rx8_drifter έγραψε:Σαββατιάτικες ορδές Γερμανών στο Roermond
βασικά ήταν μια ευκαιρία να ξεμπουκώσω το golf
When the going gets tough, the tough get going
rx8_drifter έγραψε:Σαββατιάτικες ορδές Γερμανών στο Roermond
Ωραίες αγορές πάντως! Η 3πλετα τα Boss πόσο? Εδώ νομίζω 45€ τα πήρα απ' το McArthur.Deleted User 1 έγραψε:69€?? Οι μπάσταρδοι εδώ 100€ και νομίζεις σου κάνουν και χάρη που το χουν 50€ κάτω!Ωραίες αγορές πάντως! Η 3πλετα τα Boss πόσο? Εδώ νομίζω 45€ τα πήρα απ' το McArthur.
Fot εδώ είσαι. Το χω προτείνει σε συμφορουμίτη μερικές σελίδες πίσω. Πολύ ωραίο αλλά συνέχεια μου ξεφεύγει.

Κάπου θα βρω τη φώτο...
Μεγεια!
drdino έγραψε:Πέτρο έκανες καλό haulΜεγεια!

PeterPan έγραψε:Βασικά κ τον καναπέ που βλέπετε πίσω, κοψοχρονιά τον είχα πάρει κ αυτόνΚάπου θα βρω τη φώτο...
PeterPan έγραψε:Βασικά κ τον καναπέ που βλέπετε πίσω, κοψοχρονιά τον είχα πάρει κ αυτόνΚάπου θα βρω τη φώτο...

PeterPan έγραψε:Τα BOSS 30€ αλλά όχι από outlet, από πολυκατάστημα... Κανονικά στο πολυκατάστημα χωρίς έκπτωση τα έχουν 39,99€
Τα 4 πουκάμισα κ τη βαμβακερή μπλε ζακέτα της GANT τα πήρα 145 όλα μαζί... Ειδικά τα 2 πουκάμισα είναι ίδια, τα 2 κασκόλ διαφορετικό χρώμα
Το δερμάτινο πορτοφόλι της Samsonite που με βολεύει περισσότερο κ από το MontBl που μου έκαναν δώρο το πήρα στο αστρονομικό ποσό των 14,5 €.

fot έγραψε:Όλα καλά, αλλά αυτό το παπούτσι ρε συ Γιάννη... δεν βλέπεται.
Μου αρέσει πολύ το δερμάτινο!!
< >
Deleted User 1 έγραψε:Άσχημο δεν είναι το παπούτσι, απλά είναι λίγο παλιακό. Ήταν πολύ της μόδας γύρω στο 2008. Εγώ το είχα στην παρακάτω μορφή και ήταν από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει. Τα φόρεσα ελάχιστα γιατί ένιωθα ότι είμαι ξυπόλητος κι αν πατήσω κάνα πετραδάκι θα μου χωθεί στο πόδι.![]()
Σε άλλα νέα λέω να χτυπήσω αυτό. Κλασικουρία του κερατά αλλά ένα μαύρο παπούτσι χρειάζεται.
Giuseppe Busso έγραψε:
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ.
Δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα κορδόνια που έχουν πάνω, ίσως τα αλλάξω με κάποια που βρήκα στο μαγαζί...
Giuseppe Busso έγραψε:
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]