Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#51535 Eν τέλει μπήκε άλλη οθόνη με πιο καινούριο firmware, το οποίο υποστηρίζει καλύτερα τα διάφορα έξτρα του αμαξιού (όταν συνδεθεί το κινητό και streamαρει, φαίνονται τα ονόματα των τραγουδιών ή του e-radio κλπ) κι έχει και κάποιες αισθητικές αλλαγές. Το configuration έγινε από εμένα (όπως και την προηγούμενη φορά) και ήταν ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το Diagbox, το οποίο τελικά έκατσε και δουλεύει τέλεια στον XPS με τα Win8.1 x64. :metalo:

Η άλλη οθόνη, μαζί με την μονόχρωμη, θα πάνε για πούλημα, αν κάποιος χρειάζεται κάτι σφυράει.

Ενδεικτική διαφορά:
Εικόνα vs Εικόνα

Επίσης τράβηξα ένα βίντεο που φαίνεται η λειτουργία των Active Lights. Η δοκιμή είναι στατική και η μεταβολή της τροχιάς τους γίνεται μέσα από το αντίστοιχο τεστ του διαγνωστικού:
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#51626 Μπράβο μάστορα! Ωραίος! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#51633 Εικόνα

:metalo: Επιτέλους και ένας που βάζει χέρι στο όχημα του
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#51652 Και εγώ έβαζα στο δικό μου αλλά όταν του ψιθύριζα κιόλας με κοιτούσαν περίεργα οι περαστικοί! :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#52281 220k και συνεχιζουμε.Το πεζακι αρχισε τα τρελα του.Κορναρει και αναβει αλαρμ οποτε θελει.
Άβαταρ μέλους
By TakisB
Tsardas έγραψε:220k και συνεχιζουμε.Το πεζακι αρχισε τα τρελα του.Κορναρει και αναβει αλαρμ οποτε θελει.

Ψυχή το λένε! :rtfm:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#53203 Service χτες στο Rallye, 165000 χλμ περίπου.
Λάδια, όλα τα φίλτρα, βαλβολίνες, μπουζί, ρύθμισμα βαλβίδες, σήμερα θα αλλάξω και τα υγρά φρένων. Μπήκαν και κάτι σχεδόν τελειωμένα kumho v700 που τα είχα πάρει προίκα από το προηγούμενο ιδιοκτήτη και την Κυριακή θα πάμε Μέγαρα για ξεμουδιάσμα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#53382 Δώσε πίεση!! :yahoo:
Εγώ δεν θα προλάβω, δεν έφερα την BMW από απέναντι και δεν της έχω κάνει τίποτε από συντήρηση , ότι έχει κάνει ο προηγούμενος...
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#55173 Ερωτησούλα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα απο την Peugeot για αναζήτηση part number όπως έχει η Renault το Dialogys? Αν ναι μπορούμε να το βρούμε κάπου να το κατεβάσουμε?
Το θέλει ξάδερφος με 406 ταξί :)
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#57590 Συμμαζεματα στο 106ακι

αλλαγη δισκοι τακακια εμπρος μετα απο τουλαχιστον 70000 που το χω γω στα χερια μου για πρωτη φορα, μπηκαν παλι απλα χωρις ιδιαιτερα ψαξιματα.
Αναμονη να δουμε τι κανουν στο δρομο.

Εικόνα

Μιας και η αλλαγη εγινε inhouse ανακαλυψαμε και παπαρια μαστορα, ο οποιος ειχε θεωρησει λογικο τη μια βιδα Torx στο δισκο να την αντικαταστησει με απλη σταυροκατσαβιδο και να μας σπασει αφηνοντας τη μυτη μεσα. Κερδισαμε 2 ωριτσες στα γονατα, με ευλαβεια, τρυπανακι και κολαουζο μεχρι να του καθαρισουμε τα πασα.
Ανακαλυψαμε και σχισιμο στην τσιμουχα στο ενα μπαρακι της ζυγαριας, οποτε απο βδομαδα βολτα απο Γκαγκασταθη για να παρουμε 2 καινουρια μπαρακια.

2η παπαρια μαστορα.

Καθαρισμος πεταλουδας και ανακαλυφτηκε οτι η πλεξουδα που στελνει τα φισακια πανω στην πεταλουδα ειχε περαστει με τετοιο τροπο κατω απο την εισαγωγη ωστε να τριβεται και να ειναι ετοιμη να βραχυκυκλωσει. (ενα καλωδιακι μολις που ειχε γυμνωθει). Αλλαχτηκε η διαδρομη, ωστε να χαλαρωσουν τα καλωδια και ολα καλα.

Αυτες οι περιπετειες των Χριστουγεννων για το ραλλακι
Άβαταρ μέλους
By elvet
blackpug106 έγραψε:Συμμαζεματα στο 106ακι

Μιας και η αλλαγη εγινε inhouse ανακαλυψαμε και παπαρια μαστορα

Αυτες οι περιπετειες των Χριστουγεννων για το ραλλακι

Διαβάζοντας τέτοια, νοιώθω τυχερός που δεν ασχολούμαι, γιατί θα έχανα τον ύπνο μου με το τί θα ανακάλυπτα, καλύτερα στην άγνοια...