Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#352771 Αξιζει τοσο πολυ? Γιατι βλεπω πως ειναι 2+ ωρες ταξιδι :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352779 Chris εδω είσαι...
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By elvet
PeterPan έγραψε:στο τσακ είμαι να ξαναπεταχτώ να πάρω 1-2 ζευγάρια παπούτσια ακόμη για στοκ :lol:

πολύ άρεσαν :) :) :) ευχαριστώ :)

Ε τότε θα θυμηθείς κι εμένα: 11W :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
elvet έγραψε:
PeterPan έγραψε:στο τσακ είμαι να ξαναπεταχτώ να πάρω 1-2 ζευγάρια παπούτσια ακόμη για στοκ :lol:

επειδή τελικά πετάχτηκα, θέλεις να σου πάρω; κ τί χρώμα;
Στειλε μου πμ αν θέλεις

< >
Άβαταρ μέλους
By elvet
PeterPan έγραψε:
elvet έγραψε:

επειδή τελικά πετάχτηκα, θέλεις να σου πάρω; κ τί χρώμα;
Στειλε μου πμ αν θέλεις

< >

:s_bye :s_bye Ευχαριστω, αλλά ακόμα και σε μία μάρκα που ξέρω το νούμερο, προτιμώ να βάλω το πόδι μου πριν τα πάρω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352839 Αυτό είναι σωστό, εγώ τα πήρα σε 10 κ αυτά που πόσταρα μολις σε 11

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#352876 Roermond με είχε στείλει ο drifter to 2011, που κυκλοφορούσα στο Βέλγιο.
Μου στοίχισε 2.000€ η πρότασή του βέβαια (me + 2 females), αλλά τω καιρώ εκείνω, ... λεφτά υπήρχαν !
Αξίζει, υπάρχουν και προσφορές σε "τελευταία" νούμερα (ένδυση -υπόδηση) μέχρι και -70% .
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352948 Όπως μπορεί να επιβεβαιώσει κι ο dbekos, ναι :s_biggrin :whistlink:

Κοίτα, πας πάντα να αγοράσεις πράγματα που είναι off season για να πετύχεις καλές τιμές. Μπορεί να πετύχεις πραγματικά κουλές τιμές, δεν αξίζει προφανώς να κάνεις 400 χλμ για να πάρεις ενα ζευγάρι παπούτσια.

Πχ, όταν είχα ξεκινήσει δουλειά είχα σκάσει και έκανα μια καλή μπάζα. Απ το Eindhoven βέβαια ήμασταν δίπλα, πολλές φορές μου βάζαν την βενζίνη φίλοι και σκάγαμε παρεάκι οπότε στάνταρ άξιζε.

Σε σένα κοντά είναι αυτό

http://www.bataviastad.nl/?gclid=CK_NsJ ... 0wodzfACuQ

Πάλι ο τρίφτης θα σας ξελασπώσει ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
PeterPan έγραψε:Εικόνα

Πωωω, πολύ ωραία ρε συ και τρομερή τιμή.

rocsta έγραψε: Η σόλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι πεντακάθαρη μετά το καθάρισμα. Το πρόβλημα είναι το ζαρωμα τους στις μύτες. Επίσης έχουν φάει αρκετό νερό βροχής τα δικά μου, αλλά αφού καθαριστούν βγάζουν ένα ωραίο χρωματακι (όχι καινουργιλα φυσικά, αλλά όχι και για πέταμα). Θα βάλω φωτό μόλις μπορέσω.

Τα πολυφορεμένα μποτάκια μου, με πολλά χιλιόμετρα πάνω τους είναι κάπως έτσι:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#353071 Πείτε και σε μας ρε παιδιά πως καθαρίζετε την άσπρη σόλα... Μέχρι και χλωρίνη δοκίμασα :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#353074 Προσωπικά χρησιμοποιώ All Purpose Cleaner (για γενική χρήση αυτοκινήτου το έχω, αλλά τα κάνει όλα και συμφέρει) σε οδοντόβουρτσα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#353114 Τελικά είναι σκληρό το πατούμενο και μάλλον δε θα χουμε θέμα με ζάρες. Το βάλα και στη δουλειά και απέσπασε καλές κριτικές. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Πείτε και σε μας ρε παιδιά πως καθαρίζετε την άσπρη σόλα... Μέχρι και χλωρίνη δοκίμασα :lol:

Με Roli σε σφουγγάρι :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#353144 Καλα, θα πάρω καραβίσια χημικά και θα σας ξηγήσω εγώ το παραμύθι :adminpower: