gianik έγραψε:Bayern7 έγραψε:gianik έγραψε:Λοιπον σοβαρα τωρα ...
Παιζει να ειστε κ οι μονοι στο πανελληνιο ,ο Bayern, ο Kovathe κ ο Τσελσυ που μιλατε για διατησια για το σημερινο....Και καλα εσυ που μπαινει καλαθι κ φωναζεις γκοοολ , απο τον Kovathe ομως δεν το περιμενα...![]()
Νικη 100% του βαψομαλλια Xavi ,με παιχτες που μπηκαν μεσα για να πεθανουν για τη νικη..
Ειμαστε τυχεροι που εχουμε αυτες τις 2 ομαδες κ βλεπουμε τετοια ματς.
Εκεί στο τέλος στο κλέψιμο του Τζατζαρη στον Ριβερς εσύ είδες φάουλ;
Παντελονάτα.
Αν είδες φάουλ εγώ δεν ξαναβλέπω μπάσκετ.
Επειδη εγω τα παντελονια τα φοραω οχι γιατι κρυωνω , ΔΕΝ ηταν φαουλ...
Για πες μας ομως εσυ λιγα sec πριν στο καρφωμα του James υπηρχε φαουλ; Ολη η Ελλαδα ,γραφουν σε φορουμζ ,sites ,κ.λ.π για δικαιο αποτελεσμα ,ο Τομιτς κ ο κοουτς Τσιπρας επισης. Ανδρες ειστε βγειτε μια φορα κ παραδεχθειτε την ηττα σας ....
Σωστός.
Ανύπαρκτο φάουλ εφεύρεση με τη διαφορά να πηγαίνει στους 3 πόντους, μετά από μπρος πίσω που θα το σφύριζε μέχρι και ο Κωστέτσος (ο πιο μεγάλος παναθηναϊκός). Τι να λέμε τώρα.
Το φάουλ στον Τζέιμς αν το πρόσεξες (που μια χαρά το πρόσεξες) δεν το δωσαν όταν η διαφορά ήταν στους 10 πόντους 2 λεπτά και ούτε πριν το τέλος.
Πάντα εν σοφία εποίησε ο πρεζάκιας.
Edit: Τέσπα δεν έχει νόημα να συζητάμε για διαιτησία. Μου λες για το φαουλ στον Τζειμς στο +10, θα σου πω εγώ για το φαουλ του Καλάθη στον Παπαπέτρου που τον αναγκάζει να πατήσει γραμμή, και η κουβέντα δεν έχει τέλος. Από μένα, γιατί εσύ άλλη φάση δεν θα βρεις.