Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352341 That.

Tέτοιο τσίμπησε κι ο ξάδερφος πριν 2 χρόνια, μιλάμε για γαμάτο ντιλ.

Σκας με το πολο και το παίρνεις
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:
antonisczt έγραψε:
g8777 έγραψε:Ναι, τα χλμ ειναι μαλλον γυρισμενα, αλλα σε ποιον μαντρα δεν ειναι; Μου εκανε εντυπωση ομως η ολη παρουσιαση , οποτε θα το ειχα στα υποψιν.

Κανε ενα καλο παζαρι στην τιμη και παρτο καινουριο.
https://www.car.gr/9325855-mazda-6-touring :inlove:

To κοιταζα πριν λιγο. Δεν υπαρχει περιπτωση. Καινουργιο 7ετιας; Τι αλλο θα ακουσουμε.

Πήγαινε πάρ' το τώρα και μη το παίζεις ξύπνιος άλλη φορά. :rtfm: :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#352345 εάν εχει εγγυηση το αγοραζα. Αντε και λιγο παζαρι ακομα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:εάν εχει εγγυηση το αγοραζα. Αντε και λιγο παζαρι ακομα.

Τι να την κάνεις; Made in Japan είναι! :iconcool:
Στα σοβαρά τώρα, παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο σε τιμή μεταχειρισμένου. Δίκτυο επισκευαστών υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν θα κάλυπτε με εγγύηση αυτή την περίπτωση. Θα έστελνα ένα mail στα κεντρικά στην Αυστρία να ρωτήσω πάντως αν ενδιαφερόμουν.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 14 Ιαν 2017, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
dimviii έγραψε:εάν εχει εγγυηση το αγοραζα. Αντε και λιγο παζαρι ακομα.

Τι να την κάνεις; Made in Japan είναι! :iconcool:
Στα σοβαρά τώρα, παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο σε τιμή μεταχειρισμένου. Δίκτυο επισκευαστών υπάρχει, αλλά δεν ξέρω αν θα κάλυπτε με εγγύηση αυτή την περίπτωση. Θα έστελνα ένα mail στα κεντρικά στης Αυστρία να ρωτήσω πάντως αν ενδιαφερόμουν.

Μπά, ούτε καν. Τέσσερα λάστιχα καινούργια, αλλαγή υγρών φρένων και λαδιών και τέλος!
Δεν χαλάνε αυτά!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352353 Δεν έχει εγγύηση, παίρνεις ενα μεταχειρισμένο καινουργιο αμάξι. Πας, το κοιτάς αν την παλεύει (αμορτισέρ θα με απασχολούσαν) απαιτείς γενικό σέρβις σε υγρά, μπαταρία κλπ κλπ μια καλή τιμή για λάστιχα, και εχεις με λίγο πάνω απο 10.000 σοβαρό οικογενειακό αμάξι.

Σχεδόν όσο πήρες το σουτζούκι μωρη, ΤΕΛΕΙΩΝΕ

εν τω μεταξύ λέει πλυστικά φώτων, έχει ζίνον?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#352354 Πόσο έκανε καινούργιο αυτό; Νομίζω ότι το δίνει ακριβά. Με λίγο παζάρι ακόμα δεδομένης της απουσίας εγγύησης, εγώ θα το σκεφτόμουνα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352355 Η τιμή που ζητάει είναι άκυρη. Αν θυμάμαι καλά επαιζε στο 20+? Θα ρωτήσω απο περιέργεια τον ξάδερφο πόσο το είχε τσιμπήσει, γιατί ειναι ακριβώς η ίδια φάση (πριν απο 2 χρόνια)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#352357 Αν θέλει λάστιχα, ίσως αμορτισέρ και ένα τυπικό service, όντας τυπικά 7 ετών, νομίζω ότι η λογική τιμή δεν πρέπει να είναι πάνω από 11, βαριά 12 χιλιάρικα.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
rx8_drifter έγραψε:Η τιμή που ζητάει είναι άκυρη. Αν θυμάμαι καλά επαιζε στο 20+? Θα ρωτήσω απο περιέργεια τον ξάδερφο πόσο το είχε τσιμπήσει, γιατί ειναι ακριβώς η ίδια φάση (πριν απο 2 χρόνια)

+1. Πολύ ακριβό νομίζω το δίνει.
Τελη του 2008 το έδιναν 23500€ με το κλειδί στο χέρι.

Το είχα κάνει test drive τότε. Πανέμορφο μέσα και έξω αλλά ο 1,8 οριακος.

Η πτώχευση της Mazda και η κατάσχεση από την Eurobank έγιναν το 2014. Τότε τρέχον μοντέλο της ήταν το 6 facelift και όχι σαν αυτό της αγγελίας. Το 2008 τα είχαν ετοιμοπαραδοτα πάντως. Να ξεμεινε από τότε?! Μπορεί...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#352375 Αμάξι που κάθονταν 8 χρόνια (και δη καινούριο, χωρίς εγγύηση πλέον) θα το έπαιρνα μόνο σε τιμή σκότωμα.

Πάντως περίεργη έκδοση εξοπλισμού, έχει πλυστικά στα φώτα χωρίς xenon και θερμαινόμενα καθίματα, αλλά έχει απλό κλιματισμό κι άθλιο πλαστικό τιμόνι χωρίς χειριστήρια.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
drdino έγραψε:Αμάξι που κάθονταν 8 χρόνια (και δη καινούριο, χωρίς εγγύηση πλέον) θα το έπαιρνα μόνο σε τιμή σκότωμα.

Πάντως περίεργη έκδοση εξοπλισμού, έχει πλυστικά στα φώτα χωρίς xenon και θερμαινόμενα καθίματα, αλλά έχει απλό κλιματισμό κι άθλιο πλαστικό τιμόνι χωρίς χειριστήρια.

Σαν εισαγωγή από άλλο κλίμα , πιο βόρειο ακούγεται...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#352386 ΕΦΤΆ ολόκληρα χρόνια και δεν πουλιέται καινούργιο αυτοκίνητο; εδώ θέλει ξεψαχνισμα η δουλειά. Η τιμή είναι απλά για γέλια. 10 k, τα συμμαζεματα δικά του και πολύ του είναι.
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#352390 Τα αυτοκινητα αυτα αγοραστηκαν απο τον εμπορο κανα 20ημερο πριν και βγηκαν στο car.
Και απο οτι ξερω υπαρχουν κι αλλα κομματια διαθεσιμα τετοιου στυλ που θα βγουν με τον καιρο.
Με ενα 10αρικο νομιζω αξιζει.Μια ερωτηση δεν βλαπτει.