Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Σαββατιάτικες ορδές Γερμανών στο Roermond :s_tongue

βασικά ήταν μια ευκαιρία να ξεμπουκώσω το golf :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#352505 69€?? Οι μπάσταρδοι εδώ 100€ και νομίζεις σου κάνουν και χάρη που το χουν 50€ κάτω! :rant: Ωραίες αγορές πάντως! Η 3πλετα τα Boss πόσο? Εδώ νομίζω 45€ τα πήρα απ' το McArthur.

Fot εδώ είσαι. Το χω προτείνει σε συμφορουμίτη μερικές σελίδες πίσω. Πολύ ωραίο αλλά συνέχεια μου ξεφεύγει.
Άβαταρ μέλους
By fot
#352510 Πίτερ, ψησου να το στειλεις. Σου στελνω 80 τωρα. Και 44αρι, μια χαρα. Χαχαχα!
Συμφωνω με στεφαν. Πολυ ωραιες οι αγορες σου.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Deleted User 1 έγραψε:69€?? Οι μπάσταρδοι εδώ 100€ και νομίζεις σου κάνουν και χάρη που το χουν 50€ κάτω! :rant: Ωραίες αγορές πάντως! Η 3πλετα τα Boss πόσο? Εδώ νομίζω 45€ τα πήρα απ' το McArthur.

Fot εδώ είσαι. Το χω προτείνει σε συμφορουμίτη μερικές σελίδες πίσω. Πολύ ωραίο αλλά συνέχεια μου ξεφεύγει.

Τα BOSS 30€ αλλά όχι από outlet, από πολυκατάστημα... Κανονικά στο πολυκατάστημα χωρίς έκπτωση τα έχουν 39,99€

@ fot :(

Τα 4 πουκάμισα κ τη βαμβακερή μπλε ζακέτα της GANT τα πήρα 145 όλα μαζί... Ειδικά τα 2 πουκάμισα είναι ίδια, τα 2 κασκόλ διαφορετικό χρώμα :tomato:

Το δερμάτινο πορτοφόλι της Samsonite που με βολεύει περισσότερο κ από το MontBl που μου έκαναν δώρο το πήρα στο αστρονομικό ποσό των 14,5 €. Είναι το ίδιο με αυτό που έχω κάθε μέρα πάνω μου αλλά σε μαύρο χρώμα :tomato:
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 15 Ιαν 2017, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#352523 Τώρα ετοιμαζόμαστε με τον g88888 να ανεβάσουμε φωτό με παντόφλες και κασκορσέσες σε τιμές λαϊκής. Κοψοχρονιά τις τσιμπήσαμε δεν λέμε από που φυσικά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352524 Βασικά κ τον καναπέ που βλέπετε πίσω, κοψοχρονιά τον είχα πάρει κ αυτόν :lol: Κάπου θα βρω τη φώτο...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#352528 Πέτρο έκανες καλό haul :) Μεγεια!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Πέτρο έκανες καλό haul :) Μεγεια!

ευχαριστώ Κωνσταντίνε!

το καλύτερο είναι το ημερολόγιο με φώτο από γηραιά Αλβιόνα ! :)

PeterPan έγραψε:Βασικά κ τον καναπέ που βλέπετε πίσω, κοψοχρονιά τον είχα πάρει κ αυτόν :lol: Κάπου θα βρω τη φώτο...

τη βρήκα,
PeterPan έγραψε:Βασικά κ τον καναπέ που βλέπετε πίσω, κοψοχρονιά τον είχα πάρει κ αυτόν :lol: Κάπου θα βρω τη φώτο...

Εικόνα

Αυτή ήταν προσφορά :metalo: :superman:

Εγώ τον είχα πάρει στα 1.400€ δλδ κ άλλο πιο κάτω, κ μάλιστα με δωρεάν μεταφορά στο σπίτι, που αυτοί τη χρέωναν +100€. Δεν ξέρω γιατί ο πωλητής μου έκανε αυτή την τιμή :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PeterPan έγραψε:Τα BOSS 30€ αλλά όχι από outlet, από πολυκατάστημα... Κανονικά στο πολυκατάστημα χωρίς έκπτωση τα έχουν 39,99€

Τα 4 πουκάμισα κ τη βαμβακερή μπλε ζακέτα της GANT τα πήρα 145 όλα μαζί... Ειδικά τα 2 πουκάμισα είναι ίδια, τα 2 κασκόλ διαφορετικό χρώμα :tomato:

Το δερμάτινο πορτοφόλι της Samsonite που με βολεύει περισσότερο κ από το MontBl που μου έκαναν δώρο το πήρα στο αστρονομικό ποσό των 14,5 €.

τι τιμες είναι αυτές :x :x :x

πολύ ωραιες ολες οι αγορες σου Πετρο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#352562 Ευχαριστώ.
Δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα κορδόνια που έχουν πάνω, ίσως τα αλλάξω με κάποια που βρήκα στο μαγαζί...
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
fot έγραψε:Όλα καλά, αλλά αυτό το παπούτσι ρε συ Γιάννη... δεν βλέπεται.

Μου αρέσει πολύ το δερμάτινο!!

< >

Deleted User 1 έγραψε:Άσχημο δεν είναι το παπούτσι, απλά είναι λίγο παλιακό. Ήταν πολύ της μόδας γύρω στο 2008. Εγώ το είχα στην παρακάτω μορφή και ήταν από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει. Τα φόρεσα ελάχιστα γιατί ένιωθα ότι είμαι ξυπόλητος κι αν πατήσω κάνα πετραδάκι θα μου χωθεί στο πόδι. :svivhaha:

Εικόνα

Σε άλλα νέα λέω να χτυπήσω αυτό. Κλασικουρία του κερατά αλλά ένα μαύρο παπούτσι χρειάζεται.

Όχι μόνο βλέπεται το παπούτσι, αλλά είναι 50 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Μάλλον το καλύτερο που έχω αγοράσει.
Η τιμή του σήμερα θα ήταν 500-600 ευρώ, χειροποίητο made in Italy, handcrafted, handstiched.
Καμία σχέση με τα καλοκαιρινά μισό νάυλον-μισό δέρμα που έβαλε ο Στέφανος. Αυτό είναι full leather winter. Το μόνο πλάστικό πάνω του είναι η rubber σόλα του που είναι ενιαία από κάτω και όχι κομματάκια, γιατί είναι full winter ενώ τα καλοκαιρινά είχαν άλλη σόλα.

Παλιακό;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Από την επίσημη σελίδα στην Prada τώρα.
Πρώτη μόδα τα velcro... :iconcool:
Σε καμιά 5ετία ίσως τα ανακαλύψουν και οι άλλοι στον πλανήτη. :s_bye
Το Busso να τον ακούς :iconcool:

http://www.prada.com/en/GR/e-store/man/ ... _G000.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

τα παπούτσια τα έβαλες πάνω σε υπολογιστή? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ.
Δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα κορδόνια που έχουν πάνω, ίσως τα αλλάξω με κάποια που βρήκα στο μαγαζί...

Να τα αλλάξεις
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Νομίζω το παραπάνω ταιριάζει πολύ με φόρμα adidas
Εικόνα
:oops: