Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#353819 Ρε Μπίχλα θα μας τρελάνεις?? Τακάκια ψάχνουμε να αλλάξουμε και τρώμε 4 μεροκάματα στο ψάξιμο κι εσύ εκλεισες ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο με κλειστά μάτια????? :omg:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#353822 αφου το γράφει στον τίτλο...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#353827 Μπιχλα εκτος απο καλοστριφτο να ειναι και καλοταξιδο ευχομαι. Στα εγραψα και στις αρχες, επειδη το εκοψα οτι θα ορμησεις ως Σταυρος εν υαλοπωλειο και οποιον παρει ο χαρος, ΠΟΛΛΗ προσοχη στο δρομο μεχρι να δεις τι ειναι αυτο που αγορασες. Μην βγεις εξω ετοιμος για ΔΙΚΕΣ, θα εχουμε ντραβαλα.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Anonymous Founder έγραψε:Ρε συ θα μας πεθάνεις; Συμπίεση το πήγες να το μετρήσουν; Παζάρι έκανες; Πόσο θα πληρώσεις τελικά;
:dizzy:

Το πήγαμε στη Mazda, γύρω στο 7,3 λέει παίζει, 5700 θα το αφήσει, καλή τιμή μου φαίνεται.
Deleted User 1 έγραψε:Ρε Μπίχλα θα μας τρελάνεις?? Τακάκια ψάχνουμε να αλλάξουμε και τρώμε 4 μεροκάματα στο ψάξιμο κι εσύ εκλεισες ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο με κλειστά μάτια????? :omg:

Τι να έκανα, να το πήγαινα σε 5 μαστόρους να το ψάξουν παντού? Στη βράση κολλάει το σίδερο.
g8777 έγραψε:Μπιχλα εκτος απο καλοστριφτο να ειναι και καλοταξιδο ευχομαι. Στα εγραψα και στις αρχες, επειδη το εκοψα οτι θα ορμησεις ως Σταυρος εν υαλοπωλειο και οποιον παρει ο χαρος, ΠΟΛΛΗ προσοχη στο δρομο μεχρι να δεις τι ειναι αυτο που αγορασες. Μην βγεις εξω ετοιμος για ΔΙΚΕΣ, θα εχουμε ντραβαλα.

Προφανώς, φρόνιμα στην αρχή, δεν έχω οδηγήσει ποτέ πισωκίνητο και τα ηλεκτρονικά θα είναι
πάντα ανοιχτά. Μόνο μια κοντρίτσα με φίλο που έχει ΤΤ 2.0 με 260hp έχω κανονίσει :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bihlas87 έγραψε:πάντα ανοιχτά. Μόνο μια κοντρίτσα με φίλο που έχει ΤΤ 2.0 με 260hp έχω κανονίσει :tomato:

καλοριζικο και καλοταξιδο Μπιχλας!
την κοντρα ακυρωσε τη,θα σε κατουρησει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#353844 Με ττ δοκίμασε κ λίγο στροφιλίκι κόντρα, όχι μόνο 0-200...

Κάνε ένα ΤΟΥΓΚΕ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#353845 Επειδή είσαι kinky αγόρι και σίγουρα θα έχεις, πάρε και τα κιάλια μαζί στην κόντρα με το ΤΤ. Θα χρειαστούν. :shifty:

Είσαι άτυχος πάντως. Αν ήταν άλλο Μαζντα, το ΤΤ θα έσκαγε πρώτο. Τώρα παίζεται. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#353847 Σύσταση Επιτροπής Ψυχολογικής Υποστήριξης :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
dimviii έγραψε:την κοντρα ακυρωσε τη,θα σε κατουρησει. :lol:

Καλά, αυτό εννοείται, είναι τουλάχιστον 100 κιλά ελαφρύτερο και παίζει να έχει διπλάσια
ροπή από το Mazda, ίσως φύγω λίγο μπροστά στα πρώτα μέτρα αν μάθω καλή εκκίνηση.
Για το χαβαλέ θα το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#353856 Μπιχλα καλοταξιδο!
Περιμενουμε βιτεακιον στη Νυμφαία!

< >
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#353877 καλοτάξιδο bihlas, μόλις το πάρεις ρίξε τα παντιλίκια σου και το βίντεο στο youtube από στροφιλίκι! σε χαίρομαι ρε μπαγάσα γιατί έχεις απαλλαχθεί από τη μέγγενη του εγκεφάλου! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Cosmo χωρίς δερμάτινα?!

Μηπως είναι εισαγωγή από άλλη Ευρωπαικη χωρα? Θυμαμαι ότι εφερναν τοτε καινουρια από εξω που ειχα λιγο διαφορετικο εξοπλισμο από αυτά της Ελλ αντιπροσωπειας.