες έχει 2 σειρές (4η και 5η) στο κεντρικό διάζωμα τις μεγάλες κόκκινες δερμάτινες θέσεις, σαν πολυθρόνες, που γαμάνε.![]()
Παλιά τις χρέωνε έξτρα σε σχέση με τις απλές, τώρα είναι στην κανονική τιμή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι θέσεις των ster είναι πιο άνετες, πιο φαρδιές και με περισσότερο χώρο για τα πόδια από αυτές των village.Έχω καιρό να πάω στα village. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι 2 λόγοι που τους έριξα άκυρο και διάλεξα τα στερ είναι αυτός με τις θέσεις και τα νάτσος.
![]()
Εγώ βέβαια πάντα κλείνω διάδρομο για να απλώνω τα πόδια και να μην έχω άλλον από δίπλα να μοιραζόμαστε το armrest.
Ποιο μεγαλες πρεπει να ειναι οι θεσεις στα στερ, αλλα ποσο πίσω ειναι που δεν μπορεις να κλεισεις ακριβώς τις θέσεις που θες απο το site τους κ να πληρώσεις με κάρτα (εχει μισο χρόνο κ βαλε που λενε σύντομα)
κλεισε L20-21 αίθουσα 6 Vmax Village κ θα με θυμηθείς!
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]