To κιβώτιο όμως ήταν εξάρι, εκτός και αν παίχτηκε μπινιάκαι άλλαξε το σηματάκι στο λεβιέ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαπιστώσω αν είναι όντως Cosmo?
Στην άδεια κυκλοφορίας δεν θα γράφει το πλήρες όνομα του μοντέλου?
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
και σήμερα με στέλνουν αυτό το τοπικ
Bihla... καλοτάξιδο... το RX8 ηταν παιδικο μου όνειρο... και έτσι παρέμεινε (ευτυχως γιατι τότε δεν ηξερα και πολλα)
Εσύ βεβαια εκανες εν γνώση σου την μαμακία οποτε ξες τι να περιμένεις και τι οχι.
Πες μου που θα κινεισαι συνηθως να ερθω να ανοιξω βενζιναδικο

bihlas87 έγραψε:Ωχ, πες μου ότι δεν είναι ChallengeTo κιβώτιο όμως ήταν εξάρι, εκτός και αν παίχτηκε μπινιά
και άλλαξε το σηματάκι στο λεβιέ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαπιστώσω αν είναι όντως Cosmo?
Το πήγες που το πήγες στη Μάζντα, δεν έκανες και μια ερώτηση να σου φύγει η περιέργεια
;
JimClark έγραψε:Με ττ δοκίμασε κ λίγο στροφιλίκι κόντρα, όχι μόνο 0-200...
Κάνε ένα ΤΟΥΓΚΕ
...αστειευεσαι φυσικα...Φρεσκος οδηγος σε πισωκινητο, να κανει παιχνιδι με -πανευκολο συγκριτικα στο οριο-
προσθιοκινητο με υψηλοτερη ροπη, σε ολο το ευρος στροφων. (και μιλαω για το εργοστασιακο, ακομα και το ΜΚΙ με τα 180ps...Kαλα για το πουσαρισμενο ΜΚΙΙ(?) που γινεται αναφορα με 260ps μιλαμε για...ανεκδοτο)
Αν βλεπει την πινακιδα του, -χωρις να καταληξει καποια στιγμη εκτος δρομου-, θα ειναι θαυμα...
bihlas87 έγραψε:Ωχ, πες μου ότι δεν είναι ChallengeTo κιβώτιο όμως ήταν εξάρι
έλα, χαλάρωσε.
< >
Κίκιζας . έγραψε:
...αστειευεσαι φυσικα...Φρεσκος οδηγος σε πισωκινητο, να κανει παιχνιδι με -πανευκολο συγκριτικα στο οριο-
προσθιοκινητο με υψηλοτερη ροπη, σε ολο το ευρος στροφων.
Οχι άλλο κάρβουνο ΓΚ.
xenos έγραψε:Μπιχλα εισαι ο ηρωας μου!
Bihla δεν θέλω να κολλώσεις τώρα. Κάνε doritos τον τωρινό ροτορα και φτιάχνουμε μερακλίδικο 3rotor μετά. Αναλόγως τα κέρδη που θέλει να βγάλει ο corsair θα δούμε και για turbo 3rotor.
bihlas87 έγραψε:Ωχ, πες μου ότι δεν είναι ChallengeTo κιβώτιο όμως ήταν εξάρι, εκτός και αν παίχτηκε μπινιά
και άλλαξε το σηματάκι στο λεβιέ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαπιστώσω αν είναι όντως Cosmo?
Mισο για να καταλάβω, το οδήγησες? ΑΝ όχι, αυτός που το οδήγησε δεν μπήκε στον κόπο να βάλει όλες τις ταχύτητες για να δει αν έχει θέμα? Θεωρώ απίθανο να έβαλε ψεύτικο λεβιέ, αλλά ανοίγοντας το καπώ το Cosmo απ το Challenge φαίνονται
το κόκκινο αρχίζει στις 7200 ενώ στο Cosmo στις 8500. Ψάρωσα άσχημα με τον πίνακα εξοπλισμού
που ανέβασε ο mousatos αλλά βρήκα και φωτό με υφασμάτινα σε Cosmo.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
JasonLouk έγραψε:
Οχι άλλο κάρβουνο ΓΚ.![]()
Koιτα ποιος μιλαει...
JasonLouk έγραψε: Bihla δεν θέλω να κολλώσεις τώρα. Κάνε doritos τον τωρινό ροτορα και φτιάχνουμε μερακλίδικο 3rotor μετά. Αναλόγως τα κέρδη που θέλει να βγάλει ο corsair θα δούμε και για turbo 3rotor.![]()
JasonLouk έγραψε:Σοβαρεψου μεγάλος άνθρωπος.
< >
Απο εσενα, με αυτα που λες, προφανως πολυ πιο σοβαρος...
Eπιτέλους ένα αυτοκίνητο της προκοπής, όχι και για αρχόντους αλλά σίγουρα όχι για λινάτσες