Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Όχι, τα τέλη κυκλοφορίας θα πάνε με τους ρύπους.
Για το δίλιτρο ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης είναι 440€ το χρόνο αν θυμάμαι καλά για την πρώτη 5ετια και μετά 308€ για την επόμενη.
Γενικώς, θέλει τεράστια @@ να μπλέξεις με το συγκεκριμένο φόρο. Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν.

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ένα έξοδο είναι που το προϋπολογίζεις, όπως όλα τα άλλα. Αν σε παίρνει προχωράς, αν όχι πας αλλού.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#352177 Κι Αγγλία τα έχουν σκατά με τα τέλη, όλοι προσπαθούν να πάρουν αμάξι πριν τον Απρίλιο που ξεκινάει η εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#352202 Στο προσφατο ταξιδι ειδα τα νεα Μαζντα, δεν βλεπω τον λογο να καιγεται κανενας, μια απο τα ιδια ειναι. Νομιζω το ενδιαφερον εδω ειναι οτι κατι που δεν βλεπεις συχνα το θεοποιεις...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#352221 https://www.car.gr/5212058-mazda-6-touring-clima-sedan-full-extra

ΠΟΛΥ προσεγμενη παρουσιαση απο τον μαντρα +εγγυησεις. Το συγκεκριμενο μοteur τι λεει για χιλιομετροφαγια; Ταφος σε σημειο εκνευρισμου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#352238 Ναι, τα χλμ ειναι μαλλον γυρισμενα, αλλα σε ποιον μαντρα δεν ειναι; Μου εκανε εντυπωση ομως η ολη παρουσιαση , οποτε θα το ειχα στα υποψιν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352239 Το έχει ο ξάδερφος το συγκεκριμένο. Τάφος δεν είναι, φωτιά δεν βάζει, αλλά ειναι και γαμώ τα αμάξια.

GTS έγραψε:Στο προσφατο ταξιδι ειδα τα νεα Μαζντα, δεν βλεπω τον λογο να καιγεται κανενας, μια απο τα ιδια ειναι. Νομιζω το ενδιαφερον εδω ειναι οτι κατι που δεν βλεπεις συχνα το θεοποιεις...

Αυτό έλειπε, να εβρισκες κατί που να σε ενθούσιαζε, τότε είναι που θα ανησυχούσαμε :lol:

Πολύ όμορφο αμάξι, κάτι το διαφορετικό απ το κοπυ παστε πεμβε και φαουβε, αρκούντως σβέλτο (σίγουρα πιο αργά απ τα γερμανικά με τα τουρβο αλλά κλάιν), πολύ ποιοτικό, υπερεξοπλισμένο, ευρύχωρο, αξιοπιστο, όντως γιατί να καίγεσαι :s_bored
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 14 Ιαν 2017, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#352240 Νίκο αν ήταν Nissan θα στο επιβεβαιωνα ως "λογική" φθορά σε αυτά τα χιλιόμετρα και χωρις να το δω.
Αλλα και στο 2αρι μας στα 6 χρόνια του αλλάξαμε το δέρμα στο τιμόνι του.
ΓΤΠδερματα οι Ιάπωνες...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
cosneo έγραψε:Νίκο αν ήταν Nissan θα στο επιβεβαιωνα ως "λογική" φθορά σε αυτά τα χιλιόμετρα και χωρις να το δω.
Αλλα και στο 2αρι μας στα 6 χρόνια του αλλάξαμε το δέρμα στο τιμόνι του.
ΓΤΠδερματα οι Ιάπωνες...

Στο δικο μου το Κορολλα, 13+ ετων με 159Κ χλμ ειναι λιγο μεγαλυτερη η φορα στο υφασμα. Δεν ειναι λογικο για τοσα λιγα χιλιομετρα που ισχυριζεται ο εμπορος.
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
g8777 έγραψε:Ναι, τα χλμ ειναι μαλλον γυρισμενα, αλλα σε ποιον μαντρα δεν ειναι; Μου εκανε εντυπωση ομως η ολη παρουσιαση , οποτε θα το ειχα στα υποψιν.

Κανε ενα καλο παζαρι στην τιμη και παρτο καινουριο.
https://www.car.gr/9325855-mazda-6-touring :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352320 Tί παζάρι, δίνει το Polo και το παίρνει μαζί με χειμερινά δώρο :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
antonisczt έγραψε:
g8777 έγραψε:Ναι, τα χλμ ειναι μαλλον γυρισμενα, αλλα σε ποιον μαντρα δεν ειναι; Μου εκανε εντυπωση ομως η ολη παρουσιαση , οποτε θα το ειχα στα υποψιν.

Κανε ενα καλο παζαρι στην τιμη και παρτο καινουριο.
https://www.car.gr/9325855-mazda-6-touring :inlove:

To κοιταζα πριν λιγο. Δεν υπαρχει περιπτωση. Καινουργιο 7ετιας; Τι αλλο θα ακουσουμε.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#352323 Νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι από αυτά που ξέμειναν όταν έκλεισε η αντιπροσωπεία. Νομίζω ότι τα κατέσχεσαν οι πιστωτές. Πρέπει να έχει μείνει σε αποθήκες (;) 5-6 χρόνια :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
Asimov έγραψε:Νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι από αυτά που ξέμειναν όταν έκλεισε η αντιπροσωπεία. Νομίζω ότι τα κατέσχεσαν οι πιστωτές. Πρέπει να έχει μείνει σε αποθήκες (;) 5-6 χρόνια :hmmm:

:s_wink :s_wink
Ακριβως.