Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#352603 Busse δεν ειναι της ασθητικής μου κ γενικα οτιδήποτε σε prada δεν μου αρέσει ιδίως τα γυαλια ηλίου πολυ καγκουρικα.

@Γιώργης hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:
..αν κ ήθελε κ άσπρη κάλτσα να συμπληρωθεί το σετάκι!
Άβαταρ μέλους
By elvet
Kon5 έγραψε:Busse δεν ειναι της ασθητικής μου κ γενικα οτιδήποτε σε prada δεν μου αρέσει ιδίως τα γυαλια ηλίου πολυ καγκουρικα.

@Γιώργης hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:
..αν κ ήθελε κ άσπρη κάλτσα να συμπληρωθεί το σετάκι!

Δεν ασχολούμαι και πολύ με τη μόδα, τα ίδια κλασικά φοράω τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά τα Prada τα ξεχωρίσω από μακριά, λόγω κακογουστιάς και περίεργης μίξης αθλητικών με οτιδήποτε άλλο στοιχείων. Ειδικά τα αθλητικά- λουστρίνια είναι ακριβώς για τα ρωσάκια που έβαλε ο Γιώργης
Άβαταρ μέλους
By elvet
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ.
Δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα κορδόνια που έχουν πάνω, ίσως τα αλλάξω με κάποια που βρήκα στο μαγαζί...
Εικόνα
Εικόνα
< >

Τα δερμάτινα κορδόνι είναι μπελάς, αλλά τα αντικατάστασης θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σκούρα, αυτά ταιριάζουν στα πιο ανοιχτόχρωμα κιτρινα μποτάκια της timberland. Ωραία παπούτσια, ειδικά σε αυτή την τιμή.
Πρέπει να βρω κάποιον να μου πάρει από την Ολλανδία σε 11W :help:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#352636 Τα παραπάνω μποτάκια τα μπανίζω τουλάχιστον 1 χρόνο, έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καθαρό και...αγρατσούνιστο θα παραμείνει το -ευαίσθητο στο μάτι- λευκό κάτω μέρος στον καιρό.
Είναι πολύ ωραία όμως και τα γενέθλια πλησιάζουν... :shifty:

Καλοφόρετα πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
PeterPan έγραψε:τα παπούτσια τα έβαλες πάνω σε υπολογιστή? :hmmm:

Ναι, λάπτοπ.

Kon5 έγραψε:Busse δεν ειναι της ασθητικής μου κ γενικα οτιδήποτε σε prada δεν μου αρέσει ιδίως τα γυαλια ηλίου πολυ καγκουρικα.

Kon5 καλημέρα. Όλες οι εταιρείες έχουν άπειρα κομμάτια χάλια αισθητικής, από την πιο φθηνή ως την ακριβότερη.

Τα δικά μου και τα παρακάτω Gucci ήταν ότι πιο top υπήρχε στην αγορά όταν τα πήρα. Απλά, δεν πήρα τα Gucci γιατί ήταν παρανοϊκά ακριβά.
Φοριούνται από πολύ σπορ ντύσιμο μέχρι κοστούμι. :iconcool:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#352641 Βλέποντας τα Prada του @Busso θυμήθηκα αυτά:
Εικόνα
Τα έχω κοντά στην 10ετια στο κουτί τους, τα φόρεσα 4, 5 φορές μόνο και δεν μπόρεσα να τα συνδυασω με κανένα ντύσιμο. Δυστυχώς κάθε φορά που τα βλέπω στενοχωριεμαι γιατί ενώ μου αρέσουν ακόμα και τώρα αισθητικά, τα νιώθω πολύ άνετα στο πόδι μου τα βλέπω πλέον ως κιτς και παλιακα.
Ήταν και ακριβά ρε γαμωτο ...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352648 Πέρασα τα νέα κορδόνια... δεν είναι κακά...

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#352651 Πολυ καλυτερα ετσι Πιτερ Παν.

Το προβλημα με ολα αυτα τα πραντα-γκουτσι-μομο ή οτιδηποτε αλλο σε αυτο το σχεδιο, ειναι πως δεν ανηκουν σε ξεκαθαρη κατηγορια. Δηλαδη αθλητικα δεν τα λες, κυριλε δεν τα λες, οποτε οκ, μπορεις να θεωρεις οτι πανε με ολα, μπορει και να το μυριστεις οπως ο κοσνεο οτι τελικα δεν πανε με τιποτα. Γιατι κατα βαθος δεν ειναι τιποτα. Στα ματια μου ειναι απλα καλτσες με σολα. Οι σχεδιαστες τους θα σου ελεγαν πως ειναι υβριδικα, εγω λεω πως ειναι μπασταρδα. Δωστε κατι παραπανω και παρτε ενα αθλητικο και ενα σοβαρο. Ετσι κι αλλιως ποσες φορες θα πατε μετα το μιτινκ στο στιβο για διαλειματικη χωρις να περασετε απο το σπιτι;

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352652 στο τσακ είμαι να ξαναπεταχτώ να πάρω 1-2 ζευγάρια παπούτσια ακόμη για στοκ :lol:

πολύ άρεσαν :) :) :) ευχαριστώ :)

όσον αφορά τα prada ktl... προσωπικά τα λεφτά που ζητάνε, κάτι 450€ για το ζευγάρι δεν τα δίνω... τα θεωρώ πάρα πολλά...

έχω prada, 2 ζευγάρια, έχω πάρει κ στη :inlove: κ μάλιστα ένα ζευγάρι ήταν μπότες που max κόστισαν 300€ (από outlet πάλι). Αλλά για τα παπούτσια μου έδωσα 180-220€ περίπου όσο θυμάμαι...
Εικόνα

παραπάνω δεν δίνω, τα θεωρώ υπερβολικά ακριβά. όπως κ τα hogan που πάνω από 250€ δε θα έδινα... βασικά ενώ τα γυναικεία hogan είναι πανέμορφα, τα ανδικά δε λένε μία... τα θεωρώ στον άνδρα κοθόρνους...

πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 15 Ιαν 2017, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#352653 Με γειες Πέτρο. Μην σε πιάνει μανία φτάνει ένα. Θα πάρεις άλλο μετά :lol:

Μοναδικός λόγος που δεν θα τα έπαιρνα ο άσπρος πάτος που με φοβίζει ότι θα πιάσει βρωμιά, όπως ειπώθηκε πριν. Κατά τα λοιπά πολύ ωραίο-σικάτο παπούτσι!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
edmond έγραψε:Τα παραπάνω μποτάκια τα μπανίζω τουλάχιστον 1 χρόνο, έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καθαρό και...αγρατσούνιστο θα παραμείνει το -ευαίσθητο στο μάτι- λευκό κάτω μέρος στον καιρό.

Καλοφόρετα πάντως.

Τα είχα πάρει 120 όταν ειχαν πρωτοβγει πέρσι τον Οκτώβρη, τα έχω φορέσει αρκετά. Η σόλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι πεντακάθαρη μετά το καθάρισμα. Το πρόβλημα είναι το ζαρωμα τους στις μύτες. Επίσης έχουν φάει αρκετό νερό βροχής τα δικά μου, αλλά αφού καθαριστούν βγάζουν ένα ωραίο χρωματακι (όχι καινουργιλα φυσικά, αλλά όχι και για πέταμα). Θα βάλω φωτό μόλις μπορέσω.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rocsta έγραψε:
edmond έγραψε:Τα παραπάνω μποτάκια τα μπανίζω τουλάχιστον 1 χρόνο, έχω όμως κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καθαρό και...αγρατσούνιστο θα παραμείνει το -ευαίσθητο στο μάτι- λευκό κάτω μέρος στον καιρό.

Καλοφόρετα πάντως.

Τα είχα πάρει 120 όταν ειχαν πρωτοβγει πέρσι τον Οκτώβρη, τα έχω φορέσει αρκετά. Η σόλα δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι πεντακάθαρη μετά το καθάρισμα. Το πρόβλημα είναι το ζαρωμα τους στις μύτες. Επίσης έχουν φάει αρκετό νερό βροχής τα δικά μου, αλλά αφού καθαριστούν βγάζουν ένα ωραίο χρωματακι (όχι καινουργιλα φυσικά, αλλά όχι και για πέταμα). Θα βάλω φωτό μόλις μπορέσω.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

έτσι ακριβώς, η σόλα δε λερώνει τόσο. με σαπούνι ή υγρό πιάτων ( :) ) πρέπει να καθαρίζει. τα είχε πάρει ο αδερφός μου σε μπλε πριν 2 χρόνια αλλά ήταν κατάτι πιο ψηλά. μολονότι δε φημίζεται για τη συντήρηση στα υποδήματα, είναι καθαρά ακόμη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#352705 Μερακλής ο Peterpan. Θέλω κι εγώ αυτό το σύστημα που τους κρατάει το σχήμα!

Πάντως το συγκεκριμένο Timberland δεν θα έχει τόσο θέμα με τη βρωμιά, όσο με τις ζάρες. Είναι μαλακό το δέρμα του. Όπως και να χει είναι ωραίο. Του περνάς και λίγο κεράκι από πάνω για την αδιαβροχοποίηση και καθάρισες. Για τον καθαρισμό της σόλας --> πλυντήριο ftw! :rtfm:

Πάω Ερυθραία να το πάρω. Να πα να γαμηθεί! Δε χάλασα μία χθες βράδυ και με τρώει τώρα! :superman: Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Deleted User 1 έγραψε:Θέλω κι εγώ αυτό το σύστημα που τους κρατάει το σχήμα!

Θα βρεις άπειρα και φθηνά στο ΙΚΕΑ. Έχω πάρει για όλα τα παπούτσια πλην αθλητικών. Κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Deleted User 1 έγραψε:Μερακλής ο Peterpan. Θέλω κι εγώ αυτό το σύστημα που τους κρατάει το σχήμα!

Πάντως το συγκεκριμένο Timberland δεν θα έχει τόσο θέμα με τη βρωμιά, όσο με τις ζάρες. Είναι μαλακό το δέρμα του. Όπως και να χει είναι ωραίο. Του περνάς και λίγο κεράκι από πάνω για την αδιαβροχοποίηση και καθάρισες. Για τον καθαρισμό της σόλας --> πλυντήριο ftw! :rtfm:

Πάω Ερυθραία να το πάρω. Να πα να γαμηθεί! Δε χάλασα μία χθες βράδυ και με τρώει τώρα! :superman: Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?

τα καλαπόδια τα έχω πάρει από το ΙΚΕΑ 1,5 € το ζεύγος. Έχει κ πανάκριβα ξύλινα αλλά δεν αξίζει...
δε θέλει κερί αυτό από πάνω, είναι nubuk δέρμα δλδ προς το βελούδο, ίσως να μην φαίνεται καλά από τις φώτο. αυτό θέλει καθάρισμα με γομολάστιχα (αυτή που φαίνεται στη φώτο) και μετά πέρασμα με nano spray για αδιαβροχοποίηση. γενικά αντέχει πάρα πολύ αυτό το δέρμα...

το καλύτερο για γυάλισμα είναι 2-3 κάλτσες, κάνουν καλή δουλειά γιατί είναι αφράτες :lol:

έντιτ: με πρόλαβε ο δικηγόρος :)